Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@2nikky2 9.3 ked ides na dalsi usg a ked malinkemu uz bude bit srdiecko tak vtedy ti urobia prve odbery!co ti mozem poradit uz odnes aj vzorku z ranneho mocu!drzim palce aby vsetko bolo ok!
@nina4 veru mozme kludne tehulkovat!aspon vsetko je ok!ja este v stredu idem na endokrinologiu bo mi vysla bars velka hodnota hodnota by mala byt <35 a ja mam 1000
@lala1501 len ja uz viem ze dojde lebo ten vytok je jasny znak. Som natom ovela lepsie ako minule🙂 pojdem k doktorovi ten ma pozrie a budem vediet na 100% ci som ok ale doteraz som vzdy mala vsetko dobre tak uvidim🙂 aj hematologiu absolvujem vzdy bez problemov cize staci uz len cakat a skusat🙂
Baby stretli ste sa s tým ze baz.teplota je 36,3.som 9dni po ovulacii a na toaletnom papieri bola kvapka od krvi...asi uz mam čakať ms :(
@sevcikovaanna bazalna teplota vraj prudko klesne pri uhniezdnovani medzi 7 - 10 dpo ak ti zajtra znovu stupne je to dobre znamenie.daj vediet 🙂
@simka2433 vies co ja mavam prvy den uplne slabu zacnem hnedym ale do vecera sa to upravy na krv .len minuly mesiac som mala len to hnede ale gyndos povedal ze to bolo po tom zakroku ze je to normalne.no a kam9ska teraz mala tak ze v case menzes mala hnede spinenie.menzes sa jej nespustil no a ona je tehotna
@alilka nie moja praveze som bola nadstavena na mrchu lebo som začala uživať Gynex kvapky+inofolic tak som cakala ze bude mrcha ale kedze som testomaniak 😆 od 9DPO som testovala kedze v oktobry som mala ducha už 9DPO a teraz nic az kdesi čosi slabulilinke na 12 DPO a dnes som neplanovane skončila na gynde pre spinenie tak gyn pozrel a machulka je tam kde ma byt uz len cakať na srdiečko 😍
@nina4 ja som mala to isté, ráno som spinila a poobede na sone už žiadne spinenie nebolo a všetko bolo ok. Povedal že teraz je všetko veľmi prekrvene a kľudné mohla prasknúť mala cievka, čo nie je nebezpečné. Iba ak by došlo k masivnejsiemu krvácaniu a bolestiam tak mám ísť na pohotovosť.

@alilka to by mohlo byť tehu 😍 Juuuj budem silno držať palčeky