Skúsenosti s umelým oplodnením cez známeho?
Ahojte,
Z partnerkou sa nam nedari, aj vieme ze chyba je urcite vo mne. Cesta umeleho oplodnenia cez klinyky vsak nieje to co by sa nam pacilo. Rozpravame sa o tejto teme stale castejsie a uz padli iste naznaky, "ze ma jedneho kamarara z vysky"
Mne sa ta myslienka zacala aj celkom pacit, budeme mat vlastne dieta, a v podstate prirodzene, ale mate z takou cestou niekto skusenosti ? Nenastali nejake necakane problemy, narusenie vztahu a podobne ? Vravim zatial som nastaveny tak ze sa mi to paci a chcel by som to tak, ale to je teraz ...
@petrao2 toto nikto nikdy nepovedal. Ja sa hádať s nikým nebudem a nech si každý robí ako uzná za vhodné, avšak toto je stále veľmi dôležité ako pre pár, tak pre deti. Neviem aké je to pre deti vyrastať s tým pocitom, že moji rodičia vlastne nie sú manželia, sú len pár a to môžu byť v podstate kamaráti a podobne. Ide mi len o jedno, ak rodinu, tak nech je to aspoň oficiálne a nebudem si snáď (z pohľadu ženy) robiť dieťa/deti s nejakým "kamarátom", ale nech sa každý zariadi sam podľa seba. Týmto končím reakcie na môj príspevok
@afanas prosím ta, rýchlo píš Evite, ta z tvojho príbehu spraví taky Best server, ze až! Ale rýchlo, aby ti tento námet nevyfukol niekto iný.
A k tomu, čo píšeš, je milé, že ešte existujú naivný ľudia ako ty. 😉
Ale k mimču gratulujem, nech už je otec ktokoľvek, nie je tvoje, takže ti to v podstate môže byt aj jedno.
@aurora33 je potrebné tomu veriť? Však to nie je náboženstvo, len téma k diskusii, navyše sa už dodiskutovalo zjavne…
@deninka233 praveze sa ,,autor” ozval dnes. A je potrebný takýto komentár?
@aurora33 a je potrebný komentár “myslíš, že tu niekto tomu uverí” pri starej diskusii? Kto vôbec rozhoduje o potrebnosti komentárov?
@deninka233 teba niekto ráno musel riadne naserinkat 😂😀😂 pokojne sviatky ti prajem

@staromodna jasnee lebo vydatu zenu nikto nekopol do zadku a neostala sama 🤣
A zenateho muza nikdy nepodviedla zena
Bodaj by to tak fungovalo