icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
miminkavi
29. dec 2016

@sarah16 takze nevolnosti sa nekonali..tak to mas super len tak dalej 😉

sarah16
29. dec 2016

@miminkavi to nie zatial a dufam ze ich ani nebudem mat

tifinka
29. dec 2016

@alilka tak tomu hovorim testy "ako z uvebnice" ;) ...ja som dnes bola na foli...metrii a v pravom mam 18mm jeden..a este som dostala aj bonus pregnyl..tak uvidime ci to uz tentokrat zaberie.. 🙂 ja by som sa hlavne chcela vyhnut tym vsetkym ukonom co nasleduju ked sa to nepodari ☹

tifinka
29. dec 2016

@sarah16 gratulujeeem..nech ste zdravi!! 😉

sarah16
29. dec 2016

@tifinka ďakujem

nita216
29. dec 2016

@zuzu2901 veru 1tyzden v novom roku bude zaujimave!si myslim ze tu pribudnu aj prve testiky a testovat budeme ostosest! este par dni a zaciname!no ja neviem ta hnacka vyzera nadejne plus dnes otrasna bolest hlavy!ale uz je ok,som velmi velmi zvedava ako bude dalej,podbrusko este neboli tak neviem !do ms este 4-5 dni!

alilka
30. dec 2016

@tifinka aké úkony myslíš?😃 Už ti pichol aj pregnyl?Tak šup do toho..Myslím že do 48hodin najneskôr by mal zaucinkovat 😉

alilka
30. dec 2016

@miminkavi ja som ho brala aj tento mesiac..A na ľavej strane som mala 3folikuly skoro po 30mm každý..Tá čo ti budem hovoriť o bolesti..A keď som mala ovu mi bolo tak zle,som myslela že mi "maternica chce vypadnúť"..😁😁

matuska133
30. dec 2016

Ahojte dievcata rada by som sa kvam pridala.My sme snazime uz 5mesiac.vcera prisla MS zase raz :/ mam 5r dceru z predchadzajuceho vztahu snou som otehotnela ani neviem ako.ani van nemysim pisat ako som si vcera porevala :/

lili2015
Autor odpoveď zmazal
nina4
30. dec 2016

@matuska133
@lili2015 vitajte a zelam Vam aby ste si čim skôr nasli tie vytuzene kolajnice 😘
Ja teraz cakam kydy sa mrche uraci prist ale ak ma dojst tak bud zajtra alebo 2.1 .nie ze sa dovali presne 1.1 a potom bude chodit cely rok 😄

zuzu2901
autor
30. dec 2016

@nita216 tak som zvedava ci ti teda dorazi mrcha.Ja som dnes bola na sone pred mesiacom som mala problem(boleli ma 3 tyzdne krize) doktorka zobrala krv,vysetrila moc,objednala ma na sono.Lenze az teraz po mesiaci.Klasika co sa cudujem.Na sone mi povedala,ze vsetko je ok(samozrejme po mesiaci cakania 😀) akurat,ze mam nadmernu plynatost(moj nazor je,ze to je normalne kedze o tyzden by mala dojst mrcha)...tak som sa posmiala a tot cele moje vysetrenie...a momentalne ma podbrusko boli tak ako den pred mrchov takze mozno aj skor dorazi ☹

zuzu2901
autor
30. dec 2016

@matuska133
@lili2015 ahojte baby vitam Vas tu medzi nami 🙂 .Co najskor uspesne snazilkovanie Vam prajem 😉😘

nita216
30. dec 2016

@zuzu2901 alebo si malicky robi hniezdecko v tvojom brusku!ja som mala take bolesti par dni dozadu ale ms sa nekonala a dufam ze ani sa konat nebude!a plynatost ani nehovor!myselinka oproti mne je teraz modelka!stale som nafuknuta a uz fakt bufem ztoho chora ved uz to nie je normalne 😀

zuzu2901
autor
30. dec 2016

@nita216 bodaj by si mala pravdu 😉... setko sa ukaze 6.1 mozno o 2 dni skor.Len mi to prislo smiesne vies,ze idem s jednym problemom a ona mi najde iny.A pritom nemam pocit,ze ma tak naduva.Akurat vcera,ale to sme cestovali tak som myslela,ze to z toho.No a dnes cely den ako by uz zajtra mala prist mrcha.Neviem to presne opisat nie je to presne bolest podbruska skor akoby to z vnutra vychadzalo.No tazko to opisat,ale myslim si,ze to je mrcha svina prekvapi ma zase skor 😀

nita216
30. dec 2016

@zuzu2901 nemoze prist skor ani 6.1 ma dovolene prist uz len po porode! 😀 no ja zas nechcem si nahovarat ale citim ze nieco sa tam deje

tifinka
30. dec 2016

@alilka no iui a podobne..pichat si injekcie a podobne a proste neviem si predstavit ze by to neslo prirodzenou cestou (aj ked za pomoci liekov) ..ano ano dostala som pregnyl do zadku 😀 , no povedal ze tak 36 hodin, sak sme skusili a zase zajtra..ved chlapci chvostikovi vydrzia vnutri hadam nejake dva tri dni nie? a ti druhi, ktorych vysleme nech su kvalitní, čiže staci kazde dva dni, nie? 😎

tifinka
30. dec 2016

@matuska133
@lili2015
vitajte dievcata a prajem hodne hodne stasticka! 😉

19mirka90
30. dec 2016

dievčatá, možno blbá otázka ale predsa: môžem otehotnieť aj mimo plodných dní?

tifinka
30. dec 2016

@19mirka90 zrovna vcera mi kolegyna poslala tento clanok http://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/3... 😀 , tak neviem..je vela pripadov otehotnenia v roznych obdobiach cyklu...ale berme ohlad aj na to ze chlapci s chvostikmi dokazu vnutri par dni prezit, takze vsetko je otazka..ja uz to beriem tak, ze ked to ma prist tak to pride, aj ked tomu teraz musime trochu pomoct 🙂

juliet86
30. dec 2016

Baby. Dotaz na telo: ako to ratate ze ako dlho sa snazite? Ja to myslim tak ze my tuzime dajme tomu rok a pol. Ale z toho vela mesiacov som bola pn ja ci muz.... potom boli mesiace kedcnebol cas mat sex v spravnom case. Boli sme odcestovani a tak podobne. Ze realnych pokusov za 24mesiacov nech sme mali co ja viem... sest? Ako to ratate vy????

tifinka
30. dec 2016

@juliet86 ja to neviem tiez presne pomenovat...napriklad my sa nechranime uz 4 roky..ale to sa neda povedat..ja napriklad ani nemam ovu...spermie vydrzia v zene niekolko dni, cize ak ste to aj nerobili v case ovu, mohli ste to stihnut tesne pred, cize oni tam do ovu mohli este byt.. 🙂

alilka
30. dec 2016

@tifinka áno áno každé dva dni je to akurát 😁 viem čo myslíš..Ja som dnes pichla ešte len tretia injekciu ale už mám zmodrete brucho..Si neviem predstaviť že si to mám pichať minimálne 10mesiacov..ako?Kde?Jak?Aaauuuuu 😱😱

zuzu2901
autor
30. dec 2016

@nita216 mam chulostivy problem.Teraz na gatkach som mala slabu skvrnku krvi.Ako sme sa bavili mrcha by mala prist az koncom tyzdna 6.1 mam robit paniku? Pride,len mrcha skor? Lebo este sa mi nestalo aby o tyzden skor prisla.A uz aj prsia ma bolia ale to je normalne pred mrchou.Nevies mi poradit? ☹ ...prepac ak to zneje nemiestne ☹ ...troska som sa zlakla

tifinka
30. dec 2016

@zuzu2901 pocula a citala som ze skvrnka krvi moze byt aj z toho ked sa uhniezduje vajicko..tak este nestresuj radsej 🙂

tifinka
30. dec 2016

@alilka ty si pichas sama injekcie? pregnyl? a kvoli comu? ides na iui? ja som dostala len jednu zatial tento cyklus...tak uvidime ale dnes mam take striedave tlaky v podbrusku, to bude asi z toho.

alilka
30. dec 2016

@tifinka nie nie pregnyl..Ale fraxiparin..Mám trimbofilny stav tak mi doki povedala pichať..Nejdem na IUI ani nič zatiaľ prirodzenou cestou len aby som náhodou zasa nepotratila ak by som náhodou otehotnela..A keď otehu tak musím pichať celých 9mesiavov+šestonedelie 😉

tifinka
30. dec 2016

@alilka jeeejda...tak to ti prajem hodne stasticka a odvahy...ja neviem ci by som toto dala ☹ . a uz mas deti, ci skusate prve? 🙂

miminkavi
30. dec 2016

@alilka 😃 tak to ti verim. Mna ked sa doktor opytal na moju ovu( ked som brala clostil) tak som mu hovorila ze to nie je pre mna pomoc k otehu ale skor antika. Prave vtedy mi bolo najhorsienajhorsie, zle, bolesti, tak sa len smial..ja neviem ako som bola natom, lebo mi folikolometriu nerobil 😞 aale tak co my zienky nespravime a nevytrpime koli malinkemu vonavemu mimcu 😊 kazdopadne drzim palce nech ty patris k tym zienkam ktorym sa vdaka clostilu splnil ten najvacsi sen 🤰

alilka
30. dec 2016

@tifinka no keby si musela tak by si to dala 😁 ja som v júny bola operovana a vtedy som musela pichať vyše mesiaca takze som vedela čo ma čaká..Nie o prvé sme sa začali snažiť,nemám detičky..Ale pri bývalom som 4X potratila..Prvé dvojičky v 10tt missed ab. A ostatné samovoľne vždy na začiatku tehu. Až potom mi zistili tu krv že to toto mi vlastne spôsobovalo potraty..Aj prednison beriem ale myslím že od neho mi je akosi divne,nevoľno..No uvidím či to bude lepšie..