icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nina4
5. feb 2017

@amelie2017 ani neviem ci priznaky sem tam prsia hlavne ked dam vecer prdu dole a citlivy nos teraz citim aj to co som predtym nevnimala a mäso za to by som aj vraždila stale musim mať po ruke niečo mäsové 😄.A oblečko ako este v pohode zapnes nohavice.Lebo ja nie ziadne este ze mam vela legín a teplakov neviem či je to tym ze je to uz 5 alebo ci ma tak nafuklo no klasicke rifle a nohavice nazapnem 😞

monika2101
5. feb 2017
kotatko1232
5. feb 2017

@butterfly333 ahoj.iba otazocka 😉 vcera poobede vecer a dnes rano ma boleli vajecniky ale teraz uz nie...to znamena ze ovu uz bola cca v noci ??alebo ??

butterfly333
5. feb 2017

@kotatko1232 no može byt ovu testy nerobiš? Dufam že ste poistili pred ovu aj dnes by bolo fajn.😉

kotatko1232
5. feb 2017

@butterfly333 nemam doma nic..ziadne testy 😡..vcera sme aj cez noc a este poistime aj dnes vecer 😂😂 mojmu MM sa to paci ze tak casto 😂😂😂😂.

zuzu2901
autor
5. feb 2017

@nina4 jj mame pauzu teraz.Dnes mi prisla mrchusa.
No z teba sa tesim.Este pred par tyzdnami si uz ani nedufala a vidis.Budes opat maminkou.Prajem ti zo ❤ nech vsetko prebieha v poriadku a ciarka nech silnie.Si zlata zena zaslusis si to!Drz sa moja! 😍👶

amelie2017
5. feb 2017

@nina4 no ja oblecko ok..len mam vecer brucho ako balon..ani stiahnut ho nemozem..a pri tom BCh som este ani nevedela a kolegyne, ze co ze nosim stale saty..vsetky nohavice mi vadili na bruchu..ale som si to nejak neuvedomovala preco. No a ty budes mas urcite skorek brusko, ked uz tolke babo..si to neviem ani predstavit, ale musi byt super mat tolko deti, hlavne na sviatky a oslavy.

linda1984
5. feb 2017

@simka2433 ja už panikarim, lebo som bola na peknej slnečnej prechádzke so psom a zastavili sme sa v obchode a prišla som vytocena domov so slzami na krajicku, takže MS je už určite na ceste, to sú totiž moje príznaky, nervozita, podráždenosť, citlivosť a začínajú tak týždeň pred :/ potom si spomeniem, že zase nič tento mesiac a už plačem.... Inokedy by mi ta myšlienka nič nespravila, ale pred MS mam taketo stavy... Co už ☹

linda1984
5. feb 2017

@tamarka9 ja už mám tiež príznaky, takže som si istá na 100% ze príde a nie nebudem myslieť pozitívne 😀 skratka to tak cítim a poznám svoje telo..

simka2433
5. feb 2017

@linda1984 pannu madovu my sme teda dvojka:D jedna depkuje druha depkuje uz len cakam kedy napise @lala1501 ze aj ona depky chyta a sme zas komplet:D pocuj a cisto teoreticky ale ze uuplne teoreticky nemohla nejaka spermia mega poponahlat a ty mas uz prve priznaky? Emocie a pod.;)

tamarka9
5. feb 2017

@linda1984 no keďže ja som už bola 3x tehotná a príznaky vždy rovnke,tak teraz to veru vyzerá biedne. No ale mohlo sa niečo zmeniť po pôrode,tak dúfam ☺

mariannamk
5. feb 2017

ahojte, ja tak neobvyke 34DC, ale taham si anovulak. tesim sa do CAR, to sa uz veci zase niekam posunu 🙂

lala1501
5. feb 2017

@simka2433 dnes bolo krasne slniecko tak ja ziadna depka aj ked neviem preco myslim ze tento mesiac nebudem mat ani tu ovulaciu ☹

mariannamk
5. feb 2017

@nina4 ake prijemne spravy na dnes. viac menej to tu len raz za par fni omrknem, malo chodim. tak uz len brusko hladkaj 😉 ♡

simka2433
5. feb 2017

@lala1501 budes co bojis🙂 vyskusaj si skontrolovat krcok vraj ked je tazko nahmatatelny tak mas plodne dni;)

lala1501
5. feb 2017

@simka2433 no dobre tak este to vyskúšam 😀

lala1501
5. feb 2017

@simka2433 ale inak ja mam krcok aai stale vysoko lebo doktor ho nevie nikdy najist vzdy sa spytuje zena kde vy mate ten krcok 😀

simka2433
5. feb 2017

@lala1501 ja som to dnes prvykrat skusila a vyzera to dobre akurat som chora tak urcite ideme v marci znova:-/

simka2433
5. feb 2017

@lala1501 aj by som si alchemilku dala ale teraz neviem ako s ovulkou tak uz od vcera ju nepijem:-/

simka2433
5. feb 2017

@lala1501 tak si plodna non stop:D

lala1501
5. feb 2017

@simka2433 ale neboj bude dobre my zeny sme silneeeeee😉 no a otazka vyzera to dobre to znamena ze ako ho nahmatas ?ja ho nahmatam tak ze ukazovak cely dnu a tam potom niekde je .bože to uz co pisem😀

simka2433
5. feb 2017

@lala1501
Uz to len dostatocne vysvetli plavcom nech to uz konecne pochopia:D

lala1501
5. feb 2017

@simka2433 kludne ju mozes pit doktor povedal ze urcite mi neuskodi aj po ovulke

nina4
5. feb 2017

@amelie2017 ono sa to len takto zda ked niekto vidi ze 4 deti ale v podstate cez tyzden su v skole len najmladsi je doma a poobede ked sa zideme tak zas sa ucime hrame a to este mame chovatelsku stanicu s Nemeckymi dogami takze mam doma este 5 takych havinkov menších 😄 .No a od septembra bude namladsi v predškole takže ak sa nic nepokazi si budeme babatinko užívat ako pri prvom 😍

simka2433
5. feb 2017

@lala1501 och chvalabohu lebo jeden povie tak druhy tak.. vraj sposobuje stahy maternice a vtedy sa mimco neudrzi:-/ tak preto radsej do ovulky. No ale ked ti doktor toto povedal tak je ok;)

nina4
5. feb 2017

@mariannamk hladkam veru a ked aj viem ze je tam len bublinka tak sa prihovaram aby sa držala a rastla nam do krasy.

simka2433
5. feb 2017

@lala1501 no nejak podobne ako ty ze ho mam vysoko a pride mi ako keby bol otvoreny. Citala som rozdiely pred ovu a ked sa blizi MS. Vtedy je nizko a pomaly sa otvara. Ak je tvrdy a stale zatvoreny tak by navsteva nemala byt a vtedy sa vraj zadarilo

simka2433
5. feb 2017

@lala1501 dufam ze som to nedomotala:D

lala1501
5. feb 2017

@simka2433 no som ja velmi zvedava co bude tento mesiac ,ale moj graf sa mi paci davno som tam nemal tolko srdiecok😀