Snažilkujeme viac ako dva roky
Ahojte ja sa snažím više 2.5 roka a nejde to....je niekto na tom tak ako ja ak àno pridajte sa a porozprávajte o tom.....
prosim opravte niekto tu chybu..
My sa snazime vyse 4 rokov ☹ Mame 5 rocneho krpca pocateho prirodzene (ani nevieme ako, jak sa hovori) a druhe bejby nie a nie prist, uz som z toho zufala. Zatial sme neboli na ziadnom vysetreni, nechavali sme tomu volny priebeh, ze ved jedno dieta mame, tak preco by mal byt problem s druhym....ale uz asi nastal cas to riesit. Lenze zijeme v Irsku a tu su tie vysetrenia neskutocne drahe, len za hormonalny profil si mozeme prichystat tak 4 stovky a kde su este dalsie vysetrenia. Drzim palce, nech sa nam vsetkym co najskor zadari
@gabika_83 ako keby som čítala o sebe. Prvé naše má už 8 rokov, o druhé sa snžíme 4 roky a nič, aj ked podla doktorov sme zdraví - u mňa laparka, štítna žlaza všetko ok, manžel spermiogram tiež ok a predsa sa nedarí. Dva roky sme dávali tomu šancu že ved nebudeme to siliť ked už jedno máme, ale potom mi to nedalo a boli sme na týchto vyšetreniach. Teraz by som sa chcela objednať do centra, už nebudem čakať 😒
@monicka79 @gretusqa drzim palce aby sa vam uz vytuzene babatka konecne podarili. Ja uz tiez nechcem cakat na nahodu, dam si spravit hormonalny profil tu v IRL a uz som v spojeni s Reprofitom v Brne a niekedy zac. buduce ho roka by se to chceli s nimi zacat riesit, len to bude tosku tazsie vsetko naplanovat z Irska...ale aj mojej segre takto pomohli, ona zije v Londyne a na prvy sup sa podarilo IVF v Brne, myslim ze tam boli len 2krat dokopy.
Ahojte,tak sa pridávam k Vám baby.4 roky sa snažíme otehotnieť,ja už jedno dieťa mám...z predchádzajúceho vzťahu.K malému som prišla ani neviem ako a teraz...aaach...tri roky MM chodil na spermogram k urológovi,stále zlé výsledky...bral Proviron,Profertil,nič nezabralo...vraj...doktor nás poslal do Martina ale rozhodli sme sa to ešte skúsiť v antisterilnej poradni v KK.Chodíme tam od augusta,manžel má podľa tej našej lekárky dobré výsledky spermogramu,vraj sa z toho pekne tehotnie...krvné vyšetrenia máme obaja tiež v poriadku...Minulého týždňa som bola na folik či mám vlastne ovulku...všetko ok,vajíčko dozreté,dostala som Pregnyl,MM vitamín E,plánovaný styk...a tak čakáme či príde mrcha...bodaj by nie...už som z toho na prášky.Keď príde,zase nás čaká folik v 12DC...a zase stále dookola...ešte nás čaká vyšetrenie na protilátky a prefuk...aj keď môj gynekológ tvrdí,že nevidí dôvod na to aby boli nepriechodné....držte nám palce 😔

ahoj, boli ste s tým u lekára? nám sa nedarilo vyše roka, potom to dvakrát nevyšlo. tak som prešla rôznymi vyšetreniami - hlavne štítna žľaza a krv. diagnostikovali mi zníženú funkciu štítnej žľazy a na hematológii MTHFR heterozygot. Dostala som lieky na štítku a po otehotnení (približne 2 roky od začiatku snaženia) som začala s injekciami na krv. Teraz mám 10 dní do pôrodu.