Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 iba tu slanu som robila tu sladku som objednala to sa mi uz nechcelo robit lebo chora som bola ale uz aj take som robila🙂 poschodovu kamoske este taky coko.lem som vyrabala okolo celej torty🙂
@linda1984 tie kable nas len cakaju na jar:D zatial mame bordel na dvore:( prave si objednavam veci na vyrobu dom.syra a dnes som kupila novu osatku na chlebik tak uz aj podlhovasty chlebik budeme mat lebo doteraz som robila gulaty chlebik🙂 takze takto som sa zamestnala lebo by ma uz porazilo myslenim na to ci pride alebo nepride krasotina🙂

@simka2433 joj ja mam chute stale😀 napriklad niekto ked je chorý tak skoro vobec neje a ja mozem mat aj 40° teplotu a aj tak budem stale nieco vyzierat😀