icon

Snaha otehotnieť po 10 rokoch od prvého pôrodu

katarinakatka
27. apr 2011

Ahoj všetky mamičky a snažilky ,
dúfam že sa so mnou podelíte o svoje skúsenosti . Mam 30 a chcela by som druhe babo ale nedarí sa už vyše roka a to som myslela že to bude jednoduché keď že mam už desať ročného syna. Mate skúsenosti s tak veľkým odstupom času medzi dvoma tehotenstvami ........ 🙂 🙂

Strana
z2
martina2001
2. máj 2011

@katarinakatka my sme sa snažili zhruba 2roky a už sme boli zmierený s ivf a prišlo to samo, otehu som s pomocou liekov síce ale hneď prvý mesiac po nasadení. je sice tehu rizikové, ale do konca to už dokopeme 😉 a som staršia ako ty, tak hlavu hore príde to keď budeš najmenej čakať

katarinakatka
autor
3. máj 2011

@martina2001 tak gratulujem, ja sa to snažím neriešit ale nedá sa to prestat na to mysliet 🙂

martina2001
3. máj 2011

@katarinakatka dá sa, u nás to prišlo aj trošku nevhodne nakoniec 😀 sme začali prerábať a potom sťahovať a ja som už nemohla 😉 odreagujte sa ozaj na niečo úplne iné, ale zas dovolenku neodporúčam 😀 lebo to budete len rozmýšľať či sa podarí, my sme tak boli na 2 😀

katarinakatka
autor
3. máj 2011

@martina2001 dakujem za radu Maťka 🙂

dasenka1203
27. dec 2013

ahoj, ja som "zlomila" manzela tiez po desiatich rokoch od narodenia nasej dcerky, som sa aj bala ako to bude, predsa uz mam 35 a celych tych 10 rokov som brala anti, ale nastastie a aj na dost velke prekvapko podarilo sa nam hned na prvy sup po vysadeni - teraz sme v 28tt a cakame vytuzeneho synceka.. zdravotne to je celkom v klidku, az na to ze mi zistili tehotensku cukrovku, ale inak vsetky vysledky v norme 🙂
drzime palceky, aj ked (ako teraz pozeram) tema je stara 2,5 roka, tak snad sa to uz aj vyriesilo 🙂

Strana
z2