Snaha otehotnieť - skúsenosti s Femibion 1
Ahojte baby chcem sa spýtať aký máte názor a skúsenosti s Femibion1? Myslite že to pomáha k otehotneniu ? Poprípade mi napíšte či ste niečo užívali predtým ako ste zostali tehotné alebo či je to ozaj len placebo 🤷🏻♀️😏🤔
Ďakujem veľmi pekne 😊😊😊
@guga79 aj ja som zvedavá 😊
Femibion, rovnako ako Ladeevita su vitaminy a mineraly ani jeden z nich nepomaha k otehotneniu, to akoby si sa opytala, ci k otehotneniu pomaha vitamin C
jedine co sa odporuca uzivat pri planovani tehotenstva je kyselina listova a vitamin D - kvoli pripadnemu spravnemu vyvoju embrya
@petamich dobre ďakujem za odpoved ..
@martuska12345 neviem, my sme sa "snažili" 2 roky určite nie nejak pravidelne alebo extra 100% to nemôžem povedať ale až keď som začala brať femibion len tak že ak chýbajú vitamíny tak nech telo doplní pred tehotenstvom a po 2 krabičkach som otehotnela, mala som oveľa viac energie uplna zmena mňa, ale asi mi chýbal nejaky vitamin či mineral preto taka zmena neviem... Takže u mňa to platilo a určite vitaminy nepomahaju k oplodneniu ale kolegova manželka tiež 15 rokov skúšala všetko možné, čo sa dalo až zmenila gynekologa a ten jej zistil že jej chyba nejaký vitamin či mineral a poradil nejaké vitamíny a tiež otehotnela čo by si nikdy nemyslela že vitaminy pomôžu... Takže za mňa to stojí za vyskúšanie ak sa dlhšie nedarí 🙂
Ja som otehotnela po mesiaci uzivania Inofolicu, či to bola nahoda to už neviem, ale môj gynekolog mi to odporučil ako jediny volnopredajny doplnok,ktory ma ako take vysledky.
@martuska12345 ja som brala indonal na posilnenie imunity a kyselinu listovu forte, po 3mes na prve snazenie sa podarilo
@martuska12345 Ahoj, ja som brala Femibion 1 približne 3 roky (s tuším 4 mesačnou prestávkou, kedy som skúšala pre zmenu Inofolic) a otehotnela som teda aj tak až po 3 rokoch, takže za mňa nie 🙂 ale ja som ho brala skôr aby sa telo pripravilo a malo dostatok vitamínov, keď sa nám zadarí.

@martuska12345 ahojky, ja som si akurát dnes pozerala zloženie Femibionu 1 a Ladeevita... A to prvé obsahuje železo a druhe nie... Tak ja asi zvolim femibiion 1.
Som zvedavá co napíšu iné žienky.