Skúsenosti žien po kyretáži
Je tu niekto ktorá postupila kyretaz kvôli miset v 9 tt
Bolo druhé tehotenstvo bez problémov? Úprimne mam obavy v Novembri som postupila kyret a som teraz tehotná môj Gynekológ povedal stačí 3 mesiace počkať a snažiť sa opäť . A momentálne som 5 tt podla kalkulačky .
Ja len sa chcem opýtať či niektorá nemala podobne tak otehotnela a bolo cele tehu poriadku
Ja som mala MA v 12tt prve tehu druhe tehu uspesne aj ked narocne tehu teraz po 7r tretie tehu zatial v15tt
Ja som mala a po troch mesiacoch, hneď na prvú šup som otehotnela a mám 12 ročného syna
A prvé tri mesiace som mala spojenie,ale inak všetko ok
Ja som poznala ze u co mala 5x missed za sebou
Dalsiu co bola 5x tehotna a ma len 2 deti
Dalsiu co nemohla mat dieta az po 18 rokoch a na 10 ivf klinike
Zbytocne ti je informacia ze jedna to mala dobre a druha nie , ty niesi ani jedna z nich
Kedze vsetko je individualne
Mate pravdu je to ťažko povedať, možno len som ja chcela počuť pozitívne ktorá mala rovnaký problém ako ja a po druhe tehu bolo bez problémov. Ale je to u každého inak bohužiaľ nič s tým neurobíme aj keď želám každej maminke úspešne tehotenstvo a zdravé dieťatko pretože si každá zaslúži mať vytúžené ❤️ je to niekedy nespravodlivé ako si veľa žien prejdú veľa chvil ťažkých az niekoľko mesiacov alebo rokov 🙏
Hlavne musíme všetci myslieť pozitívne aj keď niekedy je to naozaj ťažké myslieť.
o mesiac po missed som otehotnela, vsetko bez problemov, ale nasadila mi dr. Duphaston, aby sa to nezopakovalo
som po 2 potratoch teraz 3 ti krat tehotná v 10 +2tt.. strach neuveritelný, pokora a rešpekt... buduci tyzden ma tiez čaka kontrola velké sono.. držím ti palce♥ nech nám to s našimi duhovými babatkami vyjde

10 zien mohlo mat ok a 10 zien nie
Tebe tato info pomoze? Nie
Takze vypnut MK necitat pribehy , dufat, modlit sa a davat na seba pozor