icon

Skúsenosti so zúfalstvom pri snahe o bábätko

13. jan 2024

Ahojte baby, tie ktoré ste boli už naozaj zúfalé a nedarilo sa vám bábätko, pripadne ste potratili skúsili ste ísť za vešticou??

Strana
z6
januska12323
13. jan 2024

Ako ti pomôže veštica?

veronikaszabova
13. jan 2024

A co ta ta vestica snad oplodni? 😂

Ak sa snazite menej ako rok - nestresuj. Ak viacej - smer CAR

autor
13. jan 2024

@januska12323 no povie budúcnosť ze ci to dieťa vôbec bude

autor
13. jan 2024

@veronikaszabova nie ale tak aspoň povie budúcnost ze ci mi to dieťa je súdené

pribinak
13. jan 2024

Prosím tá, drž sa zdravého rozumu, vestica a iné podvodnícky ti nepomôžu
Fakt chceš veriť nejakej hlúposti?

Hľadaj kvalitne CAR a nepodporuj všelijaké podivne indivídua

veronikaszabova
13. jan 2024

😂🤦 nemyslis vazne...ze?

andreakotesova
Odpoveď bola odstránená
pribinak
13. jan 2024

@andreakotesova nie, neželaj jej take. Ona je len smutná a preto takto rozmysla

@autoka 🍀🍀🍀🍀🍀

jj298
13. jan 2024

Takze ked ti povie ze nie, vzdas to? Podla mna ti aj tak povie ze budes mat aj ked to nemoze vediet

andreakotesova
13. jan 2024

@pribinak ja jej to neprajem, ja len a len konštatujem.

autor
13. jan 2024

@andreakotesova moja zlata ty asi nevieš čo je zúfalstvo.. nech je človek akýkoľvek nikdy v živote by som si nedovolila nikomu niečo takéto napísať ale verím ze tebe to karma vráti...

andreakotesova
13. jan 2024

Neverím ani na karmu, moja 😉

laurita285
13. jan 2024

ja som príležitostná veštica a dieťa bude o 15 rokov

minenkak
Autor odpoveď zmazal
koniarova
13. jan 2024

A keď ti povie,že dieťa mať nebudeš? Pomôže ti to v niečom?

minenkak
13. jan 2024

Veštica ti povie,že dieťa nebudeš mať,zmeniš chlapa a tým sa aj tvoj osud zmení,alebo ti povie, že musíš zmeniť partnera ,lebo s týmto ho mať nebudeš.Alebo ako je vyššie písané,povie ti ,že dieťa mať nebudeš,čo spravíš prestanes sa hnať za dieťaťom a budeš žiť v kľude ďalej

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
mondolina
13. jan 2024

koľko sa snažíte?
ste obaja vyšetrení?

januska12323
13. jan 2024

Vezmime do úvahy, že veštica naozaj vidí budúcnosť. V okamihu ako ti niečo povie tá budúcnosť sa zmení lebo predtým si o ničom nevedela a rozhodovala by si sa inak. Vykašli s ana takéto hlúposti a rieš veci zdravým rozumom. Máte porobené vyšetrenia?

janewithane
13. jan 2024

Radsej peniaze investujem do oddychu, dovolenky, kvalitnej stravy a vyzivovych doplnkov.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
medda_beda
13. jan 2024

Veštica...Akože aj mne hovorili, že budem zúfalá, ale nie.Toto fakt nie 🙏.

autor
13. jan 2024

@januska12323 áno máme vyšetrenia všetky spravené. Okí a keď teda povie ze budem mat deti ako si zmením budúcnosť??

diaszoky
13. jan 2024

Nie modlila
Som sa a vyslo to
Pan bozko pozehnal

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
jakoma
13. jan 2024

Autorka, tiez som zufala lebo sa snazime roky a nic, ale za vesticou by som nesla. Kamoskina mamka vestica mi raz vyvestila, ze sa rozvediem, to som bola kratko po svadbe. Zatial som sa nerozviedla a je lepsie nechodit ku vesticiam🙂 .. mna chyta depka viac v zime, pred a po Vianociach, lebo kazdy hovori o zazrakoch a nic, potom na jar sa to skludni.

mirkam3
13. jan 2024

A ked ti povie, že bude na poslednú chvilu vo vyššom veku, stráviš život čakaním a mrhaním času? Alebo ten čas rozumne využiješ a budeš problém radsej riešiť s lekármi ako so sarlatanmi? Voľba je na tebe…

autor
13. jan 2024

@monsterablue posielajú nás na umelé oplodnenie ale nemáme momentálne na to toľko peňazí.. skúšame prirodzene ale zázraky sa nedeju

diaszoky
13. jan 2024

Udeju sa uvidis nam sa zadarilo po 1/5roku tiez bsetko bolo ok problem nikde a predsa nasa dcerka si nas nasla❤️A tiez never tomu, ze stres napr nepomoze dovolenka naopak. Ja som na dovolenke bola a traja sme nedosli. Otehotnela som doma v strese popri praci v zime😂vela stastia

Strana
z6