Snažilky 2017 - spolu do roku 2018
Takže myslím, že je čas založiť diskusiu s týmto názvom... mňa dnes po pár dňovom meškaní navštívila mrcha, takže najbližšie možné tehotenstvo sa môže potvrdiť až v januári, vianočný darček sa nekoná 😢 už neviem čo robiť a čo nerobiť aby sa to konečne podarilo. Vitamíny papám (pre istotu), čaje pijem, ťažké veci nedvíham, zdravie šetrím aaaa nič. Tak ako ste na tom vy?🙏
ahojte tak aj ja sa pridávam k vam a verím že rok 2018 bude náš rok... ja som tento rok otehotnela hneď na druhý mesiac od snaženia ale žiaľ nedopadlo to dobre a v 23tt som potratila, porodila, mŕtveho chlapčeka...momentálne mam sestonedelie a čakám na prvú MS... po druhej MS sa chceme začať snažiť, verím že sa nám zase podarí splodiť a aj donosiť a porodiť už zdravé babetko 😊 proste verím že na ďalšie Vianoce už budeme minimálne traja 😊😊😊
ahojte tak pridávam sa ku vám ... Dúfam že rok 2018 bude oveľa lepší a úspešný ... My by sme sa už teraz tešili s niekoľko týždňového bábätká keby to ten hore nezariadil inakšie ... Tak držím palce všetkým snazilkam
@nikuska111 vidím že mame podobný osud, ty síce vo vyššom tyzdni, ale verím že buduci rok nám to vyjde 😊 a budeme sa tešiť zo zdravých babetiek 😉
@snazilka1004 Áno pozerám aj ja na to ... Ešte aj chlapcekovia to boli aj v mojom prípade aj v tvojom ... Držím ti silno palceky nech sa to podarí a že sa takto o rok budeme tešiť s maličkých uzlickov alebo aspoň z rastúceho bruška 😉😊😊
Ahoj tak ja sa sem tiež k vám pridám dievčatá 😘....my sa snažíme dva roky =dva potraty. Jeden po prirodzenom otehotnení, druhý v septembri po IUI. Absolvovane všetky vyšetrenia, už vedia kde je chyba. Tak sme sa s manželikom rozhodli tento mesiac to ešte skúsiť cez IUI. Termín vychádza na 22.12. Tak verím že Vianoce a ta atmosféra naokolo mi pomôžu na to tak nemyslieť a verím že do Nového roka pôjdeme už traja 😍 Lebo šanca a nádej je tu stále. Držím aj Vám palceky aby sme všetky v roku 2018 boli tehotné 😊
@misajelka držím ti palce aby sa podarilo donosit bábätko do konca ... Posielam objatie na diaľku 😊😊😊
Ahojte aj ja sa k vám sem pridávam. Tento rok dva potraty. Ideme na vyšetrenia prečo sa nám to deje a snáď budúci rok bude aj náš šťastný držím vám palce dievčatá 😉😊
Tak už len pár dni a začne konečne ten nový rok, ktorý verím bude našim rokom 😊 už sa neviem dočkať januára a teda toho že sa konečne budeme môcť zase začať snažiť o babo 😊 je mi to aj ľúto lebo ak by to v novembri neskončilo zle bola by som teraz v 30tt a tešila by som sa na posledný veľký ultrazvuk ale verím že čoskoro nám anjelik pošle bračeka alebo setricku a bude na ňu dávať pozor 😊😊😊
Ahojte..pridávam sa k vám.. My sa snažíme uz rok a 3 mesiace a nič 😞 naplakala som sa už strašne veľa.. Momentálne týždeň beriem inofolic a kys. listovú tak dúfam,že pre NÁS VŠETKY bude rok 2018 plodným 😘😍 držím pršteky všetkým snažilkám 🤰❤
Prajem dobré ránko dievčence, tak som tu a prajem vám všetkým aby sme z tejto skupiny, alebo z tohto statusu tento rok úspešne odišli 👶🏻!
Ahojte dievčence. Tak aj sa sa k vám pridávam. S manželom sa snažíme už viac ako 3 roky a stále nič. Brala som Duphaston, closthyl a aj pregnyl. Napriek tomu vsetkemu sa nam nezadarilo. MM mal spermiogram v poriadku. Ja som tiez v poriadku. Bola som aj na priechdnost vajcovodov a vsetko ok. Dufam, ze tento rok uz bude ozaj tym najstastnejsim rokom v nasich zivotoch. Vsetkym nam silno drzim palceky ;)
Dnes zase 1DC 😢 to nie je mozne aby to raz nevyslo ved uz papem vsetky vitaminy
@ifpif
Kolko sa snazite?
My sme to zacali pocitat po potrate uz to budu skoro 2 roky ...uz sme boli aj na ivf no neuspesne
Dievčence, mate aj vy niekedy ten pocit, ze to uz naozaj vzdate a kaslete na vsetko, ze sa nechcete s nikym rozpravat, nikam chodit, nic riesit, proste kaslat na vsetko, alebo mam tieto pocity len ja? V piatok sa mi zase spustil menzes, dokonca o 5 dni skor a odvtedy mam tento pocit. :(
@martinade ďakujem 🤗
@krajcovicka gratulujem 😊 pripútaná som a verím že vo februári si nájdem aj ja // a vserko už bude dobre 😊😊😊😉
@snazilka1004 určite áno!
@krajcovicka gratulujem 😊 a pevne verím, že už čoskoro budeme mať // všetky. 😉 Bolo by to vážne super. 😉