Skúsenosti s výpočtami na stránke www.ovulacnykalendar.sk

ivanka89
13. apr 2015

Ahojte mamičky, či už budúce alebo aktuálne 🙂
S manželom by sme chceli mať dieťatko a po polroku snaženia sa sa nám nejak nedarí. Pri surfovaní na nete a hľadaní odpovedí na moje otázky som natrafila na rôzne stránky, ktoré sľubujú rôzne výpočty ovulačných dní a podobne. Najviac zo všetkých ma však zaujala stránka www.ovulacnykalendar.sk. Preto by som chcela vedieť, či máte skúsenosti s výpočtami tohto druhu.

vladimira1981
13. apr 2015

Ahoj, ja som si Jonášov výpočet objednala viackrát, ale priamo cez MUDr. Eugena Jonáša. Vôbec mi to ale nevyšlo, spravil mi výpočet plodných dní na celý rok a presným rozpisom, kedy by sa malo splodiť dievča a kedy chlapec. Podľa výpočtu som mala mať chlapčeka, mám druhé dievčatko a ani plodné dni mi podľa neho nevyšli. Zbytočne vyhodené peniaze. Keď sme sa snažili o druhé dieťatko, brala som Femibion, možno ten mi pomohol otehotnieť.

kittyjuliette
13. apr 2015

Ono to vypocita ovu presne na polku,ale pokial nemas uplne presne cyklus a menstruaciu,tak to nebude podla toho vychadzat...ja napriklad som podla utz otehotnela par dni pred ocakavanou menstruaciou,ktora sa uz nedostavila😊prajem vela stastia

vladimira1981
13. apr 2015

Ja som práveže mala, a aj po pôrodoch stále mávam pravidelnú menštruáciu, vždy mi príde presne na vypočítaný deň. No aj tak mi to podľa neho nevyšlo. Ale poznám baby, ktorým to vyšlo, možno to len bola náhoda ... Nakoniec som otehotnela ani neviem ako.

ivanka89
autor
14. apr 2015

ale toto nie je Jonáš, je to niečo iné, možno by som to aj riskla skúsiť, presa len tých 24€ nie je až tak veľa. Dosť často miniem také peniaze na ine veci, ktoré mi napríklad len stoja v skrini... no ešte o tom určite pouvažujem, lebo mňa to celkom prehovorilo.

littledesire
14. apr 2015

@ivanka89 no, ja neviem, ale po otvoreni stranky mi vypisalo: Osobný výpočet plodných dní a pohlavia
dieťaťa podľa Jonáša

- ked uz to nie je Jonas, tak potom neviem :D podla mna ma len dalsie promo :D

magic08
14. apr 2015

@ivanka89 odporucam merat bazalnunteplotu a sledovat hlien. Nie kazda zena ma ovu presne v polke cyklu.

ukulela
14. apr 2015

baby, ja viem, ze topiaci sa aj slamky chyta ... ale zapojte zdravy rozum. nie kazda mame pravidelnu ms ako hodinky, nie kazda mame ovulaciu uprostred cyklu. niektora ovulaciu ani nema ... ako toto moze vediet nejady clovek / program a internete, ktory nahadze do tabulky nejakevase udaje. na toto treba predsa lekarske vysetrenie.
@ivanka89 polroka snazenia je normalny cas. ak sa vam nieco nezda, treba zajst za lekarom, inac vypocitat ovulaciu do stredu cyklu siviesaj sama. radsej, ako latiti za toto,by som si kupila ovulacne testy

... inac - posobi to namna ako skrytacielena reklama na tu stranku ...

janickacrazy
14. apr 2015

@ivanka89 To si jednoducho vypočítaš aj sama a okrem toho si môžeš kúpiť tie ovulačné testy, to je asi presnejšie. Ja som napr. otehotnela úplne mimo svojich plodných dní v čase, ked som už mala dostať dalšiu menzes. Takže príroda je niekedy nevyspytateľná. Neviem, koľko máš rokov, ale pol roka snaženia zase nie je tak veľa. My sme otehu po 8.mesiacoch.

betka28
9. máj 2015

Ahoj, tiež by som uprednostňovala metódu sledovať tvojho cyklu, ale presne tak, každá žena je iná, inokedy má plodné dni, ovulky atď. Preto by som ti odporúčala používať minipočítača cyclotest, ktorý ti presne ukazuje, že kedy máš plodné alebo neplodné dni. Treba iba merať bazálnu teplotu tela, jej používanie je veľmi jednoduché a dostaneš presné dáta o Tvojho cyklu. Neskôr to môžeš používať ako antikoncepciu....som veľmi spokojná s prístrojom... mám iba pozitívne skúsenosti 🙂 Na tej stránke sú viac info: www.antikoncepcia-cyclotest.sk

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre