icon

Snažilkovanie a hnedý výtok

ina666
10. júl 2017

dobry den prajem pred 5 dnami sa mi koncila mesturacia a mali sme sex a mam hnedi vitok co to moze bit lebo sa snazime o babo dakujem
😀

unctadorg
10. júl 2017

Jak my mame vediet? Mohla to byt prasknuta zilka pocas sexu, ci uhniezdenie.....

layla23
10. júl 2017

@ina666 ťažko posúdiť 😊 skús chvíľku počkať a správ si test... Ak bude negatívny tak šup šup do lekára 😊 ale každopádne držím palce 😉

sardinka336
11. júl 2017

Odporučam prelistovat minimálne biologiu zakladnej školy...ak pred 5timi dnami skončil menzes tak pochybujem ze si tehotná. Na oplodnenie vajička a jeho uhniezdenie potrebuje telo niekolko dni. Oplodnenie nefunguje tak, ze ,,spravi sa do mna,, a do hodiny som tehotna. Hnedy vytok moze mat x pričin, ovulacia, infekcia...presnu odpoved da gynekolog.

zabina27
11. júl 2017

zalezi, kolko dni trvala menstruacia, ale tak teoreticky to moze byt aj uhniezdovanie. uvidis, ci pride aj dalsia ms

@sardinka336 k tej biologii by som pridala aj ucebnicu slovenciny...

sardinka336
11. júl 2017

@zabina27 no, nechcela som byť uz viac rypava ale myslela som na to...

laura1989
11. júl 2017

Ja to mávam tiež niekedy po mrche a este nikdy som nebola tehu.
Neverím ze je to uhniezdovanie.

ina666
autor
13. júl 2017

cavte baby skoncila sam Mensturacia mam bolesti na pravem vajecniku nekdi aj bod brusko mam ua treti den spinenie a niekedy sa mi hlava zakruti a nekedi aj ma boli hlava aj bolest pravej strane nohi co to moze bit poradte mi dakujem

ina666
autor
13. júl 2017

@layla23 dory den prajem ja bi som sa chcela spitat us je to tizden po mesturaci lebo strasne chceme babo a je moNe otehotiet a skuaim.si urobit sest poradte mi dakijem😊