Snaha o druhé bábätko - doplnok pre manžela a aj pre mňa
Dievčatá poraďte mi. O prvé bábo sme sa snažili 2 roky. Najprv rok sami, potom tri neúspešne inseminacie, a nakoniec nám bolo poradene aby manžel začal užívať folandrol, keďže má pomalé spermie. Samozrejme, po troch mesiacoch užívania som otehotnela. Nechápem, prečo nedali na klinike toto riešenie hneď, pretože žiadny iný problém sme nemali. Dokonca neboli ani tak pomalé, že by sa nedalo otehotnieť, ale nebolo to proste v našom prípade dosť. ale keď vám poviem, že to bol gyn-fiv v Ba, tak vám bude jasné, že biznis je biznis.
Chceli by sme druhé bábo. Tak nejak sme sa snažili na to pripraviť, hlavne manžel, tri mesiace užíva zasa doplnky, ale zatiaľ sa nedarí. Viete ešte o niečom, čo by sme mohli skúsiť, aby som otehotnela? Nejaký doplnok, pre manžela, možno pre mňa? Ja si neviem predstaviť, že budem zasa dva roky čakať na dieťatko. Mala som vtedy psychiku v keli. Druhý krát to nechcem zažívať. Už teraz vidím, že to tam smeruje.
muz - folandrol, zinkosel, kotvicnik, ty - inofolic, kotvicnik, alchemilka
Pre ženu odporúčam Pregnafolin alebo Femibion, pre muža Folandrol alebo Centrum pre mužov.

Neviem Ti poradit, len Ti chcem povedat, ze Ti drzim palce a ze si zober, ze teraz uz si v inej situacii. Jedno dietatko uz doma mas. Tak verim, ze aj pripadnu dlhsiu dobu snazenia budes lepsie zvladat. Drzim palce.