Snaženie sa o druhé dieťa
Milé mamičky, pomaly začíname uvažovať o druhom bábätku, chcela by som bračeka pre našu babuľku. Chcem Vás poprosiť o prispetie, ako to bolo u Vás. Ide o to, že o malú sme sa dlhšie snažili a teraz sa bojím, že aj druhé dieťatko k nám nebude chcieť hneď prísť. Napíšte mi prosím ako dlho ste sa snažili o prvé babo a koľko o druhé, poprípade kedy plánujete druhé 😉
@marika_btt Ahoj, no ja som na tom stale rovako, dcerka ma uz 4,5 roka a druhé babo stále nikde. Snažili sme sa dva roky - vitamíny, ovulačné testy, tehotenské testy ... pred pol rokom som to zabalila, máme aj horsi permiogram, čo sme pred prvym dietatom nemali ..., chodím do roboty, v soboty do školy, neviem kde mi hlava stojí a popri tom nemám kedy ani mysliet na plodné dni. Občas tak zadúfam, ze sa podarí nečakane, uvidíme ... Zatial som rozhodnutá nechať tomu volný priebeh ešte tak 1,5 roka a potom asi pojdeme do Car. Držím palce, pa pa
@marika_btt
@denisa121 Ahojte, ja mám už druhého, takmer ročného chlapčeka. Chcem všetky baby povzbudiť. Mala som dva včasné potraty. Stále som mala pocit, že sa mi nič neoplatí rozbiehať, napr. v práci. Že ešte určite musí byť druhé. Ja som jedináčik a svojmu synovi som chcela dopriať súrodenca. Ale priebežne som to trochu vypúšťala, ale sledovala plodné dni. A neuverila som, že by to bol zdravotný problém, že by to bolo treba riesit. A v istej chvíli som cítila, ze sa to podarí a na valentína sme splodili moju najväčšiu lásočku. Držím vám palce.
Ahojte. Pridavam sa k vam druhosnazilkam. 🙂 mam jedného synceka 8 m . A chceli by sme ďalšie babo. Konečne som tento mesiac dostala ms prvýkrát tak hádam som už zase plodna. Este kojim . 🙂. Drzim palce všetkým nam. Nech mam to vyjde cim skôr. 🙂
Ahojte kocky, ja som tu pisala pred tromi mesiacmi ze sa snazime o druhe babo a nic. A - podarilo sa! 🙂 sest mesiacov sme sa snazili, sledovala som si plodne dni, ale zasa nie az tak detailne, zeby som mala testy, len som priblizne vedela kedy mam ovulku a kedy mame sex🙂 no a v decembri prisli nahle zdravotne problemy, behala som po lekaroch, samy stres kedze mi hrozila vazna diagnoza..ta sa nastastie nepotvrdila , ale podarilo sa mi - ani neviem ako - otehotniet...prvy mesiac co som tehu ani nepripustila, lebo som v hlave riesila ine problemy, naozaj bol zo mna chodiaci uzlicek nervov...takze zatial som 8tt, este je skoro, viem, ale bomba na koniec - cakame dvojicky! Totalny sok, ziadne dvojicky v rodine nie su, je to proste nahoda....stale ten sok spracovavame s manzelom, ako to zvladneme a tak, ale vravim si ze nejako uz len ano, chceli sme dalsie dieta, budeme mat rovno dve🙂 tak drzte palce a ja zasa drzim vam, ktore sa snazite o druhe babatko, nam to vyslo hned dvojnasobne🙂
@marika_btt Tak gratulujem a veľa síl. Pekné.
@marika_btt gratulujem, my stále este nič .ale tiež to už prestávam riešiť. Začala som sa zameriavat trochu na seba a stravu ..mozno to potom príde. Tak ale dvojicky by bol teda riadny som aj pre nás. Ale je to krasne ked to tak vyjde 🙂
Ahojte, pridám sa k mamičkám, ktoré prvé počali na prvý šup 🙂 Začali sme sa snažiť len začiatkom tohto mesiaca, po dvoch týždňoch som si robila test, lebo som bola zvedavá, a nič ... nesnažíme sa dlho, ale aj tak ma to zobralo ... teraz okolo 23teho by som mala dostať mrchu, tak dúfam, že nepríde ... 🙂 držím palčoky .... a ešte otázočka, ako vaše deti a druhý súrodenec?? moja malá by už aj brala, stále sa ma pýta či mám v brušku dieťatko (v škôlke je veľa tehotných tak asi jej hovorili deti) ...
@marika_btt ahoj, a máte už v rodine dvojky ? rozmýšľam, žeby som brala aj dve naraz 🙂 ale u nás nik nemá dve naraz, tak či je šanca alebo ako 🙂
@mauzi nie vobec, ani v nasej ani v manzelovej..trochu som si o tom citala a ze pri jednovajecnych to ani nie je podmienene geneticky, ze proste nahoda, statisticky vychadzaju pre 0,3% tehotenstiev. Ja som prve chcela dvojky, prislo mi to hrozne zlate🙂 ale potom ked sa maly narodil som si vravela ze chvalabohu ze je len jeden🙂 no a teraz sa mi to splni🙂 tak drzim palce pri snazeni sa;)
@marika_btt haha, veď toto, že niekedy človeka zmorí aj to jedno 🙂 dakujem, už cítim, že to chce druhé bábo, už aj tak bude medzi dcérou a ďalším 4 roky rozdiel, preto niet načo čakať už ... a s tými dvojkami by som už mala vyriešenú tému potomstvo nadobro 😅 lebo tri detuše to by už bolo tak akurát 🙂
Ahojte dievčatá, prišla som Vás povzbudiť, po 3 rokoch snaženia pozitívny tehu test. S malou dušičkou dúfam, že konečne sme sa dočkali.
Určite Vám odporúčam porobiť čo najviac testov u lekára (spermiogram, hormonálny profil, imulológia).
Držím palce nech nás je tu čo najviac 🙂.
Zapojte no ja mam 9rocne a tiez sa chceme druhe a nedarí sa. Malú sme mali na prvý sup.🙂
Ahojte. U mna prve dieťa na treti šup 😀 a druhe riesime od januara a stale nič 😐

Pametam si na to ako by to bolo dnes.muzik prisiel na prve narodeninky prveho syna 5.9 este som spinila co mi koncila ms prisiel len na jednu jedinu noc rano uz cestoval do blavy no o 3 dni ma zacalo boliet brucho jak na dalsiu ms hned sm vedela ze sa zaradilo.samozrejme ze mi doma nik neveril ale v den ms to potvrdil krasne tehu testik.termin sme mali kolo 25.5 cele tehu son hovorila sranda by bola keby sa narodil presne 31.5 na nase druhe vyrocie sobáša.aj tak bolo na druhe vyrocie druhy syn.