Skúsenosti so zúfalstvom pri snahe o bábätko
Ahojte baby, tie ktoré ste boli už naozaj zúfalé a nedarilo sa vám bábätko, pripadne ste potratili skúsili ste ísť za vešticou??
@medda_beda kebyze nemam 3000e na rezervnom ucte, urcite sa nevrhnem mat dieta.
To na také veríš?...skôr by som riešila lekára po zdravotnej stránke hľadať príčinu a zamerať sa na riešenie problému...než veriť prázdnym rečiam z ktorých si z kontextu vytiahnes co sa ti hodí...
Koľko máš rokov?umelé oplodnenie môžeš platiť aj na splátky poznám ľudí čo si brali úver, lebo im nevyšlo niekoľko umelých, alebo požičala rodina.
Napíš čo všetko máš absolvovane aké vyšetrenia?
Súhlasím s babami vyššie. Peniaze na veštenie sú vyhodené peniaze, ktoré očividne potrebuješ inde. Za ďalšie, ak žijete od výplaty k výplate, ako budete fungovať s jednou výplatou? Naozaj si tak posadnutá dieťaťom a pritom nevidíš svet naokolo? Trochu sa vzchop, pracuj na vzťahu aby ešte aj ten neutrpel, šetrí si rezervu na bábätko, zmeň prácu/prostredie a hlavne zameraj sa na seba a svoje zdravie. Výmeň lekárov, hľadaj pomoc, urob si znovu vyšetrenia, a hlavne mysli pozitívne. Držím palce.
vzhladom na to ze si uz dva krat otehotnela tak ivf u vas s najvacsou pradepodobnostou nutne nebude… vzdy sa postupuje od najjednoduchsich ukonov… iui vidim realne u vas a to zdaleka tolko nestoji… chod na konzultaciu do CAR minies tam aj s iui menej ako u vestice a mas niekolkonasobne vyssiu sancu sa aj dockat toho po com tuzis… vela stastia
@zahrajzlato blbé je že ty sa mnozíš
Chápem, ze si už zúfalá z toho, ze sa vám nedarí, ale je to blbosť... Ona tu nepomôže... Treba navštíviť lekára, ten ti to vyvesti presnejšie ako nejaká fuchtla, ktorej sa nechce chodiť do práce, tak radšej o.ebava ľudí, držím vám palce nech sa to podarí a držíte v naruci svoj ukricany uzlík 🍀
Hlavne sa treba ukludnit, netlačit na pílu... Dat sa do psychickej pohody. Skus nájsť nejakú inú záľubu, sústred sa na iné veci a podarí sa. Držím palce
Sama si si priznala, že je to zúfalstvo takže vieš, že je to úplná pitchovina.
Kašli na veštice...povedia ti to po čom veľmi túžiš.
... Pozri zmier sa s tym,že možno nebudeš mať. Ale myslim to v dobrom, že nastav si myseľ ( ono to trva dlho) na fakt, že nezblaznim sa keď to nebude, alebo tak keď nebude dieťa tak pojdem aspoň tam , ale sa budem venovať naplno tomu...
A naďalej sa snažte, len jednoducho aby si nebola kŕčovito zamerana.
Apropo, keď maš hotove vyšetrenia, skúsila si aj cvičenie Mojžišovej metodu? Nerátam do vetra, mne prave toto chybalo ( mam za sebou 2 neuspešne vklady). Ešte stale som neskončila, len sa mi tak ľahšie dycha ked som si povedela že , no a čo keď nebude...( hoci v mojom pripade druhe).
Po 3r zufalstva som bola veru aj u vestice.. clovek ktory neplace kazdy mesiac ze to nevyslo, to nikdy nepochopi.. zene staci aj malicka nadej aby sa aspon upokojila a mozno aj to pomoze psychike nastavit sa na to ze raz to babo bude… my sme za tie roky nasetrili 2500€ a podarilo sa nastastie hned prve umele oplodnenie..ale ver mi ani to neni len o peniazoch, chce to riadnu davku odvahy a silu u oboch partnerov, taketo veci vztah bud posilnia alebo zoslabia.. mne kazdu jednu injekciu pichal manzel, kazde jedno vysetrenie ma drzal za ruku.. a teraz kazdy vecer on kupe malicku a on ju uspáva, lebo je vdacny ze ju vobec mame a vymodlili sme si ju… drzim palce..chod k vestici, no a co, ja som aj na akupunkturu chodila, aj psychologicke som sa vyrozpravala..nie je to lahke ked sa nedari a velmi chcete..
@zahrajzlato čo?
Nikdy,naozaj nikdy som na vesticu nemyslela a nikdy by som nešla. A to sme sa snažili faaaat dlhoooooo.
Neviem ako dlho sa snažíte ,ale ver ,že si ešte neskusila všetko 😁
Ano bola
Nie v živote by som nešla
Vďaka Bohu viem ze je to veľmi aleze veľmi škodlivé a nesprávne.....
A áno viem.ake je to zúfalstvo o.ktorom píšeš
pozri si svedectvo Brana Letka na nete.nikdy vraj nemohli mat deti im povedali.maju teraz 3 zdrave deti.❤
ísť na umelé oplodnenie. Našetriť alebo zobrať požičku. Vešticu by som z toho vynechala.
Chápem že keď si zúfalá hľadáš rôzne možnosti. Ale dajme tomu že veštica ti povie že bábätko bude alebo aj že nebude. Ako sa budeš cítiť po jednej ale o aj po druhej odpovedi? Naruší ti to celu tvoju vieru. Veriť? Neveriť? Keď budem veriť že bude a nebude? A keď ti povie že nebude tak to celé vzdáš? Je lepšie sa modliť, pretože tam síce nemáš istotu, ale máš nádej, máš vieru a viera hory prenáša. Pomodlím sa.

Neodpoviem na vašu otázku, nakoľko to nie je to, čo potrebujete počuť. Vás má táto situácia naučiť pokore. Je to skúška, či vás to “zlomí”, stanete sa zatrpknutou, zlou, hašterivou, závistlivou alebo naopak, posilní vás to, pokoríte sa a uspokojíte sa s tým, čo vám život dáva. Máte možnosti, len nad nimi treba uvažovať. Bez obety máloktorá výhra stojí za to. 😉