icon

Skúsenosti so zúfalstvom pri snahe o bábätko

13. jan 2024

Ahojte baby, tie ktoré ste boli už naozaj zúfalé a nedarilo sa vám bábätko, pripadne ste potratili skúsili ste ísť za vešticou??

diaszoky
13. jan 2024

@diaszoky ak chces napis ss pokecame poradime

autor
13. jan 2024

@diaszoky aj u nás tiež 2x dovolenka nič, potom sa to nejak podarilo lebo som zostala doma a potrat. Potom som išla do prace tiež sami stres podarilo a ďalší potrat.. odvtedy nič

sardinka32
13. jan 2024

Ak si veriaca, modli sa za to. A ak aj nie si, veštica je úplná blbosť. Ja mám za sebou dva potraty a podarilo sa až do tretice. Ak to bude mať byť, tak bude, len Ty to musíš takto prijať a obrniť sa trpezlivosťou.

diaszoky
13. jan 2024

Koli comu potraty ked ste mali dobre vysledky? Muselo to zrejme niekde skripat

autor
13. jan 2024

@diaszoky na nič neprišli ze co to mohlo spôsobiť

diaszoky
13. jan 2024

☹️☹️☹️☹️modli sa ja som si vymodlila dve veci ktore som predtym
Nemohla
Dosiahnut az po modlitbach a pi svetenu vodu

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
stanislavicenka
13. jan 2024

@autorka prepac, tomuto sa nehovori zufalstvo, ale hlupost.
Ja chapem tvoju frustraciu, ale ako ti pomoze informacia od vestice, ci deti budes mat, alebo nie. Co ked tobudu deti tvojho partnera, lebo stretnes niekoho inwho, a ten uz deti bude mat, a ty ich budes lubit ako svoje. Alebo deti adoptovane, alebo deti v rodine. Nie, nesla som k vestici, a nesla by som k vestici v ziadnej situacii

lienka.7
13. jan 2024

@autorka a keby ti ta vestica povedala, ze dieta budeš mat keď sa rozvedies a vezmeš si modrookeho blondiaka, urobíš to?

pribinak
13. jan 2024

Radšej zober nejakú brigádu cez víkend a chod na to umele oplodnenie, ale nevyhadzuj peniaze na nejakú podvodnícku

Ja poznám pár, ktorý predal drahšie auto s kúpili si len nejakú úplne obyčajne a šli na umele oplodnenie 7x a majú deti

betulinka1
13. jan 2024

Kamoska bola asi dva mesiace po potrate. Vestica co vsade dobre recenzie jej povedala, ze ked sa bude snazit, tak do roka bude tehotna. Kamoska mi vola asi za tyzden, ze uz je v 3 tyzdni, takze uz vestici bola tehotna. Asi tolko k vesteniu.

andreatytler
14. jan 2024

O dieta som sa snazila 10 rokov a v zufalstve ma napadli aj take veci ze si ho ukradnem.😵 Ale vestica mi nikdy na um neprisla. Nie som proti nim nastavena, ale neverim im natolko ze by ma dokazali presvedcit v tak zavaznej otazke ako je matersvo.
Ak by mi niektora dala konkretny navod (co tu uz vraveli ze rozved sa a zober si blondaka), tak by som to povazovala za blbost a ak by mi dali len take neurcite uistenie ze do roka dieta bude, tak by mi to nestacilo a ak by povedala ze dieta nebude a mam sa s tym zmierit, tak nebudem chciet verit.

bytc20
14. jan 2024

Ach jaj.. Skusenost v rodine: Teta tiez nemohla s ujom otehotniet, ked sa aj podarilo, potratila. Isla za vesticou, ta jej povedala, ze dieta urcite v buducnosti mat bude a prirodzene. CAR tym padom neriesila. A hadaj co. Ma teraz vyse 50 rokov a pocet deti 0,00. Vykasli sa na vesticu, ale sustred sa na ciel. Pokial viem, tak poistovna ti velku cast nakladov uhradi, ak aj nie tvoja, mas cas sa prepoistit. Mas cas setrit, extra brigada, vzdelavanie. Daj do toho vsetko a na vesticu zabudni prosim ta.

zanny93
14. jan 2024

Jedna moja teta bola u veštice..tiez po niekolkych neuspesnych tehotenstvach, kt. skoncili potratom. A ta jej povedala, nie len ze bude mat deti 2, ale ze to budu chlapci a aj sa jej to splnilo..musela sa však zbaviť všetkého co mala pre deti už kúpené. Vraj to bolo pre tie uz mŕtve a ma to dat preč.
Ale ja by som nešla, žila a užívala by som si svoj život, muža a náš spoločný čas..zamerala by som sa na koníčky a seba a tiež na domov a prácu.
Myslim si, ze si dieťaťom posadnutá, a to nieje dobré. Na druhej strane nepoznám tvoj vek ani neviem ako dlho sa už snažíte, možno preto ta nezdrava a prehnaná túžba stat sa matkou.

zanny93
14. jan 2024

A ešte jeden môj postreh..ak si nemôžeš dovoliť ani len umelé oplodnenie?! Kde vezmems na vybavicku? Dieťa je drahý špás a ak teraz bez deti nieste v stave môcť si zaplatiť aspoň umelé oplodnenie ako sa on budete vedieť postarať? Co takto najprv poseteit a riadne sa na príchod potomka pripraviť..mne to príde nezodpovedné a ešte keď je to plánované tak dupľom sebecké.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
ajjka87
14. jan 2024

To zúfalstvo poznam, treba sa dat do kopy po psychickej stranke, inak to nepojde. Vlastna skusenost.Prvy syn hned na 1x, druhy dlhých takmer 9 rokov všetkého. Snaženie, depresie,zúfalstva, vyšetrenie, 2xIUI, nakoniec nam bolo povedane, ze ostáva len umele alebo zázrak. Skus uhadnut co sa stalo? Zazrak.Dve ciarky ma odrovnali, kvoli muzovi som robila 4 druhy testov,hotovy bol.Neveril,ze sa bez nicoho podarilo.Dala som si rok očistu od všetkých hormónov,liekov. Hlavne ukludnila hlavu a užívala si chvíle s muzom. Takze, žiadna veštica, ale hlavu a myslenie si upokoj. Ani jednej vestici, co poznam predpoveď nevyšla( ci uz známy alebo v rodine).držím palce

elenka.k
14. jan 2024

Čo ti!
Zmeň prostredie, choďte na dovču k mori. Nemyslieť na to a užiť si ju.
Koľko sa snažíte?
Petržlen je dobrý, alchymilkovy čaj - podľa návodu.
Nám to po dlhých nekonečných 5 rokoch vyšlo normálnou cestou. Tiež výsledky všetko ok nakoniec náhodne mi zistili chronický zápal slepého čreva / aj preto som mala bolestivé Mko / Po jeho vyoperovaní som hneď otehotnela.
Tak držím palce.

pribinak
Autor odpoveď zmazal
bejbs123
14. jan 2024

Tak pokial si niekto dokaze nasetrit na dovolenku,dokaze si nasetrit aj na umele,je to len o nastaveni priorit,ak Vas niekto posiela na umele,evidentne je u Vas nejaky problem a tympadom nerozumiem ako by v tom mala pomoct vestica 🙈

petronela1985
14. jan 2024

Mňa tak raz kamarátka vzala k jednej pani, ani neviem, čo bola zač, celé to bolo divné, mala plnú izbu sošiek anjelov. Tak sme sa chvíľu rozprávali, prišlo mi to celé mimo, ale boli sme obe s kamarátkou snažilky dlhšie a tak som zostala. Zrazu mi položila ruku na vaječník a vraví mi, že som tehotná a budem mať syna, potom ešte jedného. Fakt som bola tehotná, úplný začiatok, nevedela som. Mám dcéru. Ale k veci, môže to znieť uletene, ale ta mi začala také veci rozprávať, o ktorých nevedela ani moja kamarátka, o mne, o manželovi, že máme kliatbu v rodine a tak. No poviem vám, dosť vecí trafila, až teda na toho syna. A nechcela žiadne peniaze za to. Je to uletené celé, ale tým chcem iba autorke povedať, že niekedy nás to zúfalstvo doženie aj k takýmto ľuďom. Teraz chodím do CAR, verím akurát tak môjmu doktorovi 🙏 a možno aj to druhé dieťa bude a možno práve syn. Ktovie.

beata110
14. jan 2024

@ajjka87 my sme boli tiez presne tak isto ako vy aleze uplne😊

beata110
14. jan 2024

Ahoj poznam zufalstvo aj ja som sa verila a skusala naozaj vsetko. Posli ss a popiseme ak chces😊

evaachesa
14. jan 2024

Keď sa nedarilo, napadlo mi ako prvé že navštívime CAR a nie vešticu. 🤦🏻‍♀️
Najskôr navštívte CAR, možno nebudete potrebovať hneď umelé oplodnenie ale bude stačiť inseminácia, čo je omnoho lacnejšie. Čakať a spoliehať sa na verdikt veštice mi príde strašne hlúpe. 🤷

top_manazerka
14. jan 2024

Treba si uvedomiť niekoľko vecí:
1. mať dieťa je výsada, nie právo
2. príroda, biológia, volajme to akokoľvek - vie, prečo niektorí ľudia nemajú deti prirodzene.
3. dieťa je možné aj adoptovať ❤️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
14. jan 2024

@monsterablue toto by ma tiež veľmi zaujímalo. 🤔
@top_manazerka ako si to myslela? 🤷

jarka0
14. jan 2024

Ahoj,my sme mali taký problém a môžem ti povedať že sme skúsili všetko dokonca aj vešticu a bylinkarku aj umelé oplodnenie a nič tak sme si povedali že skúsime ešte jedno umelé oplodnenie a keď sa to nepodarí tak adopciu. A keď mi volali na druhý krát že zdravotná poisťovňa preplatí aj druhé umelé oplodnenie tak sme si dohodli termín a 3 dní pred termínom mi volali že či to platí a ja že už nebude treba že som tehotná 🤰 podarilo sa prirodzene ja si myslím že je to hlavne u ženy v hlave keď sa na to moc sústreďuje ja viem presne o čom hovorím 2 roky sme chodili pomaly každý 2 deň do Bratislavy tie nervy a stresy to je o psychike. A pozri tá prvá vytúžená má 15 rokov 😍 a 2 bol bez problémv potom 2 potraty 😪 a teraz čakám 4 😍😍😍😍tak hlavne to chce kľud a možno by pomohlo ako mne zamerať sa na niečo iné a keď to nebudeš vôbec čakať tak zistíš že čakáte maličký zázrak 👶 držím palce nech sa to podarí čím skôr 💋💋

valiant
14. jan 2024

Ty ale nemas problem s otehotnenim. Napisala si predsa, ze si 2x bola tehotna ale si potratila. U vas nie je problem otehotniet, problem je udrzat plod. Ako ti v tomto pomoze umele oplodnenie?
Potrebujes riesit dovod, preco sa plod neudrzi.

maminkadeticiek
14. jan 2024

Napis sukromne ak chces.Inak suhlasim ze na umele by som nesla.Chcu z vas len vytiahnut prachy,bezna praktika.Lebo ty nemas problem dieta pocat ale udrzat.Takze by som sa vykaslala na umele a dala by som si spravit hematologiu,endokrinologiu,a isla by som na vysetrenie reprodukcnej imunologie aby ti zistili preco potracas.