icon

Snažilkovanie s Femibion 1 😉

lucyk1992
28. aug 2018

Kočkyyy, ktorá máte skúsenosti s týmto výživovým doplnkom?

petranagyova
6. sep 2018

@lucyk1992 hej hej, my už máme dcéru 🙂 a teraz som zvedavá čo a ako🙂ja stále zvažujem ten inofolic🙂. Ty už máš dcérku alebo synčeka či toto bude prvé?🙂

lucyk1992
autor
7. sep 2018

@petranagyova my ešte nemáme detičky, toto bude naše prvé 🙂 ja ho užívam dnes 12ty deň a musím povedať, že aj ovulku mám ukážkovú.

gabca295
7. sep 2018

Ahoj ja tuez užívam frmibion snažíme sa prvý mesiac. Frmibion beriem zatiaľ 15 dni a dnes a zajtra by som mala mať male strasne dufam ze uz nepride. Dnes som si robila aj test ale zatiaľ negatívny. Prvý krát som otehotnela hned jed sme si povedali ale skončilo to zle. A druhý sme boli spolu len ras a zas sa podarilo mam uz 4 ročného chlapčeka. Dúfam že sa podarilo aj teras tiez sme boli spolu len ras 12 DC rak dufam ze som mala akurát ovulku. Uvidím tento vykend ci ms pride. Dúfam že aj ten frmibion zaberie. 😀

petranagyova
7. sep 2018

@lucyk1992 hej to fakt 🙂 a predtým si ovuláciu nemala takto ukážkovú? Ja ako som vysadila antikoncepciu v máji stále som si nezistila ovuláciu kedy ju mám, preto som začala zvažovať inofolic. A ty berieš aj inofolic aj femibion?

petranagyova
7. sep 2018

@gabca295 to by bolo super🙂 my dcérku sme tiež na prvý krát, má 4,5 roka a teraz zatiaľ druhý mesiac a nič. Tiež beriem femibion ale veľmi zvažujem inofolic.

lucyk1992
autor
7. sep 2018

@petranagyova nie, iba femibion. Predtým som si nevedela odsledovať ovuláciu, lebo som nemala skoro žiadne príznaky. Teraz ju mám na 12DC a aj s jasne viditeľným hlienom, takže som spokojná 🙂

gabca295
7. sep 2018

No my neviem ci sne sa trafili. Myslím že práve na ten den som mala ovulaciu a večer uz ked sme boli spolu neviem no ci sme to stihli

petranagyova
7. sep 2018

@lucyk1992 presne ja si ju vôbec neviem odsledovať lebo žiadne príznaky ovulácie nemám, uvidím mám stále femibion. To je super keď ju máš teraz takú. Pri dcérke som mala ovuláciu jasnú. Držím palce🙂😉

petranagyova
7. sep 2018

@gabca295 podľa mňa je šanca že ste sa trafili, držím palce. Hoc je zaujímavé že niektoré páry sa trafia do ovulácie a napriek tomu nič. Je v dnešnej dobe veľa faktorov ktoré ovplyvňujú ženy aj mužov. Treba myslieť vždy pozitívne🙂🙂

lucyk1992
autor
7. sep 2018

@petranagyova napríklad aj teraz cítim bolesť v ľavom vaječníku, čo som nikdy predtým nespozorovala a čo je takisto prejav ovulácie, resp. uvoľnenia vajíčka z vajcovodu.

petranagyova
7. sep 2018

@lucyk1992 to máš úplne super, hadajme sa aj čoskoro zadarí😉👶

gabca295
7. sep 2018

Tak zázrak sa nekonal nestihli sme to cez ovulaciu a ro sne boli spolu len 5 dní po MS. Mrzí ma to ale nabuduci mesiac pokračujeme

lucyk1992
autor
7. sep 2018

@petranagyova určite áno 🙂 tento mesiac ste už snažilkovali?

lucyk1992
autor
7. sep 2018

@gabca295 a stihli ste ovulku? 🙂

petranagyova
7. sep 2018

@lucyk1992 hej tento aj minulý mesiac ale akosik nič, mrcha prišla ale to že ani neviem kedy mám ovulku, žiadne príznaky v cykle to je dosť zlé pre mňa

lucyk1992
autor
8. sep 2018

@petranagyova ako som ti písala, mne veľmi pomohol Femibion 🙂 beriem ho necelé dva týždne a ovulku som mala ako z knižky. Najprv hlien (štvrtok, piatok) , ale dostatok aby som si ho vedela odsledovať a včera, čiže v piatok aj bolesti na ľavej strane vaječníku. Čiže som si 100% istá, že ovulka bola. Ty takéto bolesti na sebe vôbec nespozoruješ? 🙂

gabca295
9. sep 2018

@lucyk1992 no my sme boli spolu na 12 DC no neviem ti určite povedať či sne to stihli cez ovulaciu. 2 dní pretim som mala taký výtok aky ma byt a večer ked sme boli spolu ten výtok som uz nemala rak sne to asi nestihli. Tým pádom viem ze plodné dni mam hneď po MS. Je dobre jeden mesiac odsledovat ako sa telo správa. Ak už tento mesiac neotehotniem tak by to bolo u mna zvláštne. Ako som písala 2 krát som otehotnela na prvý šup. A teras sa to nepodarilo.

lucyk1992
autor
9. sep 2018

@gabca295 najlepšie je mať PS keď spozoruješ ten bielkový výtok. V ňom aj spermie prežijú dlhšie 🙂

petranagyova
10. sep 2018

@lucyk1992 nie nie ja vôbec nič, žiadne príznaky, žiadne bolesti, nič. Uvidím tento ďalší mesiac či niečo spozorujem.

petranagyova
10. sep 2018

@gabca295 písala som ti ip🙂

lucyk1992
autor
10. sep 2018

@petranagyova idem pozrieť Peti 🙂

lucyk1992
autor
10. sep 2018

@petranagyova nič mi neprišlo ☹

lulula12
29. sep 2018

@gabca295 Netreba stracat nadej, dalsi mesiac to pojde, neboj nic, vsetko to chce trpezlivost, ale myslim, ze sa postasti. Ako mne moja mamina hovorievala, ze tehotenstvo pride, ked bude ten spravny cas 🙂

gabca295
29. sep 2018

@lulula12 tak to dúfam MS čakám v utorok

lulula12
29. sep 2018

@gabca295 U mna to bolo tiez kadejako mala som nervicky zakazdym ci MS pride alebo nepride. Snazili sme sa, velmi som po dietatku tuzila aj skor a vidis, nam sa podarilo az ked moje telo bolo pripravene a bola som na jednej strane aj rada, ze som tak mala istotu, ze mala aspon v brusku dostala vsetky vitaminy co pre rast potrebovala. Budem ti drzat prsteky 🙂

lucyk1992
autor
29. sep 2018

@gabca295 neboj Gabi, všetko bude ako má 🙂 už si testovala?

gabca295
29. sep 2018

@lucyk1992 uz hej ale negatívny. Zajtra idem mám 10dpo

lucyk1992
autor
29. sep 2018

@gabca295 ja som začala tiež až od 10DPO 🙂

gabca295
29. sep 2018

@lucyk1992 A tebe to už vyšlo. Ako dlho ste sa snažili??

evaachesa
29. sep 2018

@lucyk1992 no ja ho beriem uz cez 2 roky ... asi by som si mala dat pauzu 🙄