Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte, čítam vás od začiatku a konečne som sa rozhodla pridať.S manželom sa snažíme o dieťa už rok a pol.Moja gynekologička to nejako extra neriešila, uživala som duphaston a 3 mesiace aj clostil ale nebola som ani na folikulometrii...tak sme sa rozhodli navštíviť centrum.Zajtra by som mala dostať mrchu a od 3tieho dňa brať clostil l, chodit sledovat foliky...a mat planovany styk...tak som plna nadeji a aspon o trošku sa pohneme 🙂 všetkým nam prajem vytuzene babo
@nina4 tak ja mam od 69-do 71. Ale som aj vysoka..oblecenie tak M-L. Podla toho aky strih a znacka. Ale bojim sa, ze to pojde pekne hore..ale neva, to potom nejak zhodim
.v rodine su vsetci chudi..ja som najtucnejsia..🙂
@amelie2017 ze najtucnejšia to určite nie .A ja mam tiez pocit ze som pribrala po Inofolicu lebo v oktobry som mala 72 kg ale to sa zachvilu stratí.
@nadej1111 vitaj ☺ ja mam dve kamošky,ktoré takto nik nerisil a nakoniec išli do centra a take vytesene že sa konečne veci pohnu,budú vyšetrenia,vselijake hormóny,merania,vychytavky,že sa im budu naplno venovať a vtedy otehotneli same bez pomoci (teda s pomocou chlapa len 😁). Že obe takú nadej pocitili a radosť že konečne ich niekto berie vážne,uvolnenie emocii a tak a prask 😉 tak dúfam že aj vám da sup zadari ☺

@lala1501 áno viem že je to len obal..Ale väčšinou keď je ten obal malý nechce prasknúť a vstrebe sa ..
@tifinka tak asi aj ja si objednam ten inofolic..Jooj len z toho nechcem byť taká sklesla. Veď ešte len 3ti mesiac sa snažíme..Ale tá keď v hlave tomu nerozkazem 😛