icon

Snažilky 2011 z Banskej Bystrice

bambulka101
29. dec 2010

prida sa niekto na rady a "porady"? 🙂

bbtina
11. jan 2011

@miskab a prečo ideš do BA?????!!!veď v Martine je helisos a aj Iscare a ten je super a je to aj hlavne bližšie,nidky nedostaneš v BA taku starostlivosť ako v MT a keď budeš mať stimulku neviem si predsaviť každé 2-3 dni chodiť do BA

miskab
11. jan 2011

@bbtina ahoj ja som z Hc,,tak mam blizsie Ba,ale dal mi dal odporucanie teda kontakt moj gynekolog, aj ty si chodila do takeho centra?

bbtina
11. jan 2011

@miskab hej chodim,lebo prirodzene to nejde

miskab
11. jan 2011

@bbtina ani nam to nejde prirodzene,tak ideme prvy krat do centra a ako to tam funguje?a kam chodis?

bbtina
11. jan 2011

Ja chodim do Iscare Martin,no to je individualny postup,daj si najskor u svojho gynekologa urobit hormonalny profil,usetris trochu casu,ostatne vysetrenia si v centre urobia sami aby zistili vcom to viazne

michala99
11. jan 2011

@bbtina môžem sa opýtať, že kam chodíš? S manželom sme uvažovali nad Heliosom, ale priznám sa, že zatiaľ som nenabrala odvahu...ale obávam sa, že inač to však nepôjde 😒

bbtina
12. jan 2011

@michala99 tiez do Mt, ale Iscare,je tam doc.Tomas a to je zlaty clovek s uzasnym pristupom

tinara23
12. jan 2011

@michala99 ja môžem iba potrvdiť čo hovorí @bbtina , tiež tam chodím 🙂 ja keď som išla nemala som žiadne vyšetrenia, lebo môj gyn. nič neriešil. Stačilo spraviť mi HP a zistilo sa problém so štítnou žľazou a mohla som sa už pol roka liečiť, keby si gyn. dal námahu a prišli mi na to v ISCARE 🙂

mojo23
12. jan 2011

ahojte babenky. my sa už s priateľom snažilkujeme od septebra ale zatiaľ neúspešne:(.dúfame že rok 2011 bude pre nás a pre všeetky snažilky úspešný 😅 ...

michala99
12. jan 2011

@tinara23 aký problém si mala so štítnou žľazou? Lebo ja mám vysoký prolaktín a beriem na to lieky. Dúfala som, že sa to časom upraví, ale po vysadení liekov ma vždy veľmi bolia prsia a musím ich začať brať znovu...no hold som kopa gynekologických problémov, xixi

tinara23
13. jan 2011

@michala99 no v ISCARE mi robili na 3DC vyšetrenie krvi a zistili, že mám zvýšené TSH 5,3, čo znamená znížená činnosť štítnej žľazy, ale keď som bola u endokrinologičky, tak som mala hodnoty TSH 3,8 čo bolo na hranici, ale ešte v norme a protilátky som mala vyššie okolo 80, čiže záver bol chronický zápal štítnej žľazy. Ono toto sa nelieči, ale tým, že chceme otehu dala mi lieky na zníženie tej hodnoty TSH, aby sa nejak dostalo pod hodnotu 2. Prolaktín mám podľa výsledkov OK.

1maruska
20. jan 2011

Ahojte, som taktiez snazilka od decembra 2010 a este k tomu budem novou obyvatelkou BB...Rada najdem kamosku na buduce kocikovanie 🙂

miska200
21. jan 2011

baby, po akom case ste isli ku doktorovi, ze sa vam nedari? my sa snazime 6. mesiac, viem, asi to nie je nic oproti niekolkym rokom, ale uz by som chcela byt tehu (myslela som, ze do 2-3 mesiacov sa nam zadari) a zacinam citit taku malu neistotu, ci sa nam to vobec niekedy podari....

tinara23
21. jan 2011

@miska200 záleží aj koľko máš rokov, pokiaľ si tak do 35 do roka je to OK a po roku by si mala vyhľadať pomoc. Ak si staršia ako 35, tak po polroku. Ale samozrejme ak si nedočkavá môžeš aj skôr, povieš gyn, že sa snažiš rok 😉 , aby nešpekuloval, že pol roka je málo a začnete riešiť 🙂

marion
21. jan 2011

Mile snazilky, nam sa sice obe deticky podarili po niekolko mesacnom snazeni, ale aj tak vas chcem povzbudit. Ja som teda otehotnela rychlo, ale ked som bola 2x tehu v 13t.t. som potratila. Tak som si tiez zazila hrozu a bolest. Ale nejak som sa snazila mysliet pozitivne a tesila som sa na dalsie snazenie. 😀 😀 😀 😀 Prajem aby ste boli optimisticke a mysleli pozitivne. Viem lahko sa to hovori, ale po dlhsej dobe snazenia je to hlavne aj o psychike. 🙂

Jedna moja kamaratka sa sanazila 5 rokov, uz sa aj hadali,lebo sa nedarilo, ale potom isli spolu na vikend do kupelov, a o 9mesiaocv bola z toho Anicka. 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀

Tak verim, ze ked sem obcas nakuknem tak tu budu same tehulky... 🙂 🙂

A prepacte ze som vam vosla do vasej temy .... ☹ 🙂 ale som z BB tak ma to oslovilo 🙂

miska200
21. jan 2011

@tinara23 mam 29, viem, ze je este cas, ale asi to uz zacnem riesit - presne tak som uvazovala aj ja, ze poviem na gyn ze uz rok sa snazime a nic...

tinara23
21. jan 2011

@miska200 tak to urob tak, urobí ti aspoň základné vyšetrenia hormonálny profil a folikulometriu. Aspoň budeš vedieť ako si na tom, niekedy netreba strácať čas. Ja som bohužiaľ strácala čas aj s gyn, lebo nič neriešil. A dôležité je, aby sa aj mm dal vyšetriť spermiogram.

michala99
31. jan 2011

Ahojte dievčatá, čo máte nové? Ja zatiaľ nič, uvidím v piatok, keď absolvujem vyšetrenie u nového gynekológa. Pevne verím, že nebudem sklamaná 😒

soufya
31. jan 2011

Ahojte zienky... tak sa pridavam aj ja k vam...my sa snazime od sept. 2010 aktivne..inak je to uz rok co neberiem Hak...najprv, ze sak velakrat sa zadari na sposob ,,hups,, no ale ked ani po 9 mesiacoch sa nic take nekonalo tak sme zacali naostro..a nedari sa stale..sice 2x odvtedy som na teste nasla duchov, ale pekne krasne odisli..

@1maruska inak aj ja budem tiez nova v BB..zijeme v zahranici a asi v sept. by sme sa mali vratit, aj ked mne sa bohovo nechce...ale svokor uz nevladze s firmou, tak ju preberie moj drahy 😒 nikoho tam nepoznam, budem tam jak prst sama a to nehovorim o tom, ze si so svokrou nerozumieme.. ☹ a bud. svagrina sa so mnou pre istotu 4ty rok nebavi vobec..aj ked sa vidime len na vianoce..

tak babenky...snazilkovaniu - plodeniu zdar!!!!!!!!

1maruska
31. jan 2011

@soufya Ahoj, no budem na tom tiez rovnako, nikoho nepoznam, manzel je z Bystrice, sice si so svokrou dobre vychadzame, ale nemozem byt s nou stale 😉 Inak tiez sa snazime iba od dec. 2010, ale nejako to nejde, naivne som tiez dufala, ze hups a bude to...no realita je ina.... Ak sa mozem opytat, kde budeme byvat?

michala99
5. feb 2011

Ahojte, tak ja po piatku nemám nič nové. Bola som síce u nového dr., ale nič som nevybavila, pretože jeho sestrička bola na PN a on nevedel nikde nájsť novú dohodu, ktorú som podpísala, nemala som tam ani kartu od predchádzajúcej dr. a ani v počítači ma nenašiel. Takže dr. bol nahnevaný a moja prvá návšteva teda dopadla katastrofálne. Ale snažím sa to brať tak, že zlý začiatok, dobrý koniec...mám sa hlásiť tretí deň cyklu a ak už bude všetko OK, zoberú mi krv na hormonálny profil...

noe
6. mar 2011

@bbtina
@miskab
@michala99
@tinara23
@mojo23
@1maruska
@miska200
@soufya
ahojte snazilky.... mozem sa k vam pridat? Pristahovali sme sa do BB, tak hladam nejake mile osobky nie len na pismenkovanie, ale hlavne na spolocnu kavu a tak... Caka nas 2 IVF, tak ako citam, mozno sa s niektorymi stetneme v Martine.

miska200
7. mar 2011

ahojte kocky, my stale nic nove, snazili sme sa ostosest, ale aj tak zasa mrcha dorazila - este som kvoli nej aj musela prekladat doktora, tak dufam, ze 18.3. sa k nemu konecne dostanem...
@noe ahoj tak ta vitame v nasej krasnej BB, dufam, ze sa ti tu bude pacit 😎 ako dlho sa snazite o baby?

noe
7. mar 2011

@miska200 dakujem za privitanie 🙂 no dufam, ze sa tu udomacnim 😀
No mne uz v 20 r. zistili neplodnost a vedela som, ze bude problem otehotniet. Takze ked sme sa pred 2,5 rokmi zacali snazit, tak sa to len potvrdilo, lebo vpodstate hned na zaciatku vysetrili aj manzela a prave jeho dg. je indikaciou na IVF. I ked presli sme si aj planovanym pohlavnym stykom, 2x IUI , no to skor len z dovodu, ze manzelovi trvalo dlho kym prijal skutocnost, ze potrebujeme lekarov. Ale asi to tak malo byt, lebo nemohla som nutit manzela do niecoho o com nebol presvedceny, ze je to nutne.

petybon
7. mar 2011

Ahojte, rada by som sa k Vám pridala. Som z BB a snažíme sa o druhé bábo ale nejako sa nám nedarí, u nás ide najmä o čas, obaja máme firmy a strašne málo času. No ale dúfam, že sa to v tomto roku zmení a podarí sa nám sestrička pre nášho 8-ročného syna. Držím Vám všetkým palčeky.

beba29
7. mar 2011

Ahojte kočky. Už som tu dávno nebola a teraz by som potrebovala vašu radu. Mám Dvoj ročnu dcérku ktorá sa narodila s pomocou gyn fivu s insemináciou.a teraz by som chcela tiež ísť na ins.lebo sa nám zase nedarí otehotnieť.Neviete mi poradiť budem musieť absolvovať znova všetky vyšetrenia aj teraz? Chcem tam zajtra zavolať a povedať že by som chcela insemináciu spraviť hned ako sa bude dať.Dajte mi vedieť prosím ak niekto bude vedieť. Dakujem 🙂

petuska123
30. mar 2011

ahojte ja som tiez z BB 😉

michala99
30. mar 2011

Ahoj @petuska123, videla som Ťa v inej téme, budem držať palce, aby ste v piatok dobre dopadli 🙂

wanilla147
3. okt 2012

@miska200
@noe
@michala99 Ahojte, je tato tema este aktualna? od marca min.roku ziaden prispevok... To uz nie su ziadne snazilky z BB? 🙂

3radulienka3
4. okt 2012

@wanilla147 ale ano su 🙂