Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka ahoj babuch..no ja som 14DPO, a zatial test negativny..ale myslim pozitivne a stale tak nejak "citim ze to tam je" 🙂 ...ja mam cyklus 34-35 dni cize to vychadza tak na nedelu cca cize uvidim co sa udeje..priznaky zatial ziadne, len bezne obcas boli podbrusko, obcas prsia, nechuti mi jest ( co pred ms srotujem vsetko a este aj viac 😂 ) posledny tyzden ma moj zaludok "existencne problemy" ale skor nocne..😂 ..tak cakam co sa udeje..a pozeram ze uz aj ty ma pomaly dobehnes 😉
@linda1984 lindus dakujem..som sa proste pozitivne nastavila a vsetko bolo pocas ovulky ako ma byt...tak DUFAM...ale kazdopadne chystame sa uz aj to CAR takze ak teraz nic, tak sa asi rovno vypytam na umele oplodnenie..uz mam na to vek a skusat dalsie moznosti a "stracat cas" sa mi uz fakt nechce ☹
@alilka tak este sa netesim..stale len DUFAM..vies co ani neviem.minuly nesiaco som dostala 16DPO a predtym uz neviem,..teraz som 14 ale zatial nemam taky pocit ze mi "visi" a cakam kedy sa spusti..ale mozno sa mylim a len tak pride kedykolvek v najblizsich dnoch..kazdopadne uz sa chystame do CAR, cize ak teraz nic tak tam uz si s tym poradia..
@simka2433 noo..ja som tak az teraz po clostile, inak moje cyklus nema presny casovy usek 😂 ☹ ja vytok nic..akurat klasicky "biely" a dnes sokonca taky ako pri ovu skoro..tak uz som si kupila aj ovu test ci sa mi tam nahodou nieco nepoplietlo 😀 a ty si teraz po ovu? uz testujes? 😎

@alilka no a ak by si nevydržala do ms, či príde alebo nie, tak v nedeľu môžeš už kľudne testovať 😝