Snažilky 2017 - spolu do roku 2018
Takže myslím, že je čas založiť diskusiu s týmto názvom... mňa dnes po pár dňovom meškaní navštívila mrcha, takže najbližšie možné tehotenstvo sa môže potvrdiť až v januári, vianočný darček sa nekoná 😢 už neviem čo robiť a čo nerobiť aby sa to konečne podarilo. Vitamíny papám (pre istotu), čaje pijem, ťažké veci nedvíham, zdravie šetrím aaaa nič. Tak ako ste na tom vy?🙏
@petrli86 ja som 13dpo 🙂 drzim silno ✊🏼✊🏼✊🏼🍀😘❤️
@monika2101 Aj ja tebe a velmi mooooc ❤️
Ahojte kočky, chcem Vás najskôr všetky pozdraviť. Dnes som sa sem zaregistrovala, aj keď si v podstate pozerám príspevky a témy už dlhšie. Neraz mi veľmi pomohli Vaše rady a hlavne, keď som otehotnela prvýkrát, ale bohužiaľ v 12 týždni som potratila. Teraz sa snažíme druhý mesiac, tak uvidíme. Pekný deň Vám prajem
@magnolia555 drzim palce ja som potratila v Novembri 2017 mali sme mesiac pauzu a dnes mi vysiel test ze som tehu, takze s odstupom tiez cca 3 mesiace snazenia sa. Drzim palce ❤️
@petrli86 ďakujem a prajem Ti veľa zdravíčka,nech všetko dobre dopadne. Ja by som veľmi chcela znovu otehotnieť,ale mám hrozné obavy, aby sa to zase nepoondialo
@petrli86 neboj sa všetko dobre dopadne, ešte je veľmi maličké. Ja mám dostať až za dva dni mrchu, lebo už štvrtý deň ma bolia kríže a trochu brucho a mám zvýšenú teplotu stále,len sa nechcem sklamať
@magnolia555 drzim palce aj tebe a aj ked sa taktiez bojim verim ze to dopadne dobre ❤️❤️
Takze dievcata hladina je len 333 😕 za tyzden mam prist znovu... Ale napadne sa to podoba tak ako aj minule, bojim sa 😢
@petrli86 držím palce!
@snazilka1004 ahojky tak budeme dve decembrovky
Babi netuším ako ale zatial tak pptichucky. Dnes nam vysiel pozitivny test.
Aj by som sa pochvalila fotkou ale nejde mi to pridat. Vyhadzuje mi error
Tak 22dc..cakaaaaam
29 dc, vzhladom k mojmu nepravidelnemu cyklu, bol toto posledny den, kedy zvyknem dostat ms, krcok zavrety aod zajtra zacina mrcha oficialne meskat (dufam).. Jasne, ze som to nevydrazala a spravila si test, na ktory je este skoro..samozrejme negativny.. Takze napato cakam ;)
@zimmi1 budem Ti držať palce,nech sú tam čiarky dve 😁
Dakujem baby, 30d ;) tak hadam to vydrzi ;)

@vyvka mozno ked moc oci prizmurim tak ano 🙂