Snaženie sa o dieťatko a syndróm PCO
Ahojte mám 22 r, priateľ 24 r
Snažíme sa približne rok o babo, no nedarí sa...
Mám syndróm PCO, pribrala som za 4 mesiace z 58 kg na 92 kg. Kým som náhle pribrala cyklus som mala 58-62 dňový.
Priateľ zatiaľ nebol na nijakom vyšetrení.
Momentálne som schudla z 92 kg na 85 kg, cvičím.
27.3 2019 mi na endo brali krv - vraj všetko OK bolo.
Nikdy v živote som nepribrala takto zrychla.
Vždy som si vahu držala v norme.
4.4. 2019 som objednaná na endokrynologiu na vyšetrenie
Momentálne mám 3 cyklus už v pohode 28-30 dňový. Sám sa mi upravil
Moja gyn mi odporučila inofolic combi. Ktorý som brala vtedy keď som náhle pribrala.
Počkám čo mi povedia na endo a podľa toho si nasadim inofolic.
Ženy ? Ste tu take čo máte alebo mali ste podobný problém ako ja ?
Ďakujem za odpovede.
@domculik24 ahoj, brala som aj thiamin na cysti tie zmizli. Neskôr som brala inofolic práškový a gynex 4 mesiace v kuse a vtedy som pribrala na váhe, ale gynex je prírodná baza - bylinky ...
čiže nechapem
Ahoj, aj ja mam PCO beriem na to Metformin. Skus sa spytat na to. Mne pomohol
@marcuskaaa2000 ešte som brala mesiac alchymelkogy čaj a nič
@emikyana povieš mi bližšie niečo o tom ? Mne osobne sa lepšie pise na FB
Kľudne si má pridaj Nick MarCuškaa
@marcuskaaa2000 skus si hodit do googlu je tam toho kopec. Predpisuje sa na upravu hormonov pri PCO. Potlaca aj chut na sladke a jedlo a ked zapojis aj pohyb tak sa da aj pekne schudnut s nim. Skus sa spytat na endo alebo aj v CAR ak chodis niekam.
Ahoj tiež sa liečim na Pcos a posledný polrok som mala 2 potraty do 5 týždňa. Je to ešte čerstvé. Podarilo sa mi otehotnieť jedine po stimulacii clostibegytom. Moj gynekológ mi povedal, že je velmi dôležité zhodiť tuky, pretože tam sa zdrži ten testosteron. Každej žene by som odporucila cvičenie s trénerom, pred otehotnenim. Lebo predtym som neotehotnela ani po stimulacii. 😕 Zmeria ti tuky, hydrataciu organizmu, nastavi stravu.
Ahojte baby,netreba zufat.treba hlavne pozitivne mysliet 🙂mne stanovili pred 3r tiez diagnozu polycysticke vajecniky,lekari ma plasili ze nikdy deticky mat nebudem.Po vysadeni antikoncepcie do 2tyzdnov som bola tehotna 🙂takze zazraky sa deju a netreba zufat

@marcuskaaa2000 brala si aj nejake ine lieky okrem Inofolicu, ked si tak razom nabrala na vahe?