icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
orechova_skrupina
16. feb 2017

baby aj ja pridavam skor technicku otazku, ako urobite foto tych vasich grafov? tiez treba nieco speci stiahnut aby som si kedykolvek mohla takto cvaknut to co vidim na displeji mobilu? dik dik a drzte sa vsetky! 🙂

lala1501
16. feb 2017

@vilma30 jejooooooo😀

lala1501
16. feb 2017

@orechova_skrupina zalezi od tipu mobilu kukni na nete to tam nájdeš 🙂

simka2433
16. feb 2017

@linda1984 @lala1501 dakujem baby🙂 neberiem to uz tragicky len ma stve ze uz som mala od zapalov pokoj a znova sa to vratilo:( s babatkom budeme pokracovat dalej ved rok ma 12mesiacov:D bud.tyzden skusim toho doktora a v marci ideme dalej🙂 moj drahy mi dnes rano pise ale test si zajtra aj tak sprav🙂 tak rano testnem nech ma radost🙂

linda1984
16. feb 2017

@adria88 kraaasavec tiez 🙂 havinkovia su najlepsi, ale mam rada vsetky zvieratka 🙂

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 simus a kolky den cyklu si ?nie je skoro este na test ?

mojezlate
16. feb 2017

@butterfly333 čo ti poviem rok mi chodila ms ako hodinky a tento mesiac mi meska 30 dni dal mi aj vyvolavacku ale aj tak neprišla. Pozeral ma sonom a povedalze sluznica sa zzmensila ako by ms bola ked som mu povedala že nebola tak povedal že je to zvláštne a tak mi ide urobit hormonalny profil stale mam cely mesiac ako meska nafuknute brucho stale sa mi chce spat tak uvidíme ako to celé dopadne. Inak tiež som v praci a uz sa teším na zajtra idem mojej princezne na karneval tak aspoň trosku zmenim myslienky

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 12DPO ak sa konecne upravil cyklus tak zajtra by mala prist

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 ja chcem skusit v nedelu nepockas na mna ?😀

adria88
16. feb 2017

@linda1984 presne, havinkovia sú top, ale tiež mám rada všetky zvieratká, okrem pavúkov a hadov 😂

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 ok pockam🙂 aj ked viem co tam bude takze ci ho spravim zajtra alebo v nedelu to je jedno:-/

butterfly333
16. feb 2017

@mojezlate tak to je teda zvlástne a ani nenaznačil že by to mohlo byt tehu? Dufam že to bude v poriadku no ak to nieje tehu tak dufam že ms pride čo najskor. Ja za chvilku do prace a ešte zajtra potom konečne prvy vikend po dvoch mesiacoch volny.

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 budeme spolu cikat v nedelu samozrejme ak dovtedy nedostanem 😀

nina4
16. feb 2017

@amelie2017 ahojky moja .Ja sa tehu ani necitim akurat vecer co bolia prsia inak nič .Ale vcera som urobila posledny test a testovacia ciarka je silnejšia ako kontrolna tak má to utešuje ,ze hadam je bublinka OK. 2.3. idem na potvrdenie a uz potom len čakať a verit ze dobojujeme do uspešného konca.
A ty sa mi máš ako ?

amelie2017
16. feb 2017

Juuuj..no nech uz je toho 2. Aspon nejake pozitivne spravicky..lebo tie urcite budu..ja fajn..nastastie som mala len normalny menzes, ziadne dalsie krvacanie, tak to boli asi len falosny duchovia..utesujem sa tym..uz za 3 dni by som mala mat ovulku, ale nesnazime sa, kedze mi to vychadza, ze pri odlete by som bola akurat v 12 tt a to nechcem riskovat..manzel nebol nadseny, ale ked som mu vsetko polopate vysvetlila tak uznal, ze radsej pockat..bo nahoda ne blbec..a ked sa zacneme naplno snazit v maji, aspon budem moct ist v novembri pozriet domov..bo vo vysokom stadiu tehotenstva by som uz necestovala

tamarka9
16. feb 2017

@janulino ja len k tomu zlatko že chápem,že prišla depka. ALE, mas pravdu,ak ti nerobí dobre chodiť sem,tak radšej nechoď. Vec sa ma tak,že proste sme tu z toho nadupane,vitamíny,testy,hlieny,každý den čakáme,nadeje a cim viac to rozoberame,tým viac potom boli to sklamanie. Lenže kopec babam to pomáha,ja to napríklad to beriem ako spestrenie,baví ma robiť ovu testy a počítať dni a ked pride ms,tak ma záleží že prišla,no žiadne depky atd...navyše to skore testovanie ci nie sme tehu by tiež mali robiť len zeny,ktoré zufalo nečakajú na babo,pretože az 80% tehu sa takto konci,je to obrovske číslo,ale to je príroda. 20 rokov dozadu keby tebe meska ms štyri dni,si to ani nevsimne,potom ms prejde a hotovo. Dnes sa robia testy už pred ms a potom ked ta svinucha dorazi,su strašne sklamania. Ale zažila to možno každá žena,aj niekokokrat,len o tom nevie. Proste ma to tak byt...takže ti prajem vela sil v snazeni a ničoho sa neboj,netráp,nechaj to plynut a ked budeš mat chuť,kľudne tu príď,vyzaluj sa,alebo sa porad,pochvál,co len chceš 😉

mimi_3
16. feb 2017

Baby vidite tam nieco?? Ms mi meska 2 dni 🙄

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 :D ja uz to mam iste🙂 ale tebe moc moc drzim palce!!!!!!!

nikusiak9
16. feb 2017

@mimi3 nechaj uschnut lebo je rozpita farba

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 co ry trepes nic nemas iste si na tom tak ako ja😀 ja neverim ze sa niečo podarilo ale ked uz mam doma test tak ho aspon ocikam😀

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 :D o co?:D ved to spinenie bol ten zapal co sa mi dnes potvrdil bolestou jak slak:-/ ale vazne nie som v depke🙂

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 ale za to tehotna mizes byt snazit ste sa snazili tak je to v rukach toho hore uvidime a dufame do konca spolu😝

mojezlate
16. feb 2017

@butterfly333 ne povedal že na tehu to nevypada tak aj ja dufam že uz pride ms. Ten vikend si uži odychuj

lala1501
16. feb 2017

@simka2433 no moja tak mna uz zacalo pobolievat brucho ako vzdy pred ms takze asi z testovania nic nebude lebo vyzera ze milostiva sa blizi a dokonca skor

simka2433
16. feb 2017

@lala1501 testni co bojis🙂 hovorila si ze tvoja kamoska mala tiez pocit ze pride a neprisla🙂ja som tiez presvedcena ze nic z toho nie je ale pockam s tebou na nedelu a ocikame palicku:D tak ZUZA NEROB PANIKU a cakaj!:D

simka2433
16. feb 2017

@mimi_3 :( ja tam iba jednu vidim:(

linda1984
16. feb 2017

@simka2433 @lala1501 baby vy co stresujete 😀 prekrikujete sa jedna cez druhú.. Ja som neni, nie ja som neni 😀 jediný kto zatiaľ neni som ja 😀 takže kľud a čakať. Ešte nieje nič stratené. Povzbudzujem vás takto na diaľku 🙏

alilka
16. feb 2017

@butterfly333 nie 7,alebo 8dpo..Podľa sona 😁 ale isto tehu niesom..Krcok mám v zadu a mäkký takže sa chystá na ms. 😁 Hajzlík jeden 😂😂
@tifinka joooj to mi je ľúto 😐 už si dostala aj ms?,no u mňa sa tiež tehu tento mesiac nekoná 😊

simka2433
16. feb 2017

@linda1984 neboj nic v nedelu ti pisem a pridavam sa k tebe;) mozno zase vsetky tri pokracujeme spolu;)

lala1501
16. feb 2017

@linda1984 dakujem lindus ale myslim ze za chvilu sa pridam k tebe.no co uz aspon nam bude veselšie 😀