Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Tak dievčatá dnes som v 6tt 🙂
@miminkavi treba sa odhodlat..a ist 😉 obcas treba prírode trošičku pomôcť 😉 a my ženy ten silný vnútorny pocit byť matkou nepotlacime takže urobíme všetko preto aby sme našim "pocitom" vyhoveli 😃 určite vám tam pomôžu,viem že centra majú veľké úspešnosti 😁 to isté bude určite aj vo vašom prípade a o mesiac nám tu hofis foto svojich vysnivanych 2// 😉
@sevcikovaanna ja som pocula na alchemilku len dobre rady zatial.Baby co ju pili boli spokojne.A je to len caj tak si myslim,ze by to nemalo nejako skodit ci?🙂
No veď v kľude som len som trocha chorá, ale to prejde. No ja som sa tiež snažila od septembra do decembra a nič a 23.12 som zistila, že už som v 5 týždni 🙂
@sarah16 aj moja sestra bola na zaciatku tehu chora a dokonca som to niekde citala ze choroba byva aj medzi 1. priznakmi tehu..je to koli oslabenej imunite lebo sa v tvojom tele teraz deje milion veci naraz..tak nejak to bolo..krasny darcek pod stromcek si dostala..na sosom 24.12. dostala ms tak som musela byt zlaaa

@alilka jej dakujem toto ma povzbudilo..ja by som asi este nesla ake uz ma hneva moj doki ze nic poriadne somnou nerobi..uz som ho aj chcela vymenit, ale zasa ho mam rada je vzdy mily ku mne a zatial mi nic zle neurobil a vlastne ma na centrum naviedol aj on..len on vzdy povie nieco ine..tak som zvedava co povie ked mu oznamim ze kde som bola 😃