Snažilky 2011 z Banskej Bystrice
prida sa niekto na rady a "porady"? 🙂
@wanilla147 ano to ano ja som tiez hladala niekoho s okolia 🙂 aj ja som rada 🙂
@3radulienka3 ako dlho sa snazite?
@wanilla147 uz ani neviem bolo par neuspesnych pokusov.. tak sme si teraz povedali ze pockame do noveho roka a zaciname znova 🙂 a vy ??
@3radulienka3 snazime sa od konca maja..cca..ale v auguste bola svadba..stresy..tak uvidime..snad teraz sa uz podari..odkial si?
@wanilla147 aha no tak hadam ano 🙂 ja som s Brezna ale v BB studujem a som tam viac ako doma uz treti rok 🙂
Ahojte baby ja som sa znažila 4 roky a bum teraz mam 4 dievcence domka vekovo 11,6,5,2 ročné 🙂 nebojte holky pojde to 🙂 🙂 🙂 🙂
@wanilla147
@3radulienka3
caves kocky, aj pre nas je to stale aktualne, snazime sa uz vyse 2 roky, zajtra nas caka 1. konzultacia v MT - v ISCARE... uvidime..
Vy sa snazite este zatial celkom kratko, asi este nemate ziadne vysetrenia za sebou, ze?
@miska200 ahoj tak vam drzim palce nech vam vsetko rychlo ubehne a dostanete sa do uspesneho konca...
my sa snazime uz 7 rokov... aj ja chodim do iscare do martina. akurat zajtra idem na krv. som po prvom IVF tak som zvedava ako nam to dopadne... 😀 😀 😀
@miska200 Ahoj, no..relativne kratko..iba od juna..budem mocne drzat palceky, nech sa vam to podari...bratranec so zenou boli v BA a neuspesne :(
@miska200 zatial ziadne.. a pevne dufam ze nebudu potrebne... 🙂 ale zato budem veeelmi mocne drzat palce.. a nech sa nam to vsetkym skoro podari 🙂
@cakatelkana ahoj, no ako ste dopadli? Je to tam, ze? 😉))) My sme nakoniec nesli nikam, drahemu bolo velmi velmi zle dnes, tak namiesto do Martina sme isli k doktorke, odtial na usne a neurologiu. Mame za sebou dlhsi let a uz druhy den pocituje mm zavraty, pocit na zvracanie... snad to rychlo prejde - preobjednali nas na 31.10., tak snad dovtedy bude fit
@wanilla147
@3radulienka3
koceny, urcite ziadne vysetrenia nebudu potrebne, tomu verte 🙂)) drzim palceky, aby sme sa coskoro stretli v Roosveltke na porodnej sale 😀
@miska200
@3radulienka3
@miska200 no..a predtym by sme mohli dat nejaky zraz na kavicke v meste 🙂
@miska200 ahoj... no prave naopak nevyslo nam to . krv negativna. uz sme aj podpisali ziadost na 2-he IVF. tak snad to nebude tak dlho trvat a schvalia nam to rychlejsie ako minule. 😒 som s toho dost sklamana a tak strasne som tomu verila ze to dobre dopadne. medzi tym ako nam pride ziadost chceme ist este na geneticke testy ak by tam nieco zistili ... 😕 polovicka nech sa ti rychlo vylieci bech mozte ist na to ... 🙂 😀
vy ste mali mat len konzultaciu? takze nemate este schvalenu ziadost s poistovne?
čaute baby, rada by som sa k Vam pridala, je to tu este aktivne? ako sa drzite?
@js122 hehe..aktivne 🙂 vitaj 🙂

@3radulienka3 jeeeeeeeeej super.. uz som si myslela, ze som v BB jedina..dlho bez komentu..je tu viac tem na MK ohladom snaziliek, ale tazko povedat, kt. su z BB a ci su prvosnazilky, ci uz maju baby.. 🙂 som rada, ze si sa ozvala 🙂