icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nina4
8. feb 2017

@amelie2017 ver,že to sa nedá.pokial neuvidís tmavši test furt ti to bude v hlave vŕtať.

alilka
8. feb 2017

@tamarka9 testujem o sto dvesto 😂😂 ale žiadne zmeny zatiaľ 😊

nina4
8. feb 2017

@2nikky2 ahojky prepac ze sa vam miešam do debaty .ale ja som tiez v den MS mala špinenie len v ten deň a tehu som.tak siiilno drzim palce aby si mala //😉

simka2433
8. feb 2017

@linda1984 @lala1501 dakujem vam dievcata za podporu🙂 je to na porazenie ked miesto toho aby som s drahym pracovala na babatku vyberam mrazene maso a zeleninu a prikladam na tvar:( no co uz nie je vsetkym dnom koniec ideme v marci dalej;)

lala1501
8. feb 2017

@simka2433 ja budem asi tiez v marci pokračovať len ak budem ovulovat z pravej strany tak je to v zadku 😢 a ake ATB ti dali ?

2nikky2
8. feb 2017

@nina4 Nic sa nedeje 🙂 ved to je v poriadku ja praveze menzes mam dostat az zajtra ale spinenie som mala silnejsie len v pondelok a uz som myslela ze ta mrcha pride a odvtedy len take mensie spinenie mam a bolesti v podbrusku nenormalne uz aj tazko od zaludka mi zacina byt tak uvidim zajtra rano kiezby primne vsetci tam hore stali a boli by tam dve // 😇😇 Tak to ti gratulujeem a drzim palce 🤗🤗

simusiacik
8. feb 2017

@tifinka dufam, ze ten clostik zaberie a bude to ok... ja som mala ovu prvykrat vlastne, co sa snazime :D a ani som nic necitila, len som bola na kontrolny uz a dr vravela, ze prasknute foliky...predpisala mi este jeden clostik a pregnyl, ak by dosla ms nasadit este raz....dnes som 24 DC, takze 10 DPO, test samozrjme biely...tak buem skusat teraz kazdy den- ja viem skoro, ale som sibnuta :D

nina4
8. feb 2017

@2nikky2 aj ja tebe aby tam boli tie vytúžené //

linda1984
8. feb 2017

@simka2433 das sa pekne dokopy a bude dobre, v marci bude viac slniecka tak hadam budeme veselsie,na mna ide alergia v aprili a uzivam lieky....no bude to este zaujimave, ale my to dame 🙂 inak aktualne nepocitujem ziadne priznaky nicoho, ani brusko neboli, ani vytok, jedine prsia mam naliate ale nie tak ako minuly mesiac...som zvedava kedy teda ms pride.

nadej1111
8. feb 2017

Ahojte, ja cakam na MS ktora mala byt v pondelok no zatial neprisla ale necitim sa nejako inak takze urcite pride s meskanim ☹ akurat ma obcas pichne vo vajecniku a strasne ma bolia krize ale tonpri ms stale...ach jaj

iva0905
8. feb 2017

@nina4 ved prave a ani di neuvefomujeme ze tymi nervami skodime sami sebe..

vcielka199
8. feb 2017

ahojte, prosím Vás, poraďte mi. Ako je to s ovulačnými testami? Kde je najvýhodnejšie ich kúppiť a kedy ich robiť? som v tom nováčik, tak hľadám rady.🙂

alilka
8. feb 2017

Babule myslíte že tmavne ovu test? Vrchný je robený dnes o 11tej a spodný o 15.30 😊

tamarka9
8. feb 2017

@alilka jednoznacne spodny tmavsi,priiiideeee ☺

tamarka9
8. feb 2017

@sunshine36 ja kupujem ovu aj tehu testy tu na mk od kocky @korytnacka1981. Tie testy su dobre robiť,lebo podľa všelijakých kalkulačiek je ťažké sa trafiť,mne asi este žiadna dobre nevypicitala. Tak držím paste ☺

tamarka9
8. feb 2017

@vcielka199 v príspevok nad týmto som písala nick kocky,co tu predava testy. Ona ma tusim v albume aj popisane kedy sa maju robiť,kedy je pozitívny a co to znamená. V zásade testujes po ms každý den a ked su obe ciarky rovnako silne,tak sa chystá ovulácia,ktorá prebehne fo 24 hidun,cize na druhy den. Ojedinele môže prebehnúť aj do 48 hodin,preto sa da posnazit este aj vtedy pre istotu ☺

tamarka9
8. feb 2017

@nadej1111 aj ja čakám v pondelok a veru myslím že pride hnusoba...

lala1501
8. feb 2017

@tamarka9 napisala si dobre tu korytnačku lebo klikam a ze stranka neexistuje

nadej1111
8. feb 2017

tamarka9 mne mala prist v pondelok no zatial nic

klarini17
8. feb 2017

Ahojte baby, pisala som to aj do druhej slupiny ale predsa vas tu je viac tak sa chcem spytat nemate niektora podobnu skusenost skusenost?
dnes som 5DPO a uz 3 den ma picha v pravom vajecniku. zo zaciatku som citila iba take tlaky v podbrusku a na uhniezdenie sa mi to zda prilis skoro...snazili sme sa vlastne iba 2x lebo by mi nebolo moc prijemne pri tom pichani aby sa somnou este nieco robilo. nie je to vyrazna bolest take slabe pulzovanie"pichanie" ale pocitujem ju 24hod denne (iba pri spanku nie) vcera vecer a dnes rano som mala husty biely vytok tak ci to nesuvisi aj s tym. aj ked gyn problemy nemavam (klopklop) mohlo sa stat hocico a ja neviem co je pricinou tejto bolesti. nikdy som nemala taketo stavy. dakujem za kazdu odpoved. mimi by bolo vytuzene a bola by som stastna keby prave tieto bolesti znacili zacinajuce tehu aj ked mam pocit ze je to priskoro ☹ MS ma prist 22, dufam ze nepride 🙏

tamarka9
8. feb 2017

@lala1501 musíš bej napísať IP,neviem asi nezobralo ten zavináč ako tak pozerám.
https://www.modrykonik.sk/blog/korytnacka1981/
Skus tu

tamarka9
8. feb 2017

@nadej1111 jaj som nepochopila dobre. Ved to je super ze neprisla ...ci testy biele?

tamarka9
8. feb 2017

@klarini17 veru na uhniezdenie je to este skoro,aj ked no určite nejaké male percento je aj v takýto skory den...neviem prečo ta pichá vo vaječníku no mam podobný problem. V lavom,cely den,niekedy viac,niekedy menej. Ja to pripisujem nejakému prechladnutiu, neviem ako by mohla suvisiet ta bolesť vaječníka s tehotenstvom 😞

tamarka9
8. feb 2017

@linda1984 ahoj,pozerala som tu kolegynu,mile žieňa a ako porodila,tichucko a suprovo. Zlata bola ☺

janulino
8. feb 2017

@tamarka9 ahooj nebolo 😇 verim,ze ani zajtra nebude 🙏 BT mam nejako ustalenu zvysenu 😇

janulino
8. feb 2017

@klarini17 ahoj ja mam presne take iste pichave pocity od ovu a neviem co to je..sice som uz 30dc a 10dpo a MS stale nic..tak pockam do piatku a ptm asi testujem..aj ked zrejme je to este priskoro 😕

nadej1111
8. feb 2017

@tamarka9 netestovala som

iva0905
8. feb 2017

@janulino ahoooj..no ako kocka..drzim silno palceky..ako ja som tiez na zajyra kusok nervozna dufam ze mrcha sa neukaze..

janulino
8. feb 2017

@iva0905 ahoooj zatial nic,sem tam pichnutie,mam akosi divny zltkasty hlien..ziadne priznaky MS..tak som v napäti 🙏 nemoze nam prist..nie a nie! 😇

tamarka9
8. feb 2017

@janulino A to vždy mas takú kratku lutealnu fazu?