Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lala1501 @linda1984 baby tak ja som bola dnes u doktorky kvoli tomu opuchu mam to pravdepodobne z tej nadchy a operovana kost sa zobudila:( tak mi dali antibiotika:( povedala som ze neviem ci som tehotna tak mi dali take co by dufam nemali uskodit aj ked mam pocit ze skor nie som ako som no clovek nikdy nevie:-/ tak teraz lezim v bolestiach doma. Takyto skvely den mam dnes:(
@matuska133 fiha po dvoch týždňoch opat ms? To je sila...a rieši to aj tvoj gynekológ? Lebo to je ozaj sila...
@nina4 ako preziva to az velmi naposledy bol asi viac sklamany ako ja..a nervna som aj ja ale sama zo sea kurnik..chodim na vecko a stale s takym chrobakom v hlave ze prosim ziadna mrcha ..a sama seba utesujem ved to je jedno ked pride bude sa pracovat dalsi mesiac ale nejakoto nepomaha ..nervozna som ako psicek
@simka2433 to ma mrzi simus ☹ ale to su take veci ktore maju tak byt, radsej nebyt tehotna ked si chora, aby neboli zbytocne problemy, ten hore to vidi a urcite to tak zariadi aby dobre bolo 🙂 este pekne vydrz 3 dni a mame vikend, ty budes mat draheho a ja budem cakat MS kedy sa jej uraci prist. A pekne sa liec 😘
@2nikky2 no v podstate sa "snažíme" cca august - september sme si tak prestali dávať pozor, ale berieme to skôr, zadarí sa, tak sa zadarí a ak nie, tak nevadí, ale veľmi by som sa potešila, kebyže si nájdem v blízkej budúcnosti na testíku // 😍 minulý rok v marci som si našla, 3 testy som si robila, aj inej značky a dušík silnel pekne, ms meškala 2 týždne cca a nakoniec prišla, pravdepodobne biochemické tehu a malá fazuľka sa neudržala.. no ale nádej nestrácam, ak to má prísť, tak to príde, od zajtra zase po dlhom čase meriam bt, lebo mi to nedá nemerať a normálne sa na to teším 😀 tak snáď 🙏
@nina4 mala dojst bud v nedelu alebo vcera..mavam tak 24-26 dnove cykly..takze meska len prvy den.. keby sa mi aspon dalo rozmyslat nad niecim inym..
@2nikky2 šak to- to... to je presne to, že tá ktorá chce babatko, tak sa ho načaká, alebo nemá vôbec a tá, čo ešte aj napríklad berie antiku, aby neotehotnela, čírou náhodou otehotnie a ide na potrat alebo sa ho vzdá po narodení 😒 aj také sú prípady... no bohužiaľ, je to život... prvýkrát som otehotnela v 19, ešte pred maturitou a nedala som si malú zobrať za nič na svete a teraz je z nej už 9 ročná veľká baba a som rada, že ju mám... také malé šidlo 😂 no a teraz keď chcem druhé, tak ťažko to ide... ale určite je v tom aj veľa stresu si myslím... ja som v poslednom čase taký stresmen :D nepomôžem si... no mala by som sa ukľudniť a myslieť pozitívne... a tebe sa už podľa mňa, zadarilo, držím palce, nech si ráno nájdeš //, aj keď možno len slabunkého dušíka, ale ak ozaj tam bude, tak nech len silnie a všetko je v poriadku... 🙏👶🤰 a ak nie, tak nabudúce už určite 😉❤
@adria88 Veru veru je to velmi nespravodlive :( ale co spravime nic tento svet je nespravodlivy mi si pockame 🙂 mozno to je naschval ze musis pockat kym vyrastie viac aby ti potom mohla pomahat :p ..Dufam dufam bo od rana ani naznak hnedeho vytoku len v pondelok som ho mala ale bolesti v podbrusku mam nenormalne :( tak snad 😇
@tamarka9 praveze nie.min tyzden som bola na preventivke a na sone mi nic take nespominal.caka ma vysledok hormonalneho testu od endokrinologicky.kt podla mna bezpredmetny teraz.toto sa mi este vzivote nestalo moje 40-60 dnove cykly skratene na 15 ...nerozumiem
Ahojte, čítam Vaše diskusie od začiatku, lebo nachádzam pozitívne povzbudenia, keďže sa i my s manželom snažíme o druhé dieťatko a nedarí sa, nedarí...už od leta, lebo v marci sme maličké v 8tt potratili... Chcela by som vyskúšať na ďalší cyklus ovulačné testy, neviete, kto ich predáva lacnejšie ako v lekárni? Ďakujem veľmi pekne a prajem všetkým, nech si dve // nájdu čím skôr...

@adria88 Skusim zajtra rano aj ked oficialne mam dostat menzes zajtra tak uvidim dufam ze tam budu dve ciarky 🙂 ..Dakujeeem 😇😇