Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@liliputka23 ja som to mala teraz naposledy posunul sa mi cyklus z 28na 34 a 6dni som mala len slabe spinenie testy neg.a ptm sa spustila:(
@simka2433 no ved ja si nemyslim ze som tehu ale nechapem preco mi takto skoro prisla.. no dufam ze sa mi uz nespusti viac teda
@liliputka23 a mozno prave si tehu;) skus test a daj vediet! Drzim ti moc palce!!!!🙂
@simka2433 no praveze ja som si robila ovu testy, takze viem aj kedy bola presne, len ci prebehla naozaj ako ma to sa uz nedozviem....a dalsia vec ked pozeram do kalendarika v decembri, kde sme sa naozaj moc snazili, museli sme sa trafit do ovu tiez. A nic z toho....potom si precitam ze sa niekto snazi rok, dva, sedem a je vybavene 😀 po nalade...teraz pri merani ovu som zistila, ze ani nemam ziadne priznaky, takze budem musiet teraz vzdy merat kazdy mesiac aby som vedela kedy...a to uz je take nooo, moc sledovane a na silu mi pride....skor som si to uzivala ked sme sa snazili len tak 🙂
Babule čo si myslíte ,ako dlho po sexe treba ostať "ležať" ,aby chlapci mali účinnosť?😊
@simka2433 no pokial je to večer a ostávame doma už tak aj do rána,ale teraz sme trocha zvláštne situovaný ,tak aj včera,aj dnes možno len 10minut .Síce dnes som prvýkrát mala aj vyložené nohy 😁😁 ale postavila som sa a všetko von 😂😂 a neviem či tých 10minut vôbec stačí ,😁
@tifinka zlato ty si koľko po ovu už?
@simka2433 @lala1501 baby nedepkujte aj vy :D to som nechcela sposobit...to len prisla tazka chvila na mna 😀 ja to skratka neviem si namyslat, ze tento krat to vyslo ked potom budem sklamana, radsej necakam nic....to je asi taka moja obrana aby som nebola sklamana....neviem ci spravny pristup ale asi lahsi pre mna 😒

@lala1501 ved to ano mas pravdu