icon

Snažilky 2011 z Banskej Bystrice

bambulka101
29. dec 2010

prida sa niekto na rady a "porady"? 🙂

Strana
z3
tinara23
29. dec 2010

ahojky, tak ja sa pridávam 🙂

michala99
29. dec 2010

ahojte, ja sa tiež pridávam 😉

sloto
29. dec 2010

ahojte, ja sa k vam tiez rada pridam. snazime sa o druhe babenko, tak dufam, ze pre vsetky co tu sme bude rok 2011 plodny 🙂

michala99
29. dec 2010

@sloto aj ja dúfam, my sa snažíme už desať rokov a pevne verím, že tento rok to už prelomíme 🙂

sloto
29. dec 2010

@michala99 fiha tak to sa uz riadne dlho snazite. tak to vam velmi drzim palceky

michala99
29. dec 2010

@sloto ďakujeme, aj Tebe držím palce, aby ste sa tešili z druhého dieťatka.

bambulka101
autor
30. dec 2010

ahojte my sa zaciname snazit od januara. vcera sme urobili nahodny test len ta, bolo mi zle, moj cyklus meska vyse mesiaca. trosku by nam to skomplikovalo zivot ( v septembri mam statnice) ale bola som trosku smutna ked sa na nas pozerala iba jedna /. budem vam drzat palce

bambulka101
autor
30. dec 2010

@michala99
miska nasi kamarati sa tiez dlllllho snazili a potom to prislo ani nevedia ako. absolvovali toho vela ale asi niekedy nie je az tak dobre veeeelmi sa snazit. aj ked viem ze je to tazke rozkazat srdiecku a tuzbe po malom uzlicku

michala99
30. dec 2010

@bambulka101 tiež sa to snažím brať "light", ale psychika je hnusná vec. Uvidím, čo mi tento rok prinesie zmena lekára. Môj je síce dobrý a skvelý odborník, ale má už toho veľa a nestíha. Objednávať sa skoro pol roka dopredu, je v mojom prípade neprijateľné ☹
Ale ten menzes ti dosť dlho mešká, mesiac je dosť...ja mám problém skôr opačný, menzes mi trvá sedem dní (o tom, že je silný, že nestíham chodiť na záchod ani nehovorím), potom trochu pokoj a na 16 DC začnem špiniť a potom na 24 deň dostanem menzes...takže mám pocit, že stále menštruujem 😖

bambulka101
autor
30. dec 2010

ja som v septembri prestala brat antikoncepciu a nejak sa neviem ustalit odvtedy som mala iba 2x a bud. tyzden idem k doktorobi tak "poklebetime" a uvidim co mi povie

michala99
30. dec 2010

@bambulka101 niekedy trvá dlhšie, kým sa organizmus spamätá po antikoncepcii. Daj potom vedieť, ako dopadla návšteva u Dr.

bambulka101
autor
30. dec 2010

asi ano ale bojim sa ci to nebudem nejak zle robit vajickam. ved uvidime, zistime

michala99
30. dec 2010

@bambulka101 neboj, dobre to dopadne...

ela2710
31. dec 2010

Ahojte baby, chcem vam popriat krasny Novy rok, a nech sa vam v novom roku splnia vase sny a tuzby...modlim sa, aby kazdej z vas planovane mimco vyslo a aby vam robilo len radost. Drzim vam palceky 🙂

michala99
1. jan 2011

Ahojte, v novom roku 2011 vám prajem veľa zdravia, šťastia, lásky, spokojnosti, radosti a splnených túžob...nech sa vám vydarí všetko do čoho sa pustíte 🙂

michala99
1. jan 2011

@ela2710 Ďakujeme, aj Tebe všetko dobré v novom roku:

sloto
1. jan 2011

ahojte tak naše snaženie sa zatiaľ odkladá, pretože mám zápal žíl v pravej nohe a beriem silné ATB a injekcie do brucha na riedenie krvi. takže najskôr sa musím uzdraviť....

miska200
2. jan 2011

Caute kocky, aj ja sa pridavam - my sa snazime uz od oktobra 2010, zatial nic, ale pevne verime, ze tento rok to urcite pride 🙂 zelam vsetkym uspesny a plodny rok 2011

michala99
2. jan 2011

@sloto to ma mrzí ☹ hlavne, aby si sa vyliečila a potom šup do snaženia!

bambulka101
autor
3. jan 2011

ahojte dievcata. ako sa mate? uz ste podnikli nejake kroky k tehu? ja idem v stredu na rady k doktorovi a od februara sup na laskovanie 😉

gloria9
4. jan 2011

ahojte babenky ja sa tiez pripájam k snazilkam dufam ze to vynde som pred ovu tak sa tesim beriem vytamíny tak uvidíme či sa mi to podarí. Držím palce každej.

michala99
4. jan 2011

Ahojte, ja idem k lekárovi až 4.februára, idem k nemu prvý krát, lebo som sa rozhodla po desiatich rokoch zmeniť doktora. No uvidíme...

bambulka101
autor
9. jan 2011

tak navsteva sa nevydarila, necakane po dvoch mesiacoch prisla cervena navsteva 😒

michala99
9. jan 2011

@bambulka101 och, to je smola...máš už nový termín?

bambulka101
autor
9. jan 2011

este nie ale skusim 17.1,

monika2606
9. jan 2011

Ahojte, aj ja sa k vám prídám ale dohodli sme sa že až v máji začneme, ale ja už sa neviem dočkať najradšej by som antikoncepciu vysadila hneď. Straaaaaašne tužím po bábätku. Ešte žiadne nemám

monika2606
9. jan 2011

@sloto prajem skoré uzdravenie

michala99
10. jan 2011

@monika2606 vitaj medzi nami 🙂 nejako to vydrž do toho mája.

miskab
11. jan 2011

Ahojte. Chcem sa spytat ma tu niketo skusenosti s asistovanou reprodukciou v BA ?? Tenot mesiac tam ideme prvy krat,a chcela by som vediet ako to tam chodi. Dakujem

monika2606
11. jan 2011

@michala99 ďakujem, No veď musím to volako vydržať ale už sa strašne teším. Stále myslím na bábätko, dúfam že sa nám podarí čo najskôr

Strana
z3