icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
6. feb 2017

@lala1501 áno viem že je to len obal..Ale väčšinou keď je ten obal malý nechce prasknúť a vstrebe sa ..
@tifinka tak asi aj ja si objednam ten inofolic..Jooj len z toho nechcem byť taká sklesla. Veď ešte len 3ti mesiac sa snažíme..Ale tá keď v hlave tomu nerozkazem 😛

linda1984
6. feb 2017

@lala1501 no ale ja som realistka a nie som snilko 🙂 pozeram sa na veci ako su...myslim, ale pozitivne na teba a na vsetky co este mate sancu tento mesiac 🙂 ja sa tesim uz na dalsi mesiac, hadam sa uz zadari 😉

berta1988
6. feb 2017

@linda1984 paci sa mi ako to vnimas my ked sme sa snazili bala som sa chodit v case ocakavanej na zachod a ked sa to uz nedalo vydrzat tak som isla aspon potme aby som v noci zaspala ach jo

tifinka
6. feb 2017

@alilka klud..este maju cas a dozreju...my sme tiez treti mesiac teraz 😊..ja som v minulosti vyskusala kadeco..svagrine stacil len femibion..ved uvidis..poskusaj 😉

nadej1111
6. feb 2017

Ahojte, čítam vás od začiatku a konečne som sa rozhodla pridať.S manželom sa snažíme o dieťa už rok a pol.Moja gynekologička to nejako extra neriešila, uživala som duphaston a 3 mesiace aj clostil ale nebola som ani na folikulometrii...tak sme sa rozhodli navštíviť centrum.Zajtra by som mala dostať mrchu a od 3tieho dňa brať clostil l, chodit sledovat foliky...a mat planovany styk...tak som plna nadeji a aspon o trošku sa pohneme 🙂 všetkým nam prajem vytuzene babo

alilka
6. feb 2017

@tifinka tak keď dôjde ťa sprostá nečakaná mrcha tak si objednám ten inofolic..Ja som v minulosti nemala práve problém otehu za rok som bola 4X..Ale vždy som potratila..Len nechápem načo mám ísť ešte v piatok na tú folikumetriu..A ty sa ako cítiš?Vyšlo to čo myslíš?

lala1501
6. feb 2017

@linda1984 pockaj aby si este nebola prekvapena 😀 silno ti drzim palce a nezabudni nadalej podavat info🙂

amelie2017
6. feb 2017

@nina4 tak ja mam od 69-do 71. Ale som aj vysoka..oblecenie tak M-L. Podla toho aky strih a znacka. Ale bojim sa, ze to pojde pekne hore..ale neva, to potom nejak zhodim
.v rodine su vsetci chudi..ja som najtucnejsia..🙂

lala1501
6. feb 2017

@nadej1111 silno drzim palce🙂

nadej1111
6. feb 2017

@lala1501 ďakujem a som rada ze to mozem s vami prezivat lebo v nasej rodine to nik nevie a uz som si to nemohla nechat pre seba

lala1501
6. feb 2017

@nadej1111 chapem vzdy ke lepsie ked mozes svoje pocity s niekym zdielat.takze ak budes mat nejake otazky alebo sa budes chciet len vyrozpravat kludne pis🙂

eva97
6. feb 2017

Ahojte co mislite je tam ta druha ciarka ?

tained
6. feb 2017

@eva97 ano draha je tam!!!!! Jupiiii!!!! Super velmi gratulujem!

nadej1111
6. feb 2017

@lala1501 a ako dlho sa snazite vy? Cim si si uz presla?? Nechce sa mi to tu hladat

lala1501
6. feb 2017

Moje urputne testovanie ale hadam dnes to tam uz je🙂

lala1501
6. feb 2017

@nadej1111 zacali sme v oktobri v decembri som otehotnela bohuzial mimomaternicove a prisla som o vajcovod.yeraz sa snazim druhy cyklus ale kedze mam uz len jeden vajcovod bude to asi tazsie ale verim ze sa to podari 🙂

uluulu
6. feb 2017

Baby asi sa to fakt podarilo, ciarocka silnie

tamarka9
6. feb 2017

@lala1501 jasne už je to pozitívne,sup plodiť 😜

tamarka9
6. feb 2017

@eva97 veru je tam druha ciarka! Stastne tehulkovanie 😉

tamarka9
6. feb 2017

@uluulu toto je už krásny test....drzim palce,nech je všetko ok ☺

nina4
6. feb 2017

@berta1988 ano .Sice veľa ľudi sa pozastavi uz pri 4 .Ale uz to neriešim vzdy sme chceli 5 deti a ak vsetko dopadne dobre tak v oktobry ten drobec maly bude pri nás 😍

nina4
6. feb 2017

@uluulu tak to je už aká koľajnica nádhera 😍 drobcekovi posielam 😘

nina4
6. feb 2017

@eva97 ano je to tam 😉

berta1988
6. feb 2017

😍

tamarka9
6. feb 2017

@alilka ja myslím že ta preto zavolala ešte v piatok,lebo môže narast este folikul. ..pevne verím že áno,veď to nerastie úplne rovnako každý mesiac. No a cez víkend mozte makat ☺

nina4
6. feb 2017

@iva0905 jooj tak to neviem možnô inofolic by sa aj tam zohnala ale ťen Gynex fakt neviem

monika2101
6. feb 2017

ja už ani nerátam koľko sa snažíme a stále nič ☹

nina4
6. feb 2017

@amelie2017 ze najtucnejšia to určite nie .A ja mam tiez pocit ze som pribrala po Inofolicu lebo v oktobry som mala 72 kg ale to sa zachvilu stratí.

eva97
6. feb 2017

@tained vazne ?

tamarka9
6. feb 2017

@nadej1111 vitaj ☺ ja mam dve kamošky,ktoré takto nik nerisil a nakoniec išli do centra a take vytesene že sa konečne veci pohnu,budú vyšetrenia,vselijake hormóny,merania,vychytavky,že sa im budu naplno venovať a vtedy otehotneli same bez pomoci (teda s pomocou chlapa len 😁). Že obe takú nadej pocitili a radosť že konečne ich niekto berie vážne,uvolnenie emocii a tak a prask 😉 tak dúfam že aj vám da sup zadari ☺