Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@nina4 som rada ze uz je vsetkp ok!teraz si v kolkom tyzdni a dni?neboj aj srdiecko bude a budes tehulkovat a pekne donosis do konca!no veru je to velmi zvisena hodnota ale da mi na to liek a malo by byt ok!nech len moj pokladik vydrzi a nech sa pekne vyvija kym nedostanem ten liek a potom uz by malo byt vsetko ok!
@simka2433 Ahoj, čítala som tvoje príspevky a je mi ľúto, čo sa ti stalo...mne spôsobila antikoncepcia silnú zrážanlivosť krvi, tak som ju musela vysadiť a som rada, mne kvôli tomu praskla v podbrušku cievka a mala som krvácanie do brucha, ale naštastie všetko dopadlo dobre 🙏 robili mi laparku, beriem kvôli tomu teraz anopirin 30mg, no na začiatku som si pichala fraxík... som rada, že všetko sa nakoniec dalo celkom do normálu... držím palce, nech čoskoro nájdeš svoje vytúžené // a aj všetkým nám tu, čo sa snažilkujú 🙂
Ahojte otazka do plena. Plodne obdobie malo byt 11-13 feb. Snazili sme sa intenzivne az od 10 do 16teho Od vcera cely den mam take ako keby krce nie v podbrusku, ale troska vyssie. Dnes to pokracuje. Neviete co by to mohlo byt ? Dakujeem
@simka2433 no ja som už v pohode, len na hemato mi povedali, že nech to beriem ďalej, že preventívne mi to neublíži, tak aj beriem, vie o tom aj gyn... a ďakujem 🙂 no uvidíme, bolo by super, ak by sa zadarilo už tento mesiac, myslím, že som asi 1-2 DPO, podľa bt, tak uvidíme... 🙏 hlavne, nech je všetko v poriadku

Caute baby, dnes som konecne pred pracou skocila ku gyndovi na preventivku, dal mi taktiez aj doporucenie pre muza aby skocil na spermiogram.... no som zvedava, zatial sa pekne nadalej budeme snazit