Snažilka po 40, posunutá ovulácia a duch na teste
Ahojte dievčatá. V lete som mala svadbu a s manželom sa snažíme o miminko. V júni som mala 40 rokov. Pred týždňom som bola na preventívnej a povedala som dr. že sa snažíme. Povedal ze ho to teši a ze som úplne zdrava a pripravená. Povedal mi ,,nedrž sa žiadnych aplikácií či ovulacnych testov. Nerieš plodne a neplodné dni, mas po 40tke a ovuláciu budeš mat v iný deň ako mladé ženy. Dôležité je mať pravidelný sex raz za dva dni aby sa stihli obnoviť spermie,, Ked som prišla domov, mala som zvláštne pocity. Urobila som si test a vyšiel, hoci taky duch ale je tam. Z ranného moču som si urobila ďalší. Bol silnejší. Test som robila GS MAMATEST. S manželom sme išli pre istotu kúpiť aj inú značku, tam nevyšiel ani jeden z dvoch pásikov. Dnes som bola v lekárni po radu a odporučili mi nie pasiky ale tyčinku GS MAMATEST. Vraj ak bude čiarka, je to iste. Ale teraz neviem. Nejak sa mi to cele nezdá.
1. Je možné že som otehotnela uz po menstruacii? Posledná mi skončila 22.9.2022
2. Je možné že ta čiarka na teste je len kanálik?
Na jednej z fotiek.je ten test MAMATEST z poobedia a nasledujúceho rána, druhá fotka je z ďalšieho dňa poobedná .
Aký je váš názor prosím. Budem vďačná za každú odpoveď nakoľko k dr. je ešte skoro chodiť nakoľko mi to nemeška.
@barju ak nepraskne vôbec môže to tak byt neviem nie som lekar ale ak praskne s posunom nejakých dní je to ta tzv. posunutá ovulacia. U mna to bolo s posunom asi tyzden a pol. Lebo som bola chorá a viem že som na ten 6dc aj otehotnela. V každom prípade ja som len napísala svoju skúsenosť lebo autorka túto tému už rieši v druhom fóre. Takže moja odpoveď je ano je možné ze je tehotná, testy tomu aj nasvedčujú.
@nev80 pýtam sa ,lebo mne toto robia manatesty už asi rok ,sú krásne pozitívne ružové a tehu som nebola ani raz aj keď som nemala byť z čoho tehu tak tam boli dve 🤷🏻a skúšala si aj iné testy ? Digitálny by ti ukázal na 100% ja by som skúsila ten ,lebo tá neistota musí byť hrozna ....ale držím palce nech to je tehu 🍀❤️
@reasonka uz by som ani nechcela byť tehulka. Dnes mi oznamili ze mam zlatého stafylokoka v uchu. Beriem ATB a v pondelok sa ukáže co ďalej. Mojej obvodnej som ukazovala testy. Povedala nech sa na nedrzim. Ze su len orientačné. Ale ze ak naozaj vychadzaju pozit testy netehulkam, môže ísť o onkologický problém. Potom mi povedala ze nech nestrácam nádej, a nech gynekológ urobi poriadne sono a hľadal ci tam niekde nie je mimi. Tak cakam.
@nev80 ahoj, kúp si nabudúce digitálny test clearblue, tie sú naj. a držím palce!
@nev80 Rozumiem, ale predsa máte nárok na vyšetrenie kedykoľvek nie? Ja by som sa objednala - ak sa objednať musí, a išla...povedala, že máte podozrenie, že ste tehotná, vysvetlila situáciu, požiadala o krvné testy, ultrazvuk. Nech sa to potvrdí alebo vyvráti. Ale to je len môj názor. Ja som mala podobnú situáciu a neriešila som, veď menštruácia prišla a nakoniec keď mi to dlho nedalo, zistili, že som už v 3 mesiaci 🤷♀️ ja len vravím, že je dobré sa uistiť 😊
Ahojte dievčatá. Ďalšie plodne obdobie za mnou a testovanie začína. Minule mi vychádzal iba GS MAMATEST a teraz prvý krát začína ružoviet aj test od LIVSANE. Teda ak to nie je iba kanalik. Uvidíme ci sa konečne zadarí. Na digitálny test je skoro preto som ho neskušala. Fotku pripájam. Možno tam niečo uvidíte. Nešlo to dobre odfotit.
@nev80
gratulujem 🥰🥰 nech ciarka silnie a tehotenstvo prosperuje 🙏🏻

@barju no mali sme posledný styk v deň menštruácie aj tesne pred ňou. Je to možné.