Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@amelie2017 heh moja tak to sa este nastavaš v noci . Ja teraz ležim ked pridu deti zo školy nech som oddychnuta.
Veru natrafit na dobreho dok.je zazrak .Zajtra napišem ako to prebehlo.
@nina4 Ahoj Ninka aj ja mám také špinenie a som v 6 +3 a bola som aj pohotovosti a povedali že je to normálne že pokiaľ nie je krv tak je to v poriadku ! ale užívam duphaston a ascorutin ale hlavne klud mi kázal lekár !
Caute baby..Ja dnes 12dc ovu test včera negatívny,dnes BT ešte stále dole ale ovu hlien sa už ukazuje. Dnes folikumetria tak som zvedavá či sú vajka tam 😊😊
Zienky poradte mi zajtra mam ist na vysetrenie ku gynekologicke ohladom toho ze sa s priatelom snazime o babatko ale asi sa zase nepodarilo :( lebo akurat som isla na zachod a uz zacinam spinit a nenormalne bolesti mam v podbrusku cize podla mna zajtra uz menstruaciu dostanem . Mozem tak ist na vysetrenie? Ci sa mam radsej preobjednat?
@nina4 ja un mam teraz tiez volno, som sa najedla a idem do postele, chcem konecne fotky potriedit, bo sa mi uz mnozia na karte, a ked pride drahy uvidime co s nacatym dnom..konecne nam vyslo slniecko
a je krasne nasnezene, tak sa asi pojdeme niekam prejst..
@lala1501 @simka2433 no mne sa dnes pridala tiez bolest v pod brusku ale skor take ze krce, uz som bola 2x na wc :( to mavam v prvy den MS, takze bud ma caka cely tento tyzden taky alebo pride MS skor, kedze minule meskala....
simi, ty mozes mat ovulku veru, skuste dnes/zajtra/pozajtra....ale nejako neskoro mas ci?
lala, ty vydrz uz sa to blizi 🙂 ja som mala den pred ovu este slabsi ako den predtym a na druhy den uplne sa vyfarbila 🙂)) drzim palce...ja uz ocakavam MS vo velkom style.
@lucsyia ahojky, prvy mesiac je nic, nemuseli ste sa trafit do ovu, alebo si ovu ani nemala, alebo vojacikovia nespravili svoju pracu 🙂 kludne skusaj dalej a hlavne bez stresu...co sa mne uz nedari :D my sa snazime od oktobra a neni sanca aby sme sa netrafili za tu dobu, takze si uz namyslam vsetko zle co citam...ja som si merala ovu testikmi prvy krat tento mesiac...a aj tak z toho nic...takze tak...drzim palce nech je ten dalsi mesiac ten stastny 🙂
@lala1501 ja som tiez merala v den ovulky dva krat...na obed a vecer a pozitivny bol aj aj 🙂 na druhy den uz negativny....no a ocakavam ju vzdy, lebo mavam take stavy ze prehana ma, obcas mam zimnicu, zvraciam a to som vzdy rada ze to padne na vikend...ale vela krat som si to vytrpela v praci. Takze na to myslim chtiac nechtiac. Musim byt vzdy pripravena.
@michaella17 ahojky ja to mam take od 3 tehu len pri 3 a 4 tehu som skoncila az v nem.co som začala silno krvacat ale droci sa udržali len mne nikdy nedali Duphaston maximalne Ascorutin a raz Kanavit kvapky
@amelie2017 tak si uzi pekny den s drahym.Tu je zamracene skôr na dážd vyzerá ale uz by som veru brala slniecko teplo
@nina4 no veru..ako sneh a hory su krasne, ale uz sa nemozem dockat slniecka a tepla..koncom aprila ideme na svadobnu a potom domov na malorku, uz aby to bolo..len ked si predstavim byt s bruchom v tych teplotach..🙂 ale kvoli drobcekovi vsetko
@nina4 ahoj tak to asi vsetky fajn teplucko..nam tu dnes trosku nasnezilo ..inac estd odolavam testovaniu sem tam podbrusko pobolieva ale moje prsia drahy cely happy zväcsene aj o cislo a bolestive to som este nemala trochu pobolievali pred MS ale nie takto..tak som zvedava ci ta mrcha dojde😉
Ahojte, dlhsie som vas necitala, chcela som si dat aj pokoj troska od neustaleho myslenia na tehotenstvo..
A kedze stale nemam menzes, ani po vyvolavacke neprisiel, tak v tychto dnoch sa snazim drobca uz uplne odstavit (koji sa aj tak uz malo, max.raz za 24hod, niekedy aj 2-3dni.nic).
Dnes mi ale nedalo, taky zvlastny pocit, snivalo sa mi o porode..tak ze urobim si test..
Nieco sa mi tam mari, ale mozno je to len moj vyplod.
Co vy na to? Vidite nieco?
@amelie2017 počkaaaj to si budeme užívat to brusko cez leto ja sa zas tesim,ze cez leto nebudem musiet riesit nohavice ale len šaty.
@iva0905 juuj ja som zvedava aj za teba 😆
@nina4 no ja mam asi milion siat..🙂 len uvidim, do kolkych sa zmestim..hihi..ak nie, dovod kupit nove..kiezby som bola ako moja mama, co pribrala v tehotenstve najviac 10 kil..
Ja uz taketo plany, hlavne, ze chodim kazdych 15 minut pozerat, ci sa mi nahodou nespusta menzes..
Ms mešká 20 dni vyvolavacku mam pichnutu uz 7den a stale nic jedine že stale skoro chodim curat ale ms nechodi už neviem čo si mam o tom mysliet včera som siaj test skusila urobit smozrejme ze negatívny cítim sa uz blbo stoho neviem co si mam uz o tom mysliet stretli ste sa už s niečím takym?
@mojezlate mne dr povedal ze po vyvolavacke ms pride do max 14dni ked nepride tak na kontrolu..
Ahojte. Ako sa máte? Ja mám už po menzese... Skúšali sme to aj cez to. Zvyčajne mám menzes 6 dní, tento mesiac 4... Ale aj tak už začínam byť negatívne naladenaa z toho... :(

@nina4 nebojkaj, vsetko dobre dopadne..to spinenie je normalne ako v case menzesu..pre istotu sa setri..a dufam, ze ten novy gyn. bude dobry a budes spokojna..mme ne tak luto za mojou slovenskou..uzasna zena, vzdy vsetko vysvetlila, okomentovala..ale co uz..ja som teraz nevydrzala a testla som, ale tiez len dusik...ale uz trosku viditelnejsi..uvidim, rano skusim z prveho..aj ked cikam 3-krat za noc..hihi