Snažilky 2017 - spolu do roku 2018
Takže myslím, že je čas založiť diskusiu s týmto názvom... mňa dnes po pár dňovom meškaní navštívila mrcha, takže najbližšie možné tehotenstvo sa môže potvrdiť až v januári, vianočný darček sa nekoná 😢 už neviem čo robiť a čo nerobiť aby sa to konečne podarilo. Vitamíny papám (pre istotu), čaje pijem, ťažké veci nedvíham, zdravie šetrím aaaa nič. Tak ako ste na tom vy?🙏
@veronika1306 je to aj o psychike ... Keď strašne hceme tak to nejde ... Treba to asi pustiť z hlavy aj keď to ide ťažko keď je túžba veľká ale pevne verím že to raz pride
@nikuska111 veru je to o psychike ale to proste nejde to clovek aj ked si povie stale mysli nato...ale dnes som bola v lekarni mi odporucila nejaky pripravok pre mna aj pre muza asi nam to uz treba aj ked mame dve deticky tak skusime este s toto...
Ahojte zatiaľ len tak opatrne to tu pridávam, ešte nič nieje iste ale test mi dnes ukázal toto 😊😊😊 dúfam že MS už nepríde aj keď mam do nej pár dni - mala, teda nemala by prísť v nedeľu/pondelok... dnes som cca 11DPO .... držte prsty nech to je ono, nech to babetko zostane v brušku a nech je zdravé 🙏🤞
My sme koncom Novembra 2017 prisli o babatko :( ale uz opat pracujeme na dalsom snad uz uspesnom tehu 🙂
@tinni Ahoj 🙂 taktiez od januara sa opat snazime, ale zial neuspesne... Celkovo sme zacali v aprili minuleho roka. Po potrate sa mi vsak posunul cyklus a mavam az 42 dnovy... Takze uz ani neviem ako mam pocitat plodne dni... Podla 28 dnoveho cyklu som mala mat mrchu 25.03.2018 ale nedosla... Tak bud sa jej prichod opat posunie alebo mozno tehu 🙂 Uvidime 🙂
@snazilka1004 držím ti veľmi moc palce ... A nech to hlavne dôjde do šťastného konca ... S bábätkom v náručí 😊😊😚
@nikuska111 dakujem Ti velmi pekne 🙂 Vsetko dobre prajem aj ja Tebe 🙂
@nivea93
@snazilka1004 babi prepacte ze sa hlasim takto neskoro prislo do cesty mnoho veci. Test som vtedy mala negativny. Snazila a gratulujem ti nrch to vsetko dobre dopadne.
Baby mam otázku. Možno divu, ale chcem pochopiť moje telo. Ak mám 5 dní ms môžem mať na 11-12 deň cyklu ovuláciu? Sledujem si tento mesiac cyklus lebo po čistení mi príde ze aj ovuláciu mávam skôr ako obvykle. A 14 deň cyklu už neplodny hlien. Môže byť teda ovulácia aj takto skoro pár dní po MS?
@snazilka1004 gratulujem a prajem vsetkym zienkam taky krasnucky testik😁😁
@petrli86 aj ja ju vidim gratulujem😉
@veronika1306 tak to mate jastrabie oci, ja ju nevidim 🙂 ale snad mas pravdu 🙂
@petrli86 ahoj kolko dpo si? 🙂 a gratulujem 😘
@monika2101 ahoj 🙂 tak u mna je take tazsie pocitatelnejsie, nakolko od potratu z novembra 2017 sa mi z 28 dnoveho cyklu stal 42 dnovy...
Naposledy som vsak mala mrchu 25.02. 2018 🙂

Aj ja som tuuu estee, 36dc a inak mam 37dnovy cyklus takze piatok necakaaam ms 🙏🙏❤️