icon

Snaha otehotnieť - skúsenosti s Femibion 1

martuska12345
10. máj 2022

Ahojte baby chcem sa spýtať aký máte názor a skúsenosti s Femibion1? Myslite že to pomáha k otehotneniu ? Poprípade mi napíšte či ste niečo užívali predtým ako ste zostali tehotné alebo či je to ozaj len placebo 🤷🏻‍♀️😏🤔
Ďakujem veľmi pekne 😊😊😊

guga79
10. máj 2022

@martuska12345 ahojky, ja som si akurát dnes pozerala zloženie Femibionu 1 a Ladeevita... A to prvé obsahuje železo a druhe nie... Tak ja asi zvolim femibiion 1.
Som zvedavá co napíšu iné žienky.

martuska12345
autor
10. máj 2022

@guga79 aj ja som zvedavá 😊

petamich
10. máj 2022

Femibion, rovnako ako Ladeevita su vitaminy a mineraly ani jeden z nich nepomaha k otehotneniu, to akoby si sa opytala, ci k otehotneniu pomaha vitamin C

jedine co sa odporuca uzivat pri planovani tehotenstva je kyselina listova a vitamin D - kvoli pripadnemu spravnemu vyvoju embrya

martuska12345
autor
10. máj 2022

@petamich dobre ďakujem za odpoved ..

sasha10
10. máj 2022

@martuska12345 neviem, my sme sa "snažili" 2 roky určite nie nejak pravidelne alebo extra 100% to nemôžem povedať ale až keď som začala brať femibion len tak že ak chýbajú vitamíny tak nech telo doplní pred tehotenstvom a po 2 krabičkach som otehotnela, mala som oveľa viac energie uplna zmena mňa, ale asi mi chýbal nejaky vitamin či mineral preto taka zmena neviem... Takže u mňa to platilo a určite vitaminy nepomahaju k oplodneniu ale kolegova manželka tiež 15 rokov skúšala všetko možné, čo sa dalo až zmenila gynekologa a ten jej zistil že jej chyba nejaký vitamin či mineral a poradil nejaké vitamíny a tiež otehotnela čo by si nikdy nemyslela že vitaminy pomôžu... Takže za mňa to stojí za vyskúšanie ak sa dlhšie nedarí 🙂

mary174
10. máj 2022

Ja som otehotnela po mesiaci uzivania Inofolicu, či to bola nahoda to už neviem, ale môj gynekolog mi to odporučil ako jediny volnopredajny doplnok,ktory ma ako take vysledky.

martuska12345
autor
10. máj 2022

@sasha10 @mary174 ďakujem baby za odpovede v piatok idem na preventívku tak sa skúsim poradiť s lekárom 🙂

ildiko36
10. máj 2022

@martuska12345 ja som brala indonal na posilnenie imunity a kyselinu listovu forte, po 3mes na prve snazenie sa podarilo

baska163
10. máj 2022

@martuska12345 Ahoj, ja som brala Femibion 1 približne 3 roky (s tuším 4 mesačnou prestávkou, kedy som skúšala pre zmenu Inofolic) a otehotnela som teda aj tak až po 3 rokoch, takže za mňa nie 🙂 ale ja som ho brala skôr aby sa telo pripravilo a malo dostatok vitamínov, keď sa nám zadarí.

guga79
11. máj 2022

@ildiko36 indonal si ale nebrala už keď si bola tehu? Viem že sa nesmie v tehotenstve....

ildiko36
11. máj 2022

@guga79 nie ked som bola tehotna uz prestala to brat, len po bioch.potrate som brala 3mes, ked test vysiel pozit som to prestala uzivať

ildiko36
11. máj 2022

@guga79 ale som brala cely cas na planovanie kyselinu listovu forte..3mes..