Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 ahoj.iba otazocka 😉 vcera poobede vecer a dnes rano ma boleli vajecniky ale teraz uz nie...to znamena ze ovu uz bola cca v noci ??alebo ??
@kotatko1232 no može byt ovu testy nerobiš? Dufam že ste poistili pred ovu aj dnes by bolo fajn.😉
@butterfly333 nemam doma nic..ziadne testy 😡..vcera sme aj cez noc a este poistime aj dnes vecer 😂😂 mojmu MM sa to paci ze tak casto 😂😂😂😂.
@nina4 no ja oblecko ok..len mam vecer brucho ako balon..ani stiahnut ho nemozem..a pri tom BCh som este ani nevedela a kolegyne, ze co ze nosim stale saty..vsetky nohavice mi vadili na bruchu..ale som si to nejak neuvedomovala preco. No a ty budes mas urcite skorek brusko, ked uz tolke babo..si to neviem ani predstavit, ale musi byt super mat tolko deti, hlavne na sviatky a oslavy.
@simka2433 ja už panikarim, lebo som bola na peknej slnečnej prechádzke so psom a zastavili sme sa v obchode a prišla som vytocena domov so slzami na krajicku, takže MS je už určite na ceste, to sú totiž moje príznaky, nervozita, podráždenosť, citlivosť a začínajú tak týždeň pred :/ potom si spomeniem, že zase nič tento mesiac a už plačem.... Inokedy by mi ta myšlienka nič nespravila, ale pred MS mam taketo stavy... Co už ☹
ahojte, ja tak neobvyke 34DC, ale taham si anovulak. tesim sa do CAR, to sa uz veci zase niekam posunu 🙂
@nina4 ake prijemne spravy na dnes. viac menej to tu len raz za par fni omrknem, malo chodim. tak uz len brusko hladkaj 😉 ♡
@amelie2017 ono sa to len takto zda ked niekto vidi ze 4 deti ale v podstate cez tyzden su v skole len najmladsi je doma a poobede ked sa zideme tak zas sa ucime hrame a to este mame chovatelsku stanicu s Nemeckymi dogami takze mam doma este 5 takych havinkov menších 😄 .No a od septembra bude namladsi v predškole takže ak sa nic nepokazi si budeme babatinko užívat ako pri prvom 😍
@mariannamk hladkam veru a ked aj viem ze je tam len bublinka tak sa prihovaram aby sa držala a rastla nam do krasy.

@amelie2017 ani neviem ci priznaky sem tam prsia hlavne ked dam vecer prdu dole a citlivy nos teraz citim aj to co som predtym nevnimala a mäso za to by som aj vraždila stale musim mať po ruke niečo mäsové 😄.A oblečko ako este v pohode zapnes nohavice.Lebo ja nie ziadne este ze mam vela legín a teplakov neviem či je to tym ze je to uz 5 alebo ci ma tak nafuklo no klasicke rifle a nohavice nazapnem 😞