icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
2nikky2
8. feb 2017

@adria88 Skusim zajtra rano aj ked oficialne mam dostat menzes zajtra tak uvidim dufam ze tam budu dve ciarky 🙂 ..Dakujeeem 😇😇

nina4
8. feb 2017

@amelie2017 a ms ti kolko meška ?

adria88
8. feb 2017

@2nikky2 no už by sa mohol dušík ukázať 🙂 potm daj vedieť... a ako dlho sa snažíte?

tamarka9
8. feb 2017

@2nikky2 myslim ze mozes 🙂 zajtra kludne testni 🙂

simka2433
8. feb 2017

@lala1501 @linda1984 baby tak ja som bola dnes u doktorky kvoli tomu opuchu mam to pravdepodobne z tej nadchy a operovana kost sa zobudila:( tak mi dali antibiotika:( povedala som ze neviem ci som tehotna tak mi dali take co by dufam nemali uskodit aj ked mam pocit ze skor nie som ako som no clovek nikdy nevie:-/ tak teraz lezim v bolestiach doma. Takyto skvely den mam dnes:(

tamarka9
8. feb 2017

@eva97 a vy sa snazite o babatko? Najlepsie testovat v den kedy ma prist menstruacia,alebo neskor...

tamarka9
8. feb 2017

@alilka cakaj este a testuj, ja v prvy den hlienu mam tiez negaticny test,az v ten den ked skoro konci,mam pozitivny, cca treti den...

lala1501
8. feb 2017

@simka2433 boze tak to mi je luto snaaad sa das rychlo dokopy ☹ ja mam dnes taky den ze by som dako uhryzla taka som dak nervna😒

tamarka9
8. feb 2017

@simka2433 no snáď lieky rýchlo zaberu a bolesti prejdu. Skore uzdravenie 😉

2nikky2
8. feb 2017

@adria88 Mohol mohol snad ale bolesti v podbrusku nenormalne mam prvy den spinenie a odvtedy nic ani spinenie ani menzes ..a snazime sa od Novembra 🙂 a vy sa tiez snazite?🙂

tamarka9
8. feb 2017

@matuska133 fiha po dvoch týždňoch opat ms? To je sila...a rieši to aj tvoj gynekológ? Lebo to je ozaj sila...

simka2433
8. feb 2017

@lala1501 dnesny den je asi cely na figu:-/ drahy dnes odisiel az v piatok pride. Vcera vecer sme uz neskusali a dnes rano som nestihla lebo som utekala k doktorke takze tento mesiac zas nic:( boze smutno mi je z toho celeho

2nikky2
8. feb 2017

@tamarka9 Testnem a dam vam vediet 🙂 snad bude pozitivny :p

simka2433
8. feb 2017

@tamarka9 dakujem velmi pekne🙂 si moc zlata

iva0905
8. feb 2017

@nina4 ako preziva to az velmi naposledy bol asi viac sklamany ako ja..a nervna som aj ja ale sama zo sea kurnik..chodim na vecko a stale s takym chrobakom v hlave ze prosim ziadna mrcha ..a sama seba utesujem ved to je jedno ked pride bude sa pracovat dalsi mesiac ale nejakoto nepomaha ..nervozna som ako psicek

linda1984
8. feb 2017

@simka2433 to ma mrzi simus ☹ ale to su take veci ktore maju tak byt, radsej nebyt tehotna ked si chora, aby neboli zbytocne problemy, ten hore to vidi a urcite to tak zariadi aby dobre bolo 🙂 este pekne vydrz 3 dni a mame vikend, ty budes mat draheho a ja budem cakat MS kedy sa jej uraci prist. A pekne sa liec 😘

mojezlate
8. feb 2017

@iva0905 ja som natom uplne rovnako

lala1501
8. feb 2017

@simka2433 ja uz tiez asi nejdem skusat nejdem to silit uz lebo si to znechutime.a nechám to uz tak tento mesiac

iva0905
8. feb 2017

@mojezlate no asi niesme len my dve tomu verim jaaaj..my zeny si teda toho vytrpime jaaaj

adria88
8. feb 2017

@2nikky2 no v podstate sa "snažíme" cca august - september sme si tak prestali dávať pozor, ale berieme to skôr, zadarí sa, tak sa zadarí a ak nie, tak nevadí, ale veľmi by som sa potešila, kebyže si nájdem v blízkej budúcnosti na testíku // 😍 minulý rok v marci som si našla, 3 testy som si robila, aj inej značky a dušík silnel pekne, ms meškala 2 týždne cca a nakoniec prišla, pravdepodobne biochemické tehu a malá fazuľka sa neudržala.. no ale nádej nestrácam, ak to má prísť, tak to príde, od zajtra zase po dlhom čase meriam bt, lebo mi to nedá nemerať a normálne sa na to teším 😀 tak snáď 🙏

amelie2017
8. feb 2017

@nina4 mala dojst bud v nedelu alebo vcera..mavam tak 24-26 dnove cykly..takze meska len prvy den.. keby sa mi aspon dalo rozmyslat nad niecim inym..

2nikky2
8. feb 2017

@adria88 Ouu tak to mi je luto :( ..Ale mas pravdu ono to urcite pride 🙂 ..drzim taktiez palceky 🙂 Je to nespravodlive ze zeny co nechcu alebo beru drogy piju tym sa podari a nam zdravim zenam sa nedari :/..Ale ved na dobre sa dlho cakaa snad sa nam zadari cim skor 🙂

adria88
8. feb 2017

@2nikky2 šak to- to... to je presne to, že tá ktorá chce babatko, tak sa ho načaká, alebo nemá vôbec a tá, čo ešte aj napríklad berie antiku, aby neotehotnela, čírou náhodou otehotnie a ide na potrat alebo sa ho vzdá po narodení 😒 aj také sú prípady... no bohužiaľ, je to život... prvýkrát som otehotnela v 19, ešte pred maturitou a nedala som si malú zobrať za nič na svete a teraz je z nej už 9 ročná veľká baba a som rada, že ju mám... také malé šidlo 😂 no a teraz keď chcem druhé, tak ťažko to ide... ale určite je v tom aj veľa stresu si myslím... ja som v poslednom čase taký stresmen :D nepomôžem si... no mala by som sa ukľudniť a myslieť pozitívne... a tebe sa už podľa mňa, zadarilo, držím palce, nech si ráno nájdeš //, aj keď možno len slabunkého dušíka, ale ak ozaj tam bude, tak nech len silnie a všetko je v poriadku... 🙏👶🤰 a ak nie, tak nabudúce už určite 😉❤

mojezlate
8. feb 2017

@iva0905 tak tak a chlapy sa len prizeraju

2nikky2
8. feb 2017

@adria88 Veru veru je to velmi nespravodlive :( ale co spravime nic tento svet je nespravodlivy mi si pockame 🙂 mozno to je naschval ze musis pockat kym vyrastie viac aby ti potom mohla pomahat :p ..Dufam dufam bo od rana ani naznak hnedeho vytoku len v pondelok som ho mala ale bolesti v podbrusku mam nenormalne :( tak snad 😇

adria88
8. feb 2017

@2nikky2 a inak teplotu, asi nemeriaš, či? že ako sa drží... aj podľa toho by si mohla zistiť tehu, no síce u každej to je indi-vindi, niekomu klesne deň pred ms, niekomu až v prvý deň ms... no za pokus to stojí 😉

matuska133
8. feb 2017

@tamarka9 praveze nie.min tyzden som bola na preventivke a na sone mi nic take nespominal.caka ma vysledok hormonalneho testu od endokrinologicky.kt podla mna bezpredmetny teraz.toto sa mi este vzivote nestalo moje 40-60 dnove cykly skratene na 15 ...nerozumiem

2nikky2
8. feb 2017

@adria88 Nemeriala som ale spravim test zajtra a uvidim lebo to podbrusko jak ma boli strasne nieco a vkuse unavena som :( uvidim no 🙂

sunshine36
8. feb 2017

Ahojte, čítam Vaše diskusie od začiatku, lebo nachádzam pozitívne povzbudenia, keďže sa i my s manželom snažíme o druhé dieťatko a nedarí sa, nedarí...už od leta, lebo v marci sme maličké v 8tt potratili... Chcela by som vyskúšať na ďalší cyklus ovulačné testy, neviete, kto ich predáva lacnejšie ako v lekárni? Ďakujem veľmi pekne a prajem všetkým, nech si dve // nájdu čím skôr...

nina4
8. feb 2017

@iva0905 moja a ked ms nepride a bude test pozitivny budes nervna este viac aby ta mrcha ozaj neprišla.Ono je to doporazenia najskor cakame ovulku potom // potom prve sono my ,zeny sme skratka take 😂😄