Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

kocky tak som sa tesila aky som mala krasny ovulacny test aj sme patricne vyuzili vikend a v pondelok som sla k lekarovi a na folikulometrii zistil ze ovulacia vobec neprebehla vajicko sa zastavilo na 18mm . Buducu periodu zacinam s clostylom a za dva tyzden ideme pre istotu do CAR. Papame vsetky mozne doplnky a aj tak nic :(
@nikoleta_rapko preto k ovu testom je dobré pridať meranie BT..Tam to máš skoro zaručene..Pri ovu testoch sa toto môže stavat často,lebo telo pri takom veľkom folikule začne produkovať LH ale v priamej ovulacii nakoniec nedôjde lebo "nepraskne" ten obal v ktorom to vajko je a to sa nakoniec ako píšeš "zastaví" a začne sa vstrebávať 😊
@alilka veru uz som uvazovala ze zacnem s meranim BT zdalo sa mi to take komplikovane ale nic ine mi nezostava asi. Dufam ze clostyl zaberie
@lili2015 dakujeme.Po 4 rokoch konecne znovu na dovolenku ideme.Velmi sa tesime.A chcem si to uzit.Sice vychadza to tak,ze budwm mat mrchu v tom case,ale nevadi nejak to zvladnem ☺...je to tazke sa rozhodnut co je prvorade ci babo alebo dovolenka...u nas vyhrala dovolenka a dovod? Este sme mlady tak 3 mesiacmi pauzy nestratime mic ☺
@nikoleta_rapko po prečítaní to vyzerá komplikované ale v realite to je úplne jednoduché. Ja meram 3ti mesiac,ale podstivo druhý..A je to fajn uvidíš 😁 odporúčam 😉
@lili2015 no u mna v praci je to komplikovane.Ked nahlasim dopredu ani nie,ale tiez musim byt zadobena dovolenkou a nadcasmi.Lebo my mame v lete aj v zime 3 tyzdne dovolenky.Co uz je dost aj bez toho aby som si este mimo tohi brala volno.No podarilo sa mi usetrit napriek tomu 9 dni dovolenky.Cize veduci nemoze namietat.Takze budem mat dovolenku 2krat ☺
@lili2015
@zuzu2901 baby my mame uz dovolenku zaplatenu, vyuzili sme first moment letecky, nakolko ma muz volno len cez top sezonu a vtedy je komplikovatelnejsie najst pre nas vhodny hotel so sluzbami a este aj ked vypadli destinacie ako egypt,turecko a spol.
o babo sa vsak snazime :( dufam,ze to nebude problem
@honey7777 no my tiez uz mame dofcu zaplatenu.A ono problem by mohol nastat ak by si bola na rizikovom a do 3 mesiaca sa neodporuca letiet(dokonca niektore letecke spolocnosti) ani nechcu brat tehotne zeny fo lietadla.Ale na druhej strane poznam zeny co leteli tehotne a vsrtko ok.My ideme na Sri Lanku (16 h.let) nechcrem riskovat,ze ak by som boal tehotna a nebodaj by mi malo byt zle(ako to niektore tehulky maju).Radsej pockam.Ved uz len mesiac a potom uz mozme pokracovat.Keby som mala 35 a pokusala sa o prve babo asi by som ziadnu pauzu neriesila.No mam 29 a stale si myslim,ze som dost mlada a ze tie 3 mesiace nie je taka dlha doba. 😕
@zuzu2901 aha, ja som citala,ze do letadla ta nevezmu bez potvrdenia od lekara ale az 28.tyzdna ale mas pravdu, bol by to problem keby je rizikove alebo je ti zle od zaludku .... my ideme len na cca 2 hodinovy let. Ja mam 30 ale vzdy som si myslela,ze o takomto case budem pobehovat uz s dvoma detmi :(
@honey7777 ked som mala 22 tiez som si myslela,ze uz budem mat v takom case 2 deti.No z odstupom casu to beriem tak,ze aspon si mozem nieco nasetrit kym nepride vytuzene babo.Pre niektore zeny je to mozno uz neskoro na prve babo,ale ja som taka,ze podobne veci ma netrapia.Ano,mozno by bolo lepsie mat babo v 25ke ale nebude.Osud to zariadil tak,ze bude neskor a zalezi uz len na mne a manzelovi v akom case pride.Bolo by pekne dat manzelovi na 30tku v oktobri pozitivny tehotensky test.😉
@linda1984 ja mam normálny digitalny a meriam tam dole hned ako vstanem mam ho pri posteli.tiez som myslela ze to bude obtiazne ale jw to uplne v pohode🙂 v tom istom case priblizne by sa to malo.a vdaka tomu viem ze lrebehla ovulka. Vies mozno si len mala anovulacny cyklus teraz a inak ke vsetko ok.skus este toto tento mesiac

Ja som uz taka zufala 😠 neviem ako vydrzim do pondelka nato co mi povedia v Care na tie protilatky proti spermiam...uz stracam nadej ze sa nam to podari prirodzene