icon

Snaženie sa o bábo a očkovanie proti chrípke

mirkava
29. sep 2020

Čo si myslíte o tejto kombinácii? Je vhodné sa dať očkovať keď sa sbažíme o babo?

queen_mary
29. sep 2020

Nesuvisi

eduvalia
29. sep 2020

Vcera o tom bola reportaz v TV a prave lekari odporucaju snaziacim sa zenam, tehotnym aj kojacim mamickam sa dat ockovat. Je to mrtva ockovacia latka, t.j. nezavadna ci pred otehotnenim alebo pocas tehotenstva,

mirkava
autor
29. sep 2020

@queen_mary
@eduvalia nevedela som, vďaka dievčatá 👍😉

peadad9
29. sep 2020

Nie jeden lekár potvrdil že očkovať sa proti vírusu je nezmysel víry mutuju očkovacia látka je zbierania z minulého roka tento rok sa nevie aky typ chrípky príde ja osobne by s sa proti chrípke očkovať nedala ale rozhodnutie je na každom moja svokra zdravotník po tomto očkovaní ľahla s 40 teplotami ako tehotná ja osobne by som sa zaočkovať nedala

queen_mary
29. sep 2020

@peadad9 dakujeme za informacie. Mozes to sem dat este raz s interpunkciou, aby sa z toho jeden vysomaril?

queen_mary
29. sep 2020

@mirkava autorka, prosim ta, hlavne necerpaj "mudrosti" od ludi, ktori ani len nevedia, ze existuju ciarky. Aku vypovednu hodnotu asi moze mat jej prispevok, ked ocividne nezvlada ani blbu interpunkciu.

mirkava
autor
29. sep 2020

@peadad9 par rokov po sebe som sa davala a chora som nebola ani nadcha nic.... nie som vsak 100%tny zastanca ockovania....

peadad9
29. sep 2020

Milé dievčatá ja som len vyjadrila svoj názor

mirkava
autor
29. sep 2020

@queen_mary jasne beriem to tu s rezervou 👍😊 ockovanie je burliva tema same o sebe, len sa rozhodujem a je fajn vediet nazor zien... mozno skusenosti...

peadad9
29. sep 2020

@queen_mary možno čerpať múdrosti od človeka čo nepozná mäkčene?

mirkava
autor
29. sep 2020

Dievcata neurazajme sa tu, precitam si kazdy nazor a makcene nepouzivam ani ja ani dlzne tak mi to prepacte a aj preklep sa kde tu vyskytne 😉

sense
29. sep 2020

Ja som sa raz dala očkovať proti chrípke keď som začala pracovať v doprave. Ten rok som dfostala takú chrípku hoci 10 rokov som žiadnu nemala, viac som sa očkovať nedala a ani chrípku nemala a to je už ďalších 10rokov
Čiže viac sa už očkovať nedám... Aj keď zásadne proti očkovaniu nie som, povinné očkovania mam všetky dokonca.

kofilka33
29. sep 2020

Ja osobne by som sa očkovať nedala-zlá skúsenosť.Nikdy v živote som nemala chrípku ,ale muž dostal pred 3 rokmi v práci vakcíny tak som sa dala zaočkovať.Pár dní po očkovaní som tú chrípku dostala.Skoro 2 týždne ma to držalo.(teploty,bolesti hlavy,bolesti všetkých svalov ) len som ležala a bola som nepoužiteľná.Nemohla som to dostať od nikoho nakoľko som nikde nebola ,lebo robím a robila som z domu.Muz bol na tom podobne ,ale jeho to chytilo 3 dní po mne.Cize očkovanie proti chrípke u mňa už nikdy nehrozí .Od vtedy som nebola vôbec chorá ani len sopel a pred očkovaním som nebola chorá tak isto cez 10 rokov .

peadad9
29. sep 2020

@mirkava prepáč ja som nezačala s interpunkčnými znamienkami ani urážaním o múdrostiach to si mala smerovať @queen_mary vždy som si myslela že tu to je o názoroch,moja chyba

kulumulu123
29. sep 2020

@peadad9 nie každý má Slovensku klávesnicu len toľko k tym makcenom 😘

veronikaszabova
29. sep 2020

@peadad9 Mary mala na mysli ciarky a bodky - nakolko sa to potom zle cita a zlieva sa to do jedneho celku.

peadad9
29. sep 2020

@veronikaszabova ja viem čo sú čiarky a bodky .Mne sa to nezlieva neviem prečo im áno,ale za to nemusí útočiť na môj príspevok hlúpym a trápnym komentom....asi toľko ,a už sa nejdem k tomu vyjadrovať ,lebo ste jak osy čo štipu len do jednej strany.

sapetka
30. sep 2020

Nedala by som sa. Co kee uz budes tehotna

gaska44
30. sep 2020

@mirkava ahoj, ja zijem vo FR a tu sa tehotne chodia ockovat proti chripke. Je to tu odporucane doktormi. Vraj tak potom ochranis aj babatko.

queen_mary
30. sep 2020

@sapetka no a?

mirkava
autor
30. sep 2020

@gaska44 dakujem za nazor

smeja1981
1. okt 2020

10 rokov som pracovala na pediatrii, ockovali sme o 100 6. Ja som sa tomu roky branila, no raz som si povedala dobre, dala sa zaockovat a do 48 hodin som dostala najhorsiu chripku mojho zivota, za tyzden som schudla 3 kg, nevladala som chodit. A to som bola 10 rokov medzi chorymi detmi cca 50 denne a nenakazila som sa. Asi tak moja skusenost.

mirkava
autor
2. okt 2020

@smeja1981 waw tak to je sila... je zaujimave ze na niekoho nic a niekomu to takto vyvola chorobu. Nasi ako dochodcovia sa davaju ockovat roky a vsetko OK... bolo by zaujimave vediet od coho to zavisi takato reakcia

smeja1981
2. okt 2020

@mirkava nooo, nie celkom vsetko je ok , iba o tom verejnost nevie. A to nehovorim iba o ockovani na chripku.