icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
15. feb 2017

@simka2433 no ja ta tiež sledujem a čakám co piatok neprinesie 😉

katrin1987
15. feb 2017

Ahojte snazilky. Tiez sa snazime o druhe babo, mam dnes 33dc a skusila som opat zasa testnut.
Vysiel.mi takyto duch.
Neviem ci uz sa teait, lebo bed predsa len je to slabucke... skusim si urobit rano lebo toto je predsa len utobeny test poobede a nie je taky husty.... juuj drzte mi prosim palceky. Ja tiez vsetkym co si zelaju babo drzim 😊

simka2433
15. feb 2017

@tamarka9 @linda1984 dakujem vam baby moc moc ale nebude z toho nic lebo urcite nie je normalne kazdy druhy den mat spinenie

1236987
15. feb 2017

@katrin1987 drzim palceky a myslim ze ti mozme gratulovat ja som si jeden robila vecer a tiez bol duch potom o dva dni nato rano a bola pekne druha kolajnicka

katrin1987
15. feb 2017

@1236987 dakujem. Skusim zajtra rano a ucidim. Bojim sa veru aj tesit... ale velmi si zelam byt znova V TOM 😉

bevab
15. feb 2017

@katrin1987 ktory druh testiku si pouzila ?

zuzu2901
autor
15. feb 2017

@katka1601 nie je zaco.Tak ti prajem aby sa podarilo a do prace si nesla dalsie 3 roky ☺

zuzu2901
autor
15. feb 2017

@honey7777 tak presne!Mysliet pozitivne a podari sa nam to ☺

1236987
15. feb 2017

@katrin1987 bude to tam uvidis , daj vediet drzim palceky

wombatharry
15. feb 2017

Nadzgavam sa cokoladou a gumovymi medvedami....zacalo mi spinenie takze asi sa dostavuje mrcha....trochu som dufala, ze sa nieco postastilo pred dvomi tyzdnami, ked som mala ovulaciu, snazilkovali sme, ale teda asi nic☹ No takze mozem cakat do dalsieho cyklu...keby som mala aspon kratsi cyklus, ale u mna skoro 40 dni. No co uz, uvidime.... zelam vela stastia vsetkym a mrcha nech nas zdaleka obchadza🙂

simka2433
15. feb 2017

@linda1984 @lala1501 baby spinenie je tmavsie takze urcite kraska dorazi. Uz nie je take slabucke ale normalne hnede spinenie ako ked uz konci krasotina:-/ takze takto nejako zhodnotim dnesne poobedie

lala1501
15. feb 2017

@simka2433 este nestracaj nadej kamoska spinila vkuse 4 dni ako ked jej ms zacina si aj myslela ze sa rozbieha ale nerozbehla sa🙂

simka2433
15. feb 2017

@lala1501 toto som mala posledne dva mesiace:( toto mi trvalo az 6dni a ptm sup a dosla.:( tiez som myslela ze po 6dnoch by aj stacilo ale ptm este bola 5dni:(

janulino
15. feb 2017

@tamarka9
@iva0905 ahojte dievcata,mna po tom vsetkom chytila depka..najskor mi vysiel pozit hcg test a nakoniec mi to dva dni na to prislo..nemam naladu na nic,a preto ani tu vam som nechcela mojou depkou kazit snazilkovanie..

lala1501
15. feb 2017

@simka2433 este nezufaj mozno to teraz bude uz ono🙂

simka2433
15. feb 2017

@lala1501 uz som z toho nesvoja:-/ myslim z toho spinenia lebo ozaj neviem ci je ok taketo caste spinenie a ked som konecne mala volno z roboty tak ten dili mal dovolenku:( tak zas musim cakat do dalsieho piatku nastastie mame jarne prazdniny🙂 tak duufam ze aj on si nezobral volno. Nemam z toho dobry pocit

zafir01
15. feb 2017

ahojte dievcata. nemate aj sukromnu skupinu ? rada by som sa pridala ak je ( predsa len je to trochu intimnejsie ) 😉

alilka
15. feb 2017

@simka2433 ako dlho sa snažíte?

simka2433
15. feb 2017

@alilka nie je to dlho od oktobra ale ked kazdy mesiac vidim ze to znova nevyslo tak tiez ako @linda1984 rozmyslam nad tym ci som v pohode. Aj ked do roka je normalne ze sa nedari ale uz tolko veci som skusila inofolic 4krabice som mala alchemilku som na litre pila tiez grepy :-/

iva0905
15. feb 2017

@janulino no moja to mi je luto ze to tak dopadlo.
Mala som zle tusenie ked si sa neozyvala vobec..no depku tuna chytal asi kazdy kto dostal mrchu

janulino
15. feb 2017

@iva0905 asi sem prestanem chodit ☹

mirkovci
15. feb 2017

@tamarka9 môj malý je ako horská dráha,jednu hodinu dobrý,potom jak.čert...dava mi aj on zabrať ale stále si hovorím že je len jeden,čo sa sťažujem. Keď budú dvaja...to bude potom sranda

alilka
15. feb 2017

@simka2433 ja len preto sa pýtam že obcas mám pocit(čítam vás tu stále),že to až veľmi "prezivate" celé 😊 nemyslím to v zlom. 😉 My tiež 3ti mesiac sa snažíme a toľko som aj brala clostylbegit,ovu som mala potvrdenú doktorkou,testami,bazalnou teplotou, dráhy pije folondrol. Ale zatiaľ nás nechcem vystavovať stresu že "prečo nie?"..Ja si myslím či by ste nemali trocha zvoľniť tempo a nátlak a možno to pôjde skôr..😊 a hlavne to nepôjde celé na psychiku,ktorá je veľmi dôležitá pri snazilkovani 😊😊 čo myslíš?😊😉

simka2433
15. feb 2017

@alilka ako z tohto som uz vysumela prve mesiace som mala take ze ma depky chytali ale teraz som uz v inom leveli🙂 len mam problemy s krvou chodim na hematologiu a dok.mi povedala ze po 25nemusim mat uz vobec deti tak preto sa snazime s manzelom aby sme aspon jedno zdrave babatko mali. No netlacim nato to urcite nie

simka2433
15. feb 2017

@alilka a neviem ci vobec mam ovulaciu. Ked som konecne mala volno z prace tak doktor mal dovolenku:-/ a uz tu nejaka baba pisala ze sice fol.jej dorastol na 18mm ale ovu neprebehla cize by som adi aj ovu testy mala pozitivne len ja tomu nejako neverim:( radsej vyjadrenie od lekara

alilka
15. feb 2017

@simka2433 ja tiež niesom zdravá..Mala som už 4potraty pred rokmi..prisla som o dvojičky v 10tt..Teraz sa snažíme 3mesiace ako som už písala za ten čas berem v kuse lieky..Pregnil, clostylbegit pijem alchemilku..Každý deň si picham injekcie do brucha, fraxiparin..Mám trombofilny stav a mutacie krvy..Mám 31rokov a bábo žiadne..Takže viem o čom píšem 😊😉

linda1984
15. feb 2017

@simka2433 a nemáš rozhadzany cyklus z toho infolicu? Dnes som objednala 60 sáčkov, alchemilku... Skúsim... Ci tomu verím? 😀 po týchto skúsenostiach nie, skratka si to neviem predstaviť, že by MS neprišla a nájdem si pozitívny tehu test. Už mi to príde ako totálne scifi, hlavne ma ide poraziť keď pocítim pred MS príznaky, ved to sa ani dúfať nedá. Ale čo je fajn, že dnes sa cítim omnoho lepšie ako včera, depka je preč a zase smejem a teším sa na tento mesiac... Len nič netrvá večne 😀 prídu aj zlé dni 😀

alilka
15. feb 2017

@simka2433 v tom je to ,že je preto lepšie merať BT 😁😁

simka2433
15. feb 2017

@alilka ja tiez trombofilny stav a moc sa mi zhustuje krv. Pred 3r.som bola vyse 5hod.v bezvedomi lebo mi do mozgu presiel tromb tak preto hematologia:-/ no ja zatial ziadne lieky neberiem ani na krv ani na podporu plodnosti len vitaminy🙂 nechcem si davat hormony ani nic pod.

simka2433
15. feb 2017

@linda1984 ja som tiez mala tieto stavy ale uz to nejako inak beriem neviem co sa stalo ale je to lepsie🙂 depkovat budem az v oktobri vtedy to bude rok snazenia a dovtedy mame este 7pokusov:D