icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
8. feb 2017

@tamarka9 ahojky, aj som práve dopozerala z archívu a veru super bola, tak keby to aj ja dám budem rada... Len neviem prečo môj priateľ ma vidí skôr ako tá ryšavá co bola po nej 😀 dúfam, že teda taka nebudem 😎😀

tifinka
8. feb 2017

@linda1984 no co moja? este netestujes? 😉

tifinka
8. feb 2017

@alilka ja som ti to vravela ze to este dozreje 😉

alilka
8. feb 2017

@tifinka nechápem to normálne. 😁 Tmavne že?,tak uvidím aký bude zajtra..Aj hlien mám taký ovulacny..😁 a ty si ešte netestovala?

tifinka
8. feb 2017

@alilka netestovala..ani nebudem..az do buduceho pondelka urcite..a po pregnyle sa moze najskor o 14 dni testovat...cize sa mi neoplati ani teraz

alilka
8. feb 2017

@tifinka aaaa tak to je pravda že po pregnyle by to mohlo ukázať nepravu čiarku..

tifinka
8. feb 2017

@alilka aj ked minuly mesiac som mala tusim 10DPO uz biely hned..takze neviem vazne akym sposobom to ovplyvnuje...ale nechcem byt sklamana..stale dufam ze sa tam mimi uz udomacnilo a pomaly si zvyka

tamarka9
8. feb 2017

@nadej1111 tak sa nas tu zbiera co budeme cez vikend testovat 🙂

tamarka9
8. feb 2017

@linda1984 ona bola este mladucka, bolo tam vidiet tu naivitu a strach z bolesti. Tvoja kolegyna bola zena co rodi, ta mlada bolo dievca co rodi. Ja som mala taky porod, ze spoj tie dve dokopy a este tak dvojnásobok k tomu. Sialene hodiny sialenych kontrakcii, teraz uz mam jasno v tom, co uz nikdy nedam so sebou urobit...

kotatko1232
8. feb 2017

dievcata

kotatko1232
8. feb 2017

ja som len 2dpo😂😀 este sa nacakam 😴

lala1501
8. feb 2017

@kotatko1232 ja bud prvy alebo druhy neviem presne 😂 kedy cakas ms ?

linda1984
8. feb 2017

@tamarka9 tak to ja nemám ani šajnu co ma čaká v skutočnosti, toto mi trosku priblížilo slovensku realitu aj keď prikraslenu kamerou 😉 myslím, že každá žena si zaslúži obdiv a to na prvom mieste od svojho muža 🙂

linda1984
8. feb 2017

@tifinka jaa? Ja ani nebudem testovať tento mesiac 🙂 počkám na MS pekne a ideme ďalej 😉

tamarka9
8. feb 2017

@linda1984 záleží aj aku vychytáš partiu,ako to budeš znasat a ako to bude postupovať. Ja napríklad po prvom porode už nepôjdem do starkej pôrodnice,ani keby na forach ju ako najperfektnejsiu opisovali. Tu traumu si dodnes bohužiaľ nesiem so sebou ☹

kotatko1232
8. feb 2017

@lala1501 😀 😀
cca 22.2 by mala prist... a ty?

linda1984
8. feb 2017

@tamarka9 to je aká alebo kde "starka" pôrodnica? 🙂 ja viem, že určite nie Galanta, ale keď tak už tá Trnava alebo Piešťany.... Och ved ešte ani tehotná nie som, takže nemusím ani rozmýšľat 😀

tamarka9
8. feb 2017

@linda1984 pardon blbý telefón,štátna malo byt...no ja som suhlasila s druhým babom len za podmienky,že rodim v sukromnej 😉

lala1501
9. feb 2017

@kotatko1232 ja cca 20.2:slight_smile:

slavkom
9. feb 2017

@adria88 bože ani nehovorím nech už idem na sono ....Aaaaa tak Sára je tiež pekne veru to máš pravdu s tými chlapmi... Aj ja tebe držím palculky až sa podarí a verím,že sa podarí😘😘😘😍😍 a ďakujem krásne snad bude všetko ako má 🙂

nina4
9. feb 2017

@nadej1111 jooj zena ja som normalne za teba zvedavá 😆
@zuzu2901 pekne mena mate vybrane myslim Marek a Zuzka ale aj ten Stojan a Bublinka su originalne 😉.My teda ja ak by bol chlapcek chcem veeeeeľmi Erika ale neviem neviem ci mi to cez draheho prejde alebo Samko a dievcatko Ninka alebo moja vytúžena Mišička 😍

kotatko1232
9. feb 2017

@lala1501 tak super mozme testovat spolu 😉😅

nadej1111
9. feb 2017

@nina4 😀 aj ja som zvedava ale nebolo by to prvykrat co mi meska preto sa nechcrm sklamat tak radsej cakam 😀 a dufam ze nepride

iva0905
9. feb 2017

@nina4 ahojj..tak som sa dotesila zas a znova ..mrcha dorazila svina jedna 😢

simka2433
9. feb 2017

@linda1984 mavas stale pred MS naliate prsia? Ja som dnes rano msla slabulilinko hnedy vytok tak neviem co to ma byt lebo navsteva pride 19teho samozrejme urcite s meskanim:( ale chvalabohu kost ma uz neboli mam zatial 2tb.antib.v sebe ale ta najhorsia bolest je za mnou vcera som az plakala ale vydrzala som to bez akychkolvek inych liekov iba tieto antib.som si dala lebo tie su take ze by nemuseli uskodit keby som naaaahodou teh. doktorka dlho rozmyslalaake midat ked este neviem ci som alebo nie

simka2433
9. feb 2017

@lala1501 neboj urcite tvoj vajecnik zobral ,,chlapsku" ulohu na seba a bude bojovat za toho druheho;) tak aj v marci budes z laveho🙂 no mam xorimax poznas?🙂

lala1501
9. feb 2017

@simka2433 to nepoznam vobec veru.my davame dlacin ale to tehotne nemozu.raz sme predpisovali nieco aj tehotnej len uz neviem co presne

snazilka_bio_mamka
9. feb 2017

ahojte ako si mam smerať basalku? snazime sa potomka s manšelom

adus23
9. feb 2017

Ahojte baby. 🙂 Som tu nová ale už dlhšíu dobu vás sledujem. Chcem popriať pekné tehulkovanie tým ktorým sa to podarilo. 🙂 A ostatným snažilkám aby to nevzdávali. Rok 2017 bude dúfam aj pre nás ten šťastný. 🙂 My sa snažíme vyše 2 rokov. Vitamínov beriem od výmyslu sveta. Chodíme po vyšetreniach a ak do marca na teste nebudú // tak ma čaká laparoskopia - prefuk vaječníkov. Chcela by som sa spýtať ako ste to prežívali? A či sa niektorej podarilo otehotnieť po zákroku??? 🙂 Za odpovede ďakujem.

simka2433
9. feb 2017

@lala1501 neviem ten dlacin mi nedali hned po operacii:D