icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nina4
17. feb 2017

@alilka to by mohlo byť tehu 😍 Juuuj budem silno držať palčeky

alilka
17. feb 2017

@nina4 faakkt ne sa to celé nezdá 😂😂 ty si to mala tiež než si zistila že si tehu?Aké si mala príznaky?,a ako sa máš inak?Cítiš sa dobre?😉

nina4
17. feb 2017

@alilka mna len prsia boleli a sem tam brucho v oktobry som mala aj ten vytok teraz ho sice mam ale malinko.
A citim sa dobre dakujem za opýtanie .

alilka
17. feb 2017

@nina4 tak to je super 😁 koľko DPO si si robila test kde už si mala aj ducha?Cítila si ze to v ten mesiac vyšlo?😊

simka2433
17. feb 2017

@lala1501 ja mam vytok zase o nieco hnedsi takze u mna je to to iste co min.mesiac:) drahemu som uz pisala ze sa nic nekona a on ze po navsteve kazdy druhy den;) takze pokracujeme dalej🙂

vilma30
17. feb 2017

@2nikky2 nemyslíš 0.8 mm ? Ja som bola na sone keď malo 2,6mm a pekne bilo srdiečko a bola som 6tt+0. Mne budú robiť odber keď budem 7tt+0

simka2433
17. feb 2017

@lala1501 a zaseee sa zopakovalo to co uz 5mesiac presne dnes ked som zistila ze z toho nic nebude mi kamoska napisala ze je tehotna. Precoo mi toto robiaa keby mi to zajtra napise ok v pohode ale zasee v ten den ked si hovorim ze ved sa nic nedeje ideme dalej

lala1501
17. feb 2017

@simka2433 neboj simus bude dobre. Ja este v kutiku duse dufam a budem dufat a kym nedorazi .takze sa dohodneme ze aj ty tak budes.a ked dorazi nevadi ideme spolu v marci do toho

nita216
17. feb 2017

@2nikky2 9.3 ked ides na dalsi usg a ked malinkemu uz bude bit srdiecko tak vtedy ti urobia prve odbery!co ti mozem poradit uz odnes aj vzorku z ranneho mocu!drzim palce aby vsetko bolo ok!
@nina4 veru mozme kludne tehulkovat!aspon vsetko je ok!ja este v stredu idem na endokrinologiu bo mi vysla bars velka hodnota hodnota by mala byt <35 a ja mam 1000

simka2433
17. feb 2017

@lala1501 len ja uz viem ze dojde lebo ten vytok je jasny znak. Som natom ovela lepsie ako minule🙂 pojdem k doktorovi ten ma pozrie a budem vediet na 100% ci som ok ale doteraz som vzdy mala vsetko dobre tak uvidim🙂 aj hematologiu absolvujem vzdy bez problemov cize staci uz len cakat a skusat🙂

sevcikovaanna
17. feb 2017

Baby stretli ste sa s tým ze baz.teplota je 36,3.som 9dni po ovulacii a na toaletnom papieri bola kvapka od krvi...asi uz mam čakať ms :(

lala1501
17. feb 2017

@sevcikovaanna bazalna teplota vraj prudko klesne pri uhniezdnovani medzi 7 - 10 dpo ak ti zajtra znovu stupne je to dobre znamenie.daj vediet 🙂

simka2433
17. feb 2017

@lala1501 a mavas pred MS aj nejako sfarbeny vytok? Alebo sa len zrazu spusti

alilka
17. feb 2017

@sevcikovaanna a do teraz si mala akú bt?Ukáž graf 😊

lala1501
17. feb 2017

@simka2433 vies co ja mavam prvy den uplne slabu zacnem hnedym ale do vecera sa to upravy na krv .len minuly mesiac som mala len to hnede ale gyndos povedal ze to bolo po tom zakroku ze je to normalne.no a kam9ska teraz mala tak ze v case menzes mala hnede spinenie.menzes sa jej nespustil no a ona je tehotna

simka2433
17. feb 2017

@lala1501 a to spinenie jej trvalo len tu dobu kedy mala byt MS a ptm mala klasicky vytok? Bledy myslim🙂

lala1501
17. feb 2017

@simka2433 viec co mala to este aj po menzes par krat ale nie vela.a xi ma aj biely to netusim nebavim sa o tom s nou tak ako tu s vami 🙂

simka2433
17. feb 2017

@lala1501 no u mna to je len otazka dni ked pride🙂 tak nech uz len prejde zacnem alchemilkovat aa to je vsetko co budem robit nic ine uz asi ani skusat nechcem. Inocolic 4krabice a nepomohlo tak uz to nechavam na bylinku:D

lala1501
17. feb 2017

@simka2433 ja tiez budem len na alxhemilke dalsi mesiac a nebudem to ani silit lebo sa mi zda ze tento mesiac som to az moc znasilnovala

n1colette
17. feb 2017

@alilka pozeram, ze mas rovnake "priznaky", ako ja 🙂
MS (ne)cakam 23-ho, dnes som 8 DPO a uz treti den ma boli podbrusko + mam biely, husty vytok. Som velm nedockava 🙏 kedy chces testovat?

simka2433
17. feb 2017

@lala1501 ja kazdy mesiac tusim menej a menej sa snazim:-/ neviem ci je to dobre alebo zle:D

mojezlate
17. feb 2017

Ahojte tak už som 1dc

simka2433
17. feb 2017

@mojezlate noooo supeeer🙂 uz vies preco to tak dlho meskalo?🙂

alilka
17. feb 2017

@n1colette no aj ja som tak 8 alebo 9dpo..A tiež čakám ms 23.2..Neviem či budem testovať..Ty budes,kedy?

n1colette
17. feb 2017

@alilka chcem skusit cez vikend 🙈
som tak divne nafuknuta.. co sice byvam pre MS, ale max 2 dni pred a nie takto skoro

alilka
17. feb 2017

@n1colette mne práveže nič nieje. Len to brucho ma bolelo..Ale už aj to prestalo 😁😁

nina4
17. feb 2017

@alilka nie moja praveze som bola nadstavena na mrchu lebo som začala uživať Gynex kvapky+inofolic tak som cakala ze bude mrcha ale kedze som testomaniak 😆 od 9DPO som testovala kedze v oktobry som mala ducha už 9DPO a teraz nic az kdesi čosi slabulilinke na 12 DPO a dnes som neplanovane skončila na gynde pre spinenie tak gyn pozrel a machulka je tam kde ma byt uz len cakať na srdiečko 😍

nina4
17. feb 2017

@nita216 fuuu tak to je riadny rozdiel.
Ja som akurat na obed letela na gyn.zacala som špinit tak ma hned aj bral ale divne bolo ze ked ma pozeral tak nic uplne cisto ale urobil sono tak som videla tu našu machuľku a mam prisť 3.3. na kontrolu ci bude uz srdiečko

mojezlate
17. feb 2017

@simka2433 nie uvidim čo mi povie v pondelok lekar budu vysledky s hormonalneho profilu

vilma30
17. feb 2017

@nina4 ja som mala to isté, ráno som spinila a poobede na sone už žiadne spinenie nebolo a všetko bolo ok. Povedal že teraz je všetko veľmi prekrvene a kľudné mohla prasknúť mala cievka, čo nie je nebezpečné. Iba ak by došlo k masivnejsiemu krvácaniu a bolestiam tak mám ísť na pohotovosť.