icon

Snažilkovanie a hnedý výtok

ina666
10. júl 2017

dobry den prajem pred 5 dnami sa mi koncila mesturacia a mali sme sex a mam hnedi vitok co to moze bit lebo sa snazime o babo dakujem
😀

unctadorg
•
10. júl 2017

Jak my mame vediet? Mohla to byt prasknuta zilka pocas sexu, ci uhniezdenie.....

layla23
•
10. júl 2017

@ina666 ťažko posúdiť 😊 skús chvíľku počkať a správ si test... Ak bude negatívny tak šup šup do lekára 😊 ale každopádne držím palce 😉

sardinka336
•
11. júl 2017

Odporučam prelistovat minimálne biologiu zakladnej školy...ak pred 5timi dnami skončil menzes tak pochybujem ze si tehotná. Na oplodnenie vajička a jeho uhniezdenie potrebuje telo niekolko dni. Oplodnenie nefunguje tak, ze ,,spravi sa do mna,, a do hodiny som tehotna. Hnedy vytok moze mat x pričin, ovulacia, infekcia...presnu odpoved da gynekolog.

zabina27
•
11. júl 2017

zalezi, kolko dni trvala menstruacia, ale tak teoreticky to moze byt aj uhniezdovanie. uvidis, ci pride aj dalsia ms

@sardinka336 k tej biologii by som pridala aj ucebnicu slovenciny...

sardinka336
•
11. júl 2017

@zabina27 no, nechcela som byť uz viac rypava ale myslela som na to...

laura1989
•
11. júl 2017

Ja to mávam tiež niekedy po mrche a este nikdy som nebola tehu.
Neverím ze je to uhniezdovanie.

ina666
autor
•
13. júl 2017

cavte baby skoncila sam Mensturacia mam bolesti na pravem vajecniku nekdi aj bod brusko mam ua treti den spinenie a niekedy sa mi hlava zakruti a nekedi aj ma boli hlava aj bolest pravej strane nohi co to moze bit poradte mi dakujem

ina666
autor
•
13. júl 2017

@layla23 dory den prajem ja bi som sa chcela spitat us je to tizden po mesturaci lebo strasne chceme babo a je moNe otehotiet a skuaim.si urobit sest poradte mi dakijem😊