Snažilky 2017 - spolu do roku 2018
Takže myslím, že je čas založiť diskusiu s týmto názvom... mňa dnes po pár dňovom meškaní navštívila mrcha, takže najbližšie možné tehotenstvo sa môže potvrdiť až v januári, vianočný darček sa nekoná 😢 už neviem čo robiť a čo nerobiť aby sa to konečne podarilo. Vitamíny papám (pre istotu), čaje pijem, ťažké veci nedvíham, zdravie šetrím aaaa nič. Tak ako ste na tom vy?🙏
@misajelka ahoj tak ja ss pridam. Ja uz sice mamina som od novembra 2016 ale chcela by som co najskor druhe aby bolco najmensi vekovy rozdiel medzi detmi. Prva dcerka sa nam podarila... No hned... Povedali sme si ze uz si nebudeme davat pozor a o necele tri tyzdne sme mali dve ciarky. Ale to bola v soku prekvapena aj zenskalekarka vzhladom na moje zenske problemy ba ktore mi mali nasadit liecbu. A bolo to vsetko tak dokonale od stvorenia cez tehu a porod bol najdokonalensi ako z knihy a teb vyysledok drobcej malym juuj. Sa bojim aj druheho lebo to uz dokonalejsir ani nemohlo byt. Ale nie dufam ze to pojde tak lahko ako prvy krat a zelam to tu vsetkym maminam. Mna druhe drzi uz kd leta ale prvu mens som dostala az v novembri tak,e bez cyklu to ani neslo a teraz ked ju konecnr mam. Este mi chyba nabudit aj muza na druhe :-*
@krajcovicka blahoželám toto som si našla ja 7.1 prosím ktorý deň po ti toto testu ukázal alebo kedy bola ovulka posledná ms nech to mam s kým porovnat
@badimeria posledna ms 17.12. a ovu bola 30.12.
@krajcovicka Krasne no gratulujem pekne zosilnel. Tak prijemne tehulkovanie prajem😊 nech ide vsetko ako ma.
Ahojte. Nám trvalo 5 mesiacov, kým sa to podarilo. Ja som začala užívať kyselinu listovú. Neviem, či to nejako dopomohlo k tehotenstvu, alebo to nemalo žiaden vplyv.
@mata682 áno, tá sa má užívať, už pred tehu...
Pridávam sa my sa snažíme už polroka a teraz ide mať malá dva roky tak sme chceli stihnúť kým mi neskončí MD....
@podlaaa áno opatrujte sa!
Dalujem vam v pondelok idem na krv tak pockam a potom oznamim manzelovi. Drzim vsetkym palce.☺️

Aj ja hlasim neuspesny start... 1.DC