icon

Snažilka po 40, posunutá ovulácia a duch na teste

nev80
3. okt 2022

Ahojte dievčatá. V lete som mala svadbu a s manželom sa snažíme o miminko. V júni som mala 40 rokov. Pred týždňom som bola na preventívnej a povedala som dr. že sa snažíme. Povedal ze ho to teši a ze som úplne zdrava a pripravená. Povedal mi ,,nedrž sa žiadnych aplikácií či ovulacnych testov. Nerieš plodne a neplodné dni, mas po 40tke a ovuláciu budeš mat v iný deň ako mladé ženy. Dôležité je mať pravidelný sex raz za dva dni aby sa stihli obnoviť spermie,, Ked som prišla domov, mala som zvláštne pocity. Urobila som si test a vyšiel, hoci taky duch ale je tam. Z ranného moču som si urobila ďalší. Bol silnejší. Test som robila GS MAMATEST. S manželom sme išli pre istotu kúpiť aj inú značku, tam nevyšiel ani jeden z dvoch pásikov. Dnes som bola v lekárni po radu a odporučili mi nie pasiky ale tyčinku GS MAMATEST. Vraj ak bude čiarka, je to iste. Ale teraz neviem. Nejak sa mi to cele nezdá.

1. Je možné že som otehotnela uz po menstruacii? Posledná mi skončila 22.9.2022
2. Je možné že ta čiarka na teste je len kanálik?

Na jednej z fotiek.je ten test MAMATEST z poobedia a nasledujúceho rána, druhá fotka je z ďalšieho dňa poobedná .

Aký je váš názor prosím. Budem vďačná za každú odpoveď nakoľko k dr. je ešte skoro chodiť nakoľko mi to nemeška.

nev80
autor
3. okt 2022

@barju no mali sme posledný styk v deň menštruácie aj tesne pred ňou. Je to možné.

clean
3. okt 2022

@nev80 ja len k tým testom nie sú spoľahlivé... Mne na každom teste od zn. Gs mamatest ukázalo aj druhú a iná značka nič. Takže keď tak by som kúpila ešte iný a ak tam nebude nič tak nie ste. Samozrejme prajem aby tam boli 🙂🙏 ja som bola pri nich sklamaná už veľa veľa krát.

anariama
3. okt 2022

@nev80 gratulujem krásna čiarka aj ja mám 41 a čakáme s manželom druhé bábo..prvé bolo v 40tke...a nenechaj sa zaskočiť všetkými testami ktoré sú počas tehu..ver svôjmu telu a bábätku😘

nev80
autor
3. okt 2022

@anariama ďakujem za povzbudive slová

nivea22
4. okt 2022

@barju ak nepraskne vôbec môže to tak byt neviem nie som lekar ale ak praskne s posunom nejakých dní je to ta tzv. posunutá ovulacia. U mna to bolo s posunom asi tyzden a pol. Lebo som bola chorá a viem že som na ten 6dc aj otehotnela. V každom prípade ja som len napísala svoju skúsenosť lebo autorka túto tému už rieši v druhom fóre. Takže moja odpoveď je ano je možné ze je tehotná, testy tomu aj nasvedčujú.

kundiboo
4. okt 2022

@nev80 držím ti veľmi palce 🥰

nev80
autor
4. okt 2022

@kundiboo ďakujem

reasonka
11. okt 2022

@nev80 ahoj ako si dopadla ? Potvrdilo sa ti tehu ? 🙂

nev80
autor
12. okt 2022

@reasonka ahoj. Stale čakám ci príde menstruacia. Testy mi ukazuju stále raz tak, raz tak. Pridali sa aj bolesti podbruška a pŕs. V lekárni pani magistra vravela ze ten test je určite pozit. a dala mi ďalší nech skusim a nič. Tak neviem.

nev80
autor
12. okt 2022

@reasonka to je ten test

esmeronka
12. okt 2022

@nev80 zavolaj na gynču s tym že ako ti vychadzaju testy a nech ti zoberu krv na hcg...inak ťa obdivujem by ma s tej neistoty švaclo o zem už asi

reasonka
13. okt 2022

@nev80 pýtam sa ,lebo mne toto robia manatesty už asi rok ,sú krásne pozitívne ružové a tehu som nebola ani raz aj keď som nemala byť z čoho tehu tak tam boli dve 🤷🏻a skúšala si aj iné testy ? Digitálny by ti ukázal na 100% ja by som skúsila ten ,lebo tá neistota musí byť hrozna ....ale držím palce nech to je tehu 🍀❤️

nev80
autor
14. okt 2022

@reasonka uz by som ani nechcela byť tehulka. Dnes mi oznamili ze mam zlatého stafylokoka v uchu. Beriem ATB a v pondelok sa ukáže co ďalej. Mojej obvodnej som ukazovala testy. Povedala nech sa na nedrzim. Ze su len orientačné. Ale ze ak naozaj vychadzaju pozit testy netehulkam, môže ísť o onkologický problém. Potom mi povedala ze nech nestrácam nádej, a nech gynekológ urobi poriadne sono a hľadal ci tam niekde nie je mimi. Tak cakam.

sundew
15. okt 2022

@nev80 a preco si nekúpiš digitalny a hotovo? Budes mat v tom jansi hned teraz

reasonka
15. okt 2022

@nev80 len mne pozitívny vychádza len tento mamatest preto tomu nerozumiem ,iné testy mám všetky negatívne tak ako majú byť .....tak prajem skoré uzdravenie a daj vedieť ako si dopadla 🍀držím palce 🙂

nev80
autor
19. okt 2022

Tak dievčatá moje zlate. Dnes mi prišla menstruacia. Posledne testy viď. foto. Takže som bola trochu aj sklamaná ze mrcha dorazila. Mne našťastie trva iba 3 dní tak potom sa budeme pokúšať ďalej. Nevzdavame to.

lenkadenisa
19. okt 2022

@nev80 ahoj, kúp si nabudúce digitálny test clearblue, tie sú naj. a držím palce!

mimka2019
19. okt 2022

@nev80 Ja len nerozumiem prečo ste sa nedala vyšetriť u gynekológa, vziať krv a hotovo. Veď menštruáciu môžte mať aj keď ste tehotná 🤷‍♀️

nev80
autor
19. okt 2022

@mimka2019 bola som na konzultácii u gynekológa ohľadom planovania počatia. Aj ma vyšetril. Povedal ze na ďalšiu kontrolu mam prísť až vtedy keď mi bude meškať menstruacia. Ta uz žiaľ dorazila. Aj keď zatiaľ nejaká veľmi slabá

mimka2019
19. okt 2022

@nev80 Rozumiem, ale predsa máte nárok na vyšetrenie kedykoľvek nie? Ja by som sa objednala - ak sa objednať musí, a išla...povedala, že máte podozrenie, že ste tehotná, vysvetlila situáciu, požiadala o krvné testy, ultrazvuk. Nech sa to potvrdí alebo vyvráti. Ale to je len môj názor. Ja som mala podobnú situáciu a neriešila som, veď menštruácia prišla a nakoniec keď mi to dlho nedalo, zistili, že som už v 3 mesiaci 🤷‍♀️ ja len vravím, že je dobré sa uistiť 😊

nev80
autor
5. nov 2022

Ahojte dievčatá. Ďalšie plodne obdobie za mnou a testovanie začína. Minule mi vychádzal iba GS MAMATEST a teraz prvý krát začína ružoviet aj test od LIVSANE. Teda ak to nie je iba kanalik. Uvidíme ci sa konečne zadarí. Na digitálny test je skoro preto som ho neskušala. Fotku pripájam. Možno tam niečo uvidíte. Nešlo to dobre odfotit.

nev80
autor
5. nov 2022

Ďalší test

sundew
5. nov 2022

@nev80 vyzera pozitívne 🙂 drzim palce 💪

nev80
autor
6. nov 2022

Krásnu nedeľu prajem. Pripájam ranný test + všetky co mi vysli ako tak pozit. Snad sa konečne zadarilo.

nev80
autor
6. nov 2022
nev80
autor
6. nov 2022
saxano2222
6. nov 2022

@nev80
gratulujem 🥰🥰 nech ciarka silnie a tehotenstvo prosperuje 🙏🏻

reasonka
7. nov 2022

@nev80 pokiaľ je na livsane druhá / tak to je dobre znamenie 🙂prajem ti nech tmavne 🍀😘dnes si testovala ?

nev80
autor
7. nov 2022

@reasonka ano ale také neznáme značky dve. Nevyšli. Idem na krv do labaku. Nech mi spravia HCG

reasonka
7. nov 2022

@nev80 držím palce 🍀daj vedieť ako si dopadla ,ale dúfam ,že to krv potvrdí 🙂