Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

prechladnuta nie som urcite a neviem co to moze znamenat. zato som sa skusila vas opytat ci nemate podobne skusenosti. dakujem vam. pockam do ms popripade dalsi mesiac behnem dr keby to nepreslo
@janulino hehe,no mne teda tiež do smiechu nie je. Stale ma pichá v oblasti vaječníka,sa tak trochu bojím že som prechladla,lebo mam málu choru a jednu noc som k nej vstavala snáď 100x,tak som sa na to vyordla a ostala pri nej spat na zemi. Bola som síce zakrytá,ale z podlahy na mňa tahalo...no tak snáď to prezijeme nejako do nedele. Ja mam ms dostať v pondelok,ked ma môj certik 2 rocky 😇
Baby a ake sa vam paci dievcenske a chlapcenske meno?? Urcite to ma kazda davno premyslene 😀
@nadej1111 no ak by to bol chlapec, tak určite to bude Samuel.. nejako sa mi iné mená nepáčia - čo sa týka chlapčenských... a ak dievčatko, tak by som chcela Elišku, ale muž chce zase Sofiu alebo Saru a malá je za Mišku, čo zase ja úplne vylučujem... tak to budú zase rozbroje 😅 ale tak hádam sa nejako dohodneme 😇
Mi ak budeme mať druhého chlapca bude mathias ale aj darius sa mi páči a dievčatko buď Dorota to chce muž alebo Agáta, Darinka
@slavkom to sú chlapi 😉 ale tak na Sare by sa so mnou ešte dalo dohodnúť a no ja mám toho času trošku viac 😀 ty si už tehu a ja ešte snažilkujem, aby som bola... no snáď sa zadarí v blízkej dobe 🙏 tebe prajem veľa zdravíčka a nech všetko prebieha ako má až dokiaľ uvidíš ten malinký uzlíček 😍👶❤
@nadej1111 pridam sa aj ja.Ak to bude chlapcek tak Marek a ak dievcatko tak asi po mamine Zuzana.No este sme poriadne nadtym s manzelom nedumali.Zatial len par krat ked sa niekto z rodiny pyatl akr mena by sme dali detom.
A pre srandu: sme chceli dat detom meno stojan a bublinka.Dovod? No lebo sme rodinka Mydlova 😂....moj manzel je Mydlo 😂

@janulino kedy chces testovat..ja ked nepride tak v sobotu rano s manzelom..tak hadam sa nam to podari..no ja sa citim super ale nechcem nic zakriknut..treba byt optimista hmm..