Snažilky 2017 - spolu do roku 2018
Takže myslím, že je čas založiť diskusiu s týmto názvom... mňa dnes po pár dňovom meškaní navštívila mrcha, takže najbližšie možné tehotenstvo sa môže potvrdiť až v januári, vianočný darček sa nekoná 😢 už neviem čo robiť a čo nerobiť aby sa to konečne podarilo. Vitamíny papám (pre istotu), čaje pijem, ťažké veci nedvíham, zdravie šetrím aaaa nič. Tak ako ste na tom vy?🙏
Ahojte kočky, chcem Vás najskôr všetky pozdraviť. Dnes som sa sem zaregistrovala, aj keď si v podstate pozerám príspevky a témy už dlhšie. Neraz mi veľmi pomohli Vaše rady a hlavne, keď som otehotnela prvýkrát, ale bohužiaľ v 12 týždni som potratila. Teraz sa snažíme druhý mesiac, tak uvidíme. Pekný deň Vám prajem
@magnolia555 drzim palce ja som potratila v Novembri 2017 mali sme mesiac pauzu a dnes mi vysiel test ze som tehu, takze s odstupom tiez cca 3 mesiace snazenia sa. Drzim palce ❤️
@petrli86 ďakujem a prajem Ti veľa zdravíčka,nech všetko dobre dopadne. Ja by som veľmi chcela znovu otehotnieť,ale mám hrozné obavy, aby sa to zase nepoondialo
@petrli86 neboj sa všetko dobre dopadne, ešte je veľmi maličké. Ja mám dostať až za dva dni mrchu, lebo už štvrtý deň ma bolia kríže a trochu brucho a mám zvýšenú teplotu stále,len sa nechcem sklamať
@magnolia555 drzim palce aj tebe a aj ked sa taktiez bojim verim ze to dopadne dobre ❤️❤️
Takze dievcata hladina je len 333 😕 za tyzden mam prist znovu... Ale napadne sa to podoba tak ako aj minule, bojim sa 😢
@snazilka1004 ahojky tak budeme dve decembrovky
Babi netuším ako ale zatial tak pptichucky. Dnes nam vysiel pozitivny test.
29 dc, vzhladom k mojmu nepravidelnemu cyklu, bol toto posledny den, kedy zvyknem dostat ms, krcok zavrety aod zajtra zacina mrcha oficialne meskat (dufam).. Jasne, ze som to nevydrazala a spravila si test, na ktory je este skoro..samozrejme negativny.. Takze napato cakam ;)

@vyvka mozno ked moc oci prizmurim tak ano 🙂