Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte moja ms zacala vo stvrtok a mala trvat 6 dni ale uz vcera som ju nemala neviete preco???? Este som tak nikdy nemala ze iba 2-3 dni
@majka010 ahoj my odkedy sa snazime o bábo tak už sa mi stalo že som mala ms aj tri mesiace po sebe a každý mesiac trvala iba 2 dni co sa mi tiež nikdy nestalo. proste prisiel vikend a po vikende ms fuč 😂 Lekár mi povedal, že vraj to je stres a že velmi na to myslíme lebo ma aj prezeral a vraj že všetko je v poriadku 🙂
Ahojte babule, tak sa aj pridávam k "snažilkám", som zvedavá či sa nám konečne zadarí :-/ Pred dvomi rokmi mi zistili celiakiu a teraz som v septembri bola na operácii... cysty... dosť ma to potrápilo, ale už by to malo byť okej... tak sme sa rozhodli, že to teda skúsime do tretice... prvé dve na jeden šup... a ten náš tretí budúci drobec si dáva na čas :-/
Tak minulý mesiac počas ovulacie bol mm chorý,bral antibiotika tak sme vyskúšali a tento mesiac zase ja ...dajak mi nevychádzajú plany
Tak ja už som nedostala ďalšiu ms a v utorok na ultrazvuk a odber krvy a ak tam nič nenajde tak poobede na zákrok. Taká som vystresovaná ale snáď to dám, keby ste videli môj tlak a tep tak pomooc.Ešte toľko čakať.. och
Ja som si robila dnes test a jedna ciarka bola silna a druha slabucka a neviem co to znamena ci ano alebo nie

@adria88 ja som skúšala raz do ruky ale to bol brutál..A do stehna kam z vonku?Ja zasa dobré mám ja mám stále skoro žiadnu druhu čiarku a keď je ovu tak mi krásne nabehne tá druhá..Takže zatiaľ oka..Aj do teraz som chodila na folikumetriu,tak som bola s istotou..Tento mesiac budem prvýkrát bez folikumetrii..Tak som zvedavá ako to "zvládnem" 😂😂 no keď dôjde ms mám prísť a doki určí ďalší postup podľa mňa bude nasledovať spermiogram 😁