Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte zacinam byt zufala uz to bude pomali rok co sa snazime o druhe babo a nic myslite si ze to bude preto ze si netobim ovu testy???? Dakujem za odpoved
@majka010 skus zacat robit ovu testy možno ste sa zatial len netrafili. My sa snažime už 3roky.
Caute baby, ak som mala v piatok pozitivny test ovulacny o 10tej, ale uz slabol vecer o 18tej, tak prvy DPO je sobota ci az nedela kedze sobotu mozno bola ovulacia?
@butterfly333 no vyskusam len neviem ako zistim kedy mam ovu a kedy nie a kedy by som si ich po menstruacii mala zacat robit
@majka010 aky mas dlhy cyklus? Ja mam 31 a na 16dc mavam ovu čize v polke cyklu. No ja už meriam cca 3roky aj bt aj ovu robim tak viem kedy asi. A ovu testy robim tak ja od 12dc.
Baby vasi muzi jedia nejake vitaminy? Pripadne som citala, ze su nevhodne slipy,,, je to pravda?
@sugarinka10 ja som mojmu naordinovala centrum pre muzov..a teraz ma multivitamin, hlavne kvoli selenu, ten je vraj v case plodenia najpotrebnesi 😇
@butterfly333 no mavam 28 dnovy ciklus a podla aplikacie co som si stiahla tak mi ukazuje ovulaciu na 14 den od zaciatku menstruacie
@butterfly333 no tak podla apky a aj podla vypoctu sme to presne stihli cize teda som zvedava na teba a aj na mna 🙂
@kotatko1232 aj my sme to stihli lebo sex bol štvrtok piatok sobota v nedelu bol ovu pozit a potom bol sex v pondelok utorok. V pondelok som mala bolesti vaječnikov do obeda a na večer uz bolo ok tak ovu prebehla aj podla bt len či sa zadarilo. To mi nejde stale do hlavy vzdy je sex pred ovu cez aj po ovu a nadari sa nechapem kde je problem.
@sugarinka10 este neviem..no my sa nechranime uz niekolko rokov, ale aktivne aktivne od oktobra..ale vitaminy sme nasadili pred mesiacom len tusim..

@illinka dobry den prosim vas mohli by ste mi dat kontakt na pani z vrboveho?ako prebiehala liecba?dakujem