Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 @lala1501 dakujem baby🙂 neberiem to uz tragicky len ma stve ze uz som mala od zapalov pokoj a znova sa to vratilo:( s babatkom budeme pokracovat dalej ved rok ma 12mesiacov:D bud.tyzden skusim toho doktora a v marci ideme dalej🙂 moj drahy mi dnes rano pise ale test si zajtra aj tak sprav🙂 tak rano testnem nech ma radost🙂
@butterfly333 čo ti poviem rok mi chodila ms ako hodinky a tento mesiac mi meska 30 dni dal mi aj vyvolavacku ale aj tak neprišla. Pozeral ma sonom a povedalze sluznica sa zzmensila ako by ms bola ked som mu povedala že nebola tak povedal že je to zvláštne a tak mi ide urobit hormonalny profil stale mam cely mesiac ako meska nafuknute brucho stale sa mi chce spat tak uvidíme ako to celé dopadne. Inak tiež som v praci a uz sa teším na zajtra idem mojej princezne na karneval tak aspoň trosku zmenim myslienky
@mojezlate tak to je teda zvlástne a ani nenaznačil že by to mohlo byt tehu? Dufam že to bude v poriadku no ak to nieje tehu tak dufam že ms pride čo najskor. Ja za chvilku do prace a ešte zajtra potom konečne prvy vikend po dvoch mesiacoch volny.
@amelie2017 ahojky moja .Ja sa tehu ani necitim akurat vecer co bolia prsia inak nič .Ale vcera som urobila posledny test a testovacia ciarka je silnejšia ako kontrolna tak má to utešuje ,ze hadam je bublinka OK. 2.3. idem na potvrdenie a uz potom len čakať a verit ze dobojujeme do uspešného konca.
A ty sa mi máš ako ?
Juuuj..no nech uz je toho 2. Aspon nejake pozitivne spravicky..lebo tie urcite budu..ja fajn..nastastie som mala len normalny menzes, ziadne dalsie krvacanie, tak to boli asi len falosny duchovia..utesujem sa tym..uz za 3 dni by som mala mat ovulku, ale nesnazime sa, kedze mi to vychadza, ze pri odlete by som bola akurat v 12 tt a to nechcem riskovat..manzel nebol nadseny, ale ked som mu vsetko polopate vysvetlila tak uznal, ze radsej pockat..bo nahoda ne blbec..a ked sa zacneme naplno snazit v maji, aspon budem moct ist v novembri pozriet domov..bo vo vysokom stadiu tehotenstva by som uz necestovala
@janulino ja len k tomu zlatko že chápem,že prišla depka. ALE, mas pravdu,ak ti nerobí dobre chodiť sem,tak radšej nechoď. Vec sa ma tak,že proste sme tu z toho nadupane,vitamíny,testy,hlieny,každý den čakáme,nadeje a cim viac to rozoberame,tým viac potom boli to sklamanie. Lenže kopec babam to pomáha,ja to napríklad to beriem ako spestrenie,baví ma robiť ovu testy a počítať dni a ked pride ms,tak ma záleží že prišla,no žiadne depky atd...navyše to skore testovanie ci nie sme tehu by tiež mali robiť len zeny,ktoré zufalo nečakajú na babo,pretože az 80% tehu sa takto konci,je to obrovske číslo,ale to je príroda. 20 rokov dozadu keby tebe meska ms štyri dni,si to ani nevsimne,potom ms prejde a hotovo. Dnes sa robia testy už pred ms a potom ked ta svinucha dorazi,su strašne sklamania. Ale zažila to možno každá žena,aj niekokokrat,len o tom nevie. Proste ma to tak byt...takže ti prajem vela sil v snazeni a ničoho sa neboj,netráp,nechaj to plynut a ked budeš mat chuť,kľudne tu príď,vyzaluj sa,alebo sa porad,pochvál,co len chceš 😉
@butterfly333 ne povedal že na tehu to nevypada tak aj ja dufam že uz pride ms. Ten vikend si uži odychuj
@butterfly333 nie 7,alebo 8dpo..Podľa sona 😁 ale isto tehu niesom..Krcok mám v zadu a mäkký takže sa chystá na ms. 😁 Hajzlík jeden 😂😂
@tifinka joooj to mi je ľúto 😐 už si dostala aj ms?,no u mňa sa tiež tehu tento mesiac nekoná 😊

baby aj ja pridavam skor technicku otazku, ako urobite foto tych vasich grafov? tiez treba nieco speci stiahnut aby som si kedykolvek mohla takto cvaknut to co vidim na displeji mobilu? dik dik a drzte sa vsetky! 🙂