icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
14. feb 2017

@lala1501 ty mas este velku sancu 🙂 tak drzim palce moc moc moc

tamarka9
14. feb 2017

@linda1984 nikde nie je chyba a ani o tom tak nerozmýšľaj. Každý mesiac je hop alebo trop,ani naše vajicka,ani spermie to nemajú lahke,proste sa k vajku nedostanú,alebo aj hej,ale neprejdu cez obal,zle sa zacnu delit atd,toho je strasne vela co prebieha v našich organizmoch. Jasne že su aj take co na ne skoci chlap a je to hotovo,ale to su stastne nahody,proste všetko v správny cas na správnom mieste. A my sa do tohto musíme trafiť tiež. Cize nic nerobite zle! Hlavu hore ☺

linda1984
14. feb 2017

@tamarka9 ja viem, nechcem si pripustat, ze niekde je chyba, ale jasne, ze nad tym rozmyslam....dnes je a bude zly den, ale to ma prejde, len akosi uz nemam ten elan skusat zas a znova ked viem ze z toho nikdy nic nieje. Zajtra bude dufam lepsie...mam aj dost velke bolesti, tak uz len prezit tento den.

ikonica
14. feb 2017

@linda1984 nam to vyslo ked som sa uz nesnazila vobec... nic som nebrala, snazenia boli asi tri... cez ovu... vyslo to ale bohuzial nedopadlo to dobre... momentalne sa regenerujem po zakroku a po prvej ms asi ideme znova na to... nechce sa mi cakat 3 mes aj ked viem, ze je to riziko... po ms pojdem k lekarovi nech kukne zhruba okolo ovu ci je sliznica obnovena a asi to skusime... drzim vam vsetkym palecky....

sonazitnanova
14. feb 2017

@ikonica dakujem veru veru uz sa tesiiim

sonazitnanova
14. feb 2017

@ikonica anooo

lala1501
14. feb 2017

@linda1984 lindus neboj sa ono to ozaj pride hlavne musime všetky pozitívne mysliet .stres vela zleho narobí. Tak to pustit z hlavy a sup do dalsieho cyklu .mysli na to a privolas si to tak le pozitivne mysliet na babo

sonazitnanova
14. feb 2017

@ikonica drzim palce,ja tiez tak v oktobri som o babo prisla tiez nam povedala dr aby sme cakali 3 mesiace ale to su strastne dlhe mesiace tak tiez sme po prvej sa pokusali a doteraz nic tak dufam ze tento mesiac to vinde dnes mam ovulaciu tak ideme na to 😉

adria88
14. feb 2017

@sonazitnanova gratulujeeeem 😍 krásny darček... aj ja už čakám na testovanie, ale to mám ešte ďaleko 🙂

sonazitnanova
14. feb 2017

@adria88 dakujem pekneeee aj vam drzim palceky

adria88
14. feb 2017

@sonazitnanova aha prepáč, teraz čítam, že sú to ovu testy 😅 tak prajem veľa šťastia 🙂

sonazitnanova
14. feb 2017

@adria88 hah nevadiiiii no bodaj by to boli tehu 😉

adria88
14. feb 2017

@sonazitnanova ja očakávam ovulku zajtra-pozajtra, mohlo by sa zadariť 🙂

pucca144
14. feb 2017

@mojezlate Ahoj nebuď smutná ani ja som nedostala, mám pred sebou kopec vyšetrení aby mi dali lieky na mieru ale doktor mi v centre povedal že mi pomôže taký zákrok a dávam si prefúknuť vaječníky" no a potom ideme na plno lebo ma to testovanie skôr stresuje, Chodíme do centra tak azda nam pomôžu 🙂

mojezlate
14. feb 2017

@pucca144 nam tiež povedal že nas odporučí ale už vyše roka anic tak som zvedava čo povie zajtra

pucca144
14. feb 2017

@mojezlate držím palce, tiež som najprv z toho bolla vystrašená že prečo mi nedajú len ďalšie tabletky a skúšame ďalej ale manžel ma upokojoval že takto to už bude čoskoro, tak dúfam, mám inak aj slabšie chvíľky to vzdať lebo som dosť v strese aj z toho že mi všetci vravia že nemám stresovať.
A kde sa otočím tam tehulkovanie, ale že fakt jedna kaderníčka, aj druhá sa otočí a tam bruško, v práci doktorka a ja len ako keby som sa otočila a tam brušká Pomooc 🙂

mojezlate
14. feb 2017

@pucca144 presne ako hovoríš no mi to dáme🙂

simka2433
14. feb 2017

@linda1984 ja sa v sebe uz nevyznam:( vcera sme sa milovali ale uz sme chlapcov neposlali🙂 a dnes zase slabucky hnedy vytok:-/ uz kaslem nato ked pride tak tu bude a hotovo.. nebavi ma sledovat sa.
@mojezlate moc ti drzim palce aby to nebolo nic vazne daj urcite vediet!!🙂

simka2433
14. feb 2017

@linda1984 neboj iba si dava nacas🙂 pride a ptm zase odide🙂 nic sa nedeje len tak vsetko sa deje pre nieco🙂 mozno babatko len caka kvoli tomu aby ste si v klude dokoncili dom a uz nemysleli na nic ze treba este toto spravit a toto nie je hotove. Ked budete mat vsetko hotove bude klud a babatko pride ked to budes najmenej cakat;)

ikonica
14. feb 2017

@sonazitnanova drzim paluchy 👍

liliputka23
14. feb 2017

Ahojte baby potrebujem od vas radu ms som mala naposledy 9.1 mavam 35dnove cykly no ale medzi tym som spinila ale nie kazdy den a sem tam take ruzove meska mi ms 1den zatial myslite ze to je nejaka hormonalna porucha alebo by to mohlo byt tehu dakujem za kazdu radu

mojezlate
14. feb 2017

@simka2433 zajtra sa ohlasim pojdem rano tak uvidim

adria88
14. feb 2017

@liliputka23 skús spraviť test, to bude istejšie 😉 už ti ms mešká, takže by ti malo ukázať aspoň ducha, ak si teda tehuľk... držím palce 🙂

linda1984
14. feb 2017

@simka2433 dakujem za podporu, jasne ta sa to brat aj tak, ale zase treba ratat aj s tym, ze moze byt nejaky problem a nato som ja neni psychicky pripravena....asi sa nato vykaslem a nebudeme sa snazit, zacnem behavat, cvicit aj to som vsetko odsuvala kvoli tomuto a naco to je dobre...

linda1984
14. feb 2017

@lala1501 dakujem lalus, si zlata aj ty....co uz no, ani neviem co mam napisat, lebo som to vedela, takze ani nemam byt z coho sklamana a predsa som...lebo viem ze dalsi mesiac fuc a o dalsi mesiac to je dalej...

linda1984
14. feb 2017

@ikonica no snazili sme sa ako snazili, skor som to telo pripravovala, brala vitaminy, pila alchemilku, nohy po hore, grepy, snazenie cez ovu a nic...tak asi sa ozaj nato vykaslem a ako bude tak bude...len to ze preto nic nerobim neviem ci dokazem este, ked viem co by som vsetko mala robit....

mariannamk
14. feb 2017

ahojte, telo mi urobilo prekvapko. pravdepodobne v sobotu bola ovu 😀 inak sa ale sustredim na piatkovu konzultaciu v CAR 🙂

nina4
14. feb 2017

Dievčence krasneho Valentína želám 😘 a kazdej jednej aby si našla tie vytúžené //čím skôr

lala1501
14. feb 2017

@linda1984 a merala si aj bazalnu teplotu?ak nie skus ona ti presne povie ci ovulka vobec prebehla lebo to ti test neukáže

kotatko1232
14. feb 2017

Dievky kazdy mesiac pred ms aj 2tt ma bolia prsia..tento mesiac vobec..za cca 7 dni by mi mala prist MS ..dnes som cca 8-9 dpo