icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
iva0905
8. feb 2017

@janulino kedy chces testovat..ja ked nepride tak v sobotu rano s manzelom..tak hadam sa nam to podari..no ja sa citim super ale nechcem nic zakriknut..treba byt optimista hmm..

tamarka9
8. feb 2017

@janulino inak samoska že coool že nic neprislo 😉

janulino
8. feb 2017

@tamarka9 ani nie.. Tento mesiac bol taky nejaky divny.. 🙄

janulino
8. feb 2017

@iva0905 neviem..mozno ked vydrzim byt bez MS 14DPO 😒 ach aj ked neviem,ci zajtra nebude uz tu..som z toho nervozna 🙄😇 keby to tak vsetko vyslo pozitivne..ach..strasne by som sa tesila..

iva0905
8. feb 2017

@janulino neboj sa isto ti s @tamarka9 silno drzime palcdky..no vdru je to zazracny moment ked si najdeme kazda ktora tuzime po miminku //

katkaluky89
8. feb 2017

@tamarka9 uvidime 🙂

janulino
8. feb 2017

@iva0905 ja asi uz normalne pochybujem,ze to u mna niekedy nastane..🙄 bojim sa strasne toho sklamania,ked zas zistim,ze to prislo a zas tym padom nevyslo😒

klarini17
8. feb 2017

prechladnuta nie som urcite a neviem co to moze znamenat. zato som sa skusila vas opytat ci nemate podobne skusenosti. dakujem vam. pockam do ms popripade dalsi mesiac behnem dr keby to nepreslo

nadej1111
8. feb 2017

@janulino neboj raz to urcite vyjde 😉

tamarka9
8. feb 2017

@nadej1111 a prečo? Ci mas strach že nebudú //?

tamarka9
8. feb 2017

@janulino aj my by sme sa s tebou tesili. No za normálnych okolnosti by som ta už pokúšala na test,no 10dpo sa mi zdá malo veru. Pekne budeš čakať so mnou 😁 ja som rozhodnutá deň pred ms testnut,cize v nedeľu 😉

tamarka9
8. feb 2017

@klarini17 no moc sme ti asi nepomohli,ale tiež som zvedavá ci to prejde,lebo veru uz niekoľko dni ma tam tak pichá,taha...

janulino
8. feb 2017

@tamarka9 ak nepride tak aj ja az v nedelu 😇 aj ked mam pocit ze dovtedy prezijem depku z MS

nadej1111
8. feb 2017

@tamarka9 este nemeska dlho a ano obavam sa ze nebudu dve, nemam ani priznaky...

tamarka9
8. feb 2017

@janulino hehe,no mne teda tiež do smiechu nie je. Stale ma pichá v oblasti vaječníka,sa tak trochu bojím že som prechladla,lebo mam málu choru a jednu noc som k nej vstavala snáď 100x,tak som sa na to vyordla a ostala pri nej spat na zemi. Bola som síce zakrytá,ale z podlahy na mňa tahalo...no tak snáď to prezijeme nejako do nedele. Ja mam ms dostať v pondelok,ked ma môj certik 2 rocky 😇

tamarka9
8. feb 2017

@nadej1111 a koľko si po ovulacii? Ja som pri prvej dcerke nala tri dni pred z poobedného mocu už dve ciarky. Ked ti už od pondelka neska,zajtra rano by už mohol ukázať niečo. Držím palce každopádne nech už nepríde na 9 mesiacov 😉

iva0905
8. feb 2017

@janulino no sklamania sa joji asi kazda z nas ktora to nechce aby mrcha dorazila..moj mamzel to cele preziva so mnou..ze ako sa citim ci ako klasicky pred mrchou ci nieco ine a ja sama uz neviem

nadej1111
8. feb 2017

@tamarka9 vies ze ani neviem? Vobec som to nesledovala

janulino
8. feb 2017

@tamarka9 jej to budes mat mozno prekvapko..namiesto mrchy //😇

@iva0905 no..moj mazel sa kazdy den aj 5x pyta ci mi to nahodou neprislo..😔

iva0905
8. feb 2017

@janulino no veru aj oni su chudaci maju strach o nas haha..no teraz sme tri aj s @tamarka9 ..budeme testy poravnavat..ja robim v sobotu rano ak mrcha dovtedy nedorazi

nadej1111
8. feb 2017

Baby a ake sa vam paci dievcenske a chlapcenske meno?? Urcite to ma kazda davno premyslene 😀

adria88
8. feb 2017

@nadej1111 no ak by to bol chlapec, tak určite to bude Samuel.. nejako sa mi iné mená nepáčia - čo sa týka chlapčenských... a ak dievčatko, tak by som chcela Elišku, ale muž chce zase Sofiu alebo Saru a malá je za Mišku, čo zase ja úplne vylučujem... tak to budú zase rozbroje 😅 ale tak hádam sa nejako dohodneme 😇

slavkom
8. feb 2017

Mi ak budeme mať druhého chlapca bude mathias ale aj darius sa mi páči a dievčatko buď Dorota to chce muž alebo Agáta, Darinka

slavkom
8. feb 2017

@adria88 môjmu mužovi sa tiež páči aj Sofia hneď dsom skočila ako sliepka že radšej Darinka a on cooo nie :D .. tak ešte síce je čas ale tak uvidíme

adria88
8. feb 2017

@slavkom to sú chlapi 😉 ale tak na Sare by sa so mnou ešte dalo dohodnúť a no ja mám toho času trošku viac 😀 ty si už tehu a ja ešte snažilkujem, aby som bola... no snáď sa zadarí v blízkej dobe 🙏 tebe prajem veľa zdravíčka a nech všetko prebieha ako má až dokiaľ uvidíš ten malinký uzlíček 😍👶❤

tamarka9
8. feb 2017

@nadej1111 a kedy si chceš skúsiť urobiť test?

nadej1111
8. feb 2017

tamarka9 v sobotu ak dovtedy teda nepride mrcha, ooooch kiezby nezavítala 🙂

zuzu2901
autor
8. feb 2017

@nadej1111 pridam sa aj ja.Ak to bude chlapcek tak Marek a ak dievcatko tak asi po mamine Zuzana.No este sme poriadne nadtym s manzelom nedumali.Zatial len par krat ked sa niekto z rodiny pyatl akr mena by sme dali detom.
A pre srandu: sme chceli dat detom meno stojan a bublinka.Dovod? No lebo sme rodinka Mydlova 😂....moj manzel je Mydlo 😂

zuzu2901
autor
8. feb 2017

@zuzu2901 Stojan na Mydlo a Bublinka Mydlova 😂...tie deti by nas do konca zivota neznasali 😂

lala1501
8. feb 2017

Co myslite prebehla u ovulka podla tohto grafu?a ak ano kedy😲