icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
12. feb 2017

@1236987 ahoj..kedy si priblizne mala ovu? 😊

linda1984
12. feb 2017

@lala1501 ty ešte stále dúfas 😀 zlataa

lala1501
12. feb 2017

@linda1984 no jasne stale tomu verim tak mi prosim nepokaz radost🙂

lili2015
Autor odpoveď zmazal
1236987
12. feb 2017

@19mirka90 ovu testy som nikdy nerobila tak neviem

lala1501
12. feb 2017

@lili2015 testuj dalej mne vyšla ovu az na 22Dc a tiez som nemala nic a zrazu ciarka

1236987
12. feb 2017

@tifinka 24. Januar

lili2015
Autor odpoveď zmazal
tifinka
12. feb 2017

@1236987 a robila si si uz aj skor test ci teraz prvykrat od ovu?

siu04
12. feb 2017

Baby mate skusenost s inositol od swanson?Kamoska ho vie kupit v uk za dobru cenu, tak ci sa oplati to cez nu riesit.Dik

linna
12. feb 2017

Baby čo myslíte...? Som 26DC, mávam 28DC, test robený na obed.. neviem či je dobre vidno ale je slabunká čiarka.. snažíme sa 3 mesiace.. predtým ani tá slabá čiarka nebola, vždy test negat. a cítim sa ako pred menzesom, bolia ma dosť prsia, pobolieva v brušku.. 🙂 inak nič..

ja197
12. feb 2017

@linna každá druhá čiarka, aj keď inej intenzity farby, je pozitívny test 🙂 podľa mňa ti môžem gratulovať 🙂

linna
12. feb 2017

@ja197 Bodaj by si mala pravdu...je slabunká ale je..predtým nič.. 🙂 A dosť skoro teda testujem...som sa nudila a reku spravím si test...aj keď na obed 🙂

siu04
12. feb 2017

@linna noo na obednajsi moc je pekna silna.testni z ranneho a budu krasne dve //.Gratulujem 😉

ja197
12. feb 2017

@linna no ak je to robené poobede a ešte pred MS, tak asi nebude o čom 🙂 o pár dní už bude určite silná ako tá kontrolná 🙂

linna
12. feb 2017

@siu04 @ja197 No okolo 12h som testovala...najprv vyskočila len tá kontrolná, hovorím si určite zas nič a potom tá druhá slabulinkaaa ale vidím ju ja aj manžel 🙂 (fotku som trochu upravila - dala zvýrazniť) Chcela som pôvodne testovať zajtra ráno /vždy testujem len ráno/ ale reku mám viac testov však čo 😀 Tak uvidíme zajtra baby 🙂 Juj no dúfam že ozaj je to tak...bo cítim sa úplne jak pred menzesom..ale to by asi neukázalo či? 🙂

wombatharry
12. feb 2017

Ahojte, rada by som sa pripojila k vsetkym snazilkam - aj mi poctivo trenujeme. Zaciatkom septembra som prestala brat antikoncepciu, po 12tich rokoch. Trikrat mi dosla aj navsteva uplne na cas (cyklus 26-27 dni), co som bola uplne prijemne prekvapena. No a kratko pred vianocami sa navsetva nedostavila a cyklus sa mi predlzil az na 46 dni....dostavila sa az 09.01. Teraz tiez marne cakam, asi to bude tiez dlhy cyklus, lebo ovulaciu som citila az 28 den....aj som si robila ovulacny test, ktory bol pozitivny, aj sme hned sli na to, tak este dufam, ze sa mozno zadarilo. Tehotensky test som si este nerobila, bolo to minulu nedelu, tak je este cas. Ale ja som skor pesimista, takze skor ratam s tym, ze sa nezadarilo🙄 Drzim palceky vsetkym snazilkam😉

tifinka
12. feb 2017

@linna toto vyzera nadejne!! ..drzim silno paste nech sa ciarka uz len zosilni a nech zdravie praje stastnemu koncu 😉

ja197
12. feb 2017

@wombatharry ja som tiež v septembri vysadila tabletky, síce len po 3 rokoch ale je to chaos a panika s tým menzesom, chodí ako chce, my sa síce zatiaľ naplno nevenujeme robeniu bábätka, ale kým sa to ustáli tak to asi potrvá...Zo začiatku meškal vždy dva-tri týždne, v decembri týždeň, v januári prišiel konečne normálne a teraz zase meškal týždeň...človek sa už ani nevie zariadiť, či nonstop nosiť intímku, aby sa nestala nehoda či čo...na vyvolávačke si bola? Ja zatiaľ nie, nakoľko by som bola rada aby sa to ustálilo prirodzene.....

linna
12. feb 2017

@tifinka Vyzerá jo...ďakujem...no zajtra ráno spravím druhý test, uvidíme.. 🙂

wombatharry
12. feb 2017

@ja197 no ved to, ze clovek kazdy den caka a nic....mne po vysadeni super trikrat naskocila uplne pravidelne, este som bola prekvapena. V decembri ale nie, tak som bola u lekara, ten povedal, ze to bude stres (mam dost stresovu pracu) a ze si nemam robit hlavu a ze urcite pride navseteva a aj dosla ale az na 46 den. No a moze byt ze v takom dlhom cykle nemam vobec ovulaciu? Ako je to u teba? Citis to? Ja som citila v sobotu minuly tyzden pichanie vo vajecniku nalavo a v nedelu som si robila ovu test a bol pozitivny. Tak neviem...mne by sa pozdavalo otehotniet cim skor, mam uz skoro 34 rokov...

1236987
12. feb 2017

@linna gratulujem aj ja som na prvom mala slabu a o dva dni rano uz peknu gratulujem 😃vidime sa v terminovke 😃

1236987
12. feb 2017

@tifinka
Prvy krat som robila minuly tyzden v stredu vecer a vlastne to mi uz meskala druhy den

linna
12. feb 2017

@1236987 Juj moja už nech je ráno a testujem znova 😀 a tiež si bola ako pred menzesom? prsia, podbruško...bo ja mám obavy lebo vždy keď som si aj myslela že možno sa zadarilo som mala príznaky a samozrejme aj došla tá mrcha no predtým bol test jak snehulienka 😀

ja197
12. feb 2017

@wombatharry no ja vôbec neviem ako to je s tou ovuláciou, nemám to odsledované presne v ktorý deň ju mám, ale viem že ju mávam lebo ju dosť intenzívne cítim a aj výtok mám iný (smejem sa vtedy, že sa mi šmýka toaletný papier :D ), takže určite ju mávaš aj ty, len teraz je problém asi s tými zbláznenými hormónmi, ktoré robia čo chcú a kedy chcú...ja som síce tie ovulačné testy nikdy nerobila, ani neviem ako to funguje, ale čo som tu čítala, myslím že je to celkom spoľahlivé....držím palce nech sa to čo najskôr utrasie a šup už nech je bábätko na ceste 🙂

ivca88
12. feb 2017

@lili2015 testuj skor nez na 14 dc. Ovu test byva pozitívny aj 72 hod pred ovu.

1236987
12. feb 2017

@linna nevoj je to tam 😃 vies co nie ja nejak nepocitujrm pred kramamy az ked su jedine to podbrusko prsia ma este ani teraz nebolia 😃😃isto to vyslo my sme tiez od novembra sa snazili akurat januar uz nie a nakoniec uz bach 😂😂

tifinka
12. feb 2017

@1236987 a tam uz si mala naznak ci az teraz prvykrat? 🙂 kazdopadne silno drzim paste nech zdravicko tebe aj fazulke sluzi 😉

linna
12. feb 2017

@1236987 Hej, presne od novembra, každý mesiac 🙂 Teraz som mala dostať MS na Valentína, tak dufam ze na Valentína budú dve silné čiarky 😍

1236987
12. feb 2017

@tifinka dakujem takto slabo uplne