Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

linda1984 pocuj vies co som vymyslela? Idem vela jest a malo sa hybat aby som pribrala:D musim pribrat naspat moje kg lebo aj tie co maju nizku vahu maju problem s oteh. len ja jem vela a fuurt nic tak musim obmedzit pohyb:D vazila som 59 kg a vtedy som bola tolko v bezvedomi som behom mesiaca schudla o 9kg a neviem ich nabrat naspat. Tak tento mesiac idem do toho naplno a mozno to pomoze:D
@simka2433 nie nemám žiadne info o tom,iba ma to zaujalo,že ci to súvisí s tehu,alebo prečo to mas. No držím paste nech nic nepríde cez vikend,testy si asi neskusala že? Ja sa pomaly blizim k ovulke,dnes zacal hlienik kúsok,tak v pondelok cca ju čakám ☺ zabudla som na testy,skúsim od zajtra,myslím že este nebola,tak snáď nie je neskoro...
Prsia boleli aj mna cely mesiac neskutocne a prvy mesiac co boleli a ms prisla ☹
U mňa sú prsia stále pred ms týždeň až 10 dní, a prestanú bolieť tak 3.deň ms... ale aj pri prvom tehu ma boleli úplne rovnako, ako pred ms, som myslela, že príde mrcha, žiaden iný príznak tehu som nemala, som bola v tom, že som prechladnutá a preto mi mešká, keď ma boleli a nakoniec dr zistila tehu... je to indi-vindi, ak sa znova zadarí bábo, tak som zvedavá, čo a ako to bude tentoraz

@vilma30 a aj ti nieco dali mne kazal zatial Ascorutin a magnezium ze hormony este nechce dávat