Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 ona bola este mladucka, bolo tam vidiet tu naivitu a strach z bolesti. Tvoja kolegyna bola zena co rodi, ta mlada bolo dievca co rodi. Ja som mala taky porod, ze spoj tie dve dokopy a este tak dvojnásobok k tomu. Sialene hodiny sialenych kontrakcii, teraz uz mam jasno v tom, co uz nikdy nedam so sebou urobit...
@nadej1111 jooj zena ja som normalne za teba zvedavá 😆
@zuzu2901 pekne mena mate vybrane myslim Marek a Zuzka ale aj ten Stojan a Bublinka su originalne 😉.My teda ja ak by bol chlapcek chcem veeeeeľmi Erika ale neviem neviem ci mi to cez draheho prejde alebo Samko a dievcatko Ninka alebo moja vytúžena Mišička 😍
@linda1984 mavas stale pred MS naliate prsia? Ja som dnes rano msla slabulilinko hnedy vytok tak neviem co to ma byt lebo navsteva pride 19teho samozrejme urcite s meskanim:( ale chvalabohu kost ma uz neboli mam zatial 2tb.antib.v sebe ale ta najhorsia bolest je za mnou vcera som az plakala ale vydrzala som to bez akychkolvek inych liekov iba tieto antib.som si dala lebo tie su take ze by nemuseli uskodit keby som naaaahodou teh. doktorka dlho rozmyslalaake midat ked este neviem ci som alebo nie
Ahojte baby. 🙂 Som tu nová ale už dlhšíu dobu vás sledujem. Chcem popriať pekné tehulkovanie tým ktorým sa to podarilo. 🙂 A ostatným snažilkám aby to nevzdávali. Rok 2017 bude dúfam aj pre nás ten šťastný. 🙂 My sa snažíme vyše 2 rokov. Vitamínov beriem od výmyslu sveta. Chodíme po vyšetreniach a ak do marca na teste nebudú // tak ma čaká laparoskopia - prefuk vaječníkov. Chcela by som sa spýtať ako ste to prežívali? A či sa niektorej podarilo otehotnieť po zákroku??? 🙂 Za odpovede ďakujem.

@tamarka9 ahojky, aj som práve dopozerala z archívu a veru super bola, tak keby to aj ja dám budem rada... Len neviem prečo môj priateľ ma vidí skôr ako tá ryšavá co bola po nej 😀 dúfam, že teda taka nebudem 😎😀