icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
18. feb 2017

@adria88 ja som skúšala raz do ruky ale to bol brutál..A do stehna kam z vonku?Ja zasa dobré mám ja mám stále skoro žiadnu druhu čiarku a keď je ovu tak mi krásne nabehne tá druhá..Takže zatiaľ oka..Aj do teraz som chodila na folikumetriu,tak som bola s istotou..Tento mesiac budem prvýkrát bez folikumetrii..Tak som zvedavá ako to "zvládnem" 😂😂 no keď dôjde ms mám prísť a doki určí ďalší postup podľa mňa bude nasledovať spermiogram 😁

simka2433
18. feb 2017

@lala1501 @linda1984 dievcata skoncilo mi uplne spinenie cisto biely vytok mam:-/ tak necham to este tak lebo ten krcok sa mi nepozdava.

linda1984
18. feb 2017

@simka2433 kedy má prísť ms? Ty si tuším nádejná tento mesiac aj s lalou🙂 zajtra testujete baby? @lala1501 dajte vedieť a držím moc moc palce 🙏👶

lala1501
18. feb 2017

@simka2433 mna boli brucho ,takze som uz jasná ☹ nevadi co uz.buduci mesiac bude sice menšia sanca ako tento ale budem skusat aj tak

majka010
19. feb 2017

Ahojte moja ms zacala vo stvrtok a mala trvat 6 dni ale uz vcera som ju nemala neviete preco???? Este som tak nikdy nemala ze iba 2-3 dni

mimi_3
19. feb 2017

Baby je mozne ze by mi test nic neukazal po 5. dnoch meskania??? 😲😨

adria88
19. feb 2017

@alilka nie, ja z vrchu stehna... no do ruky, to by som asi nedala😂 no veď uvidíš, už len 4 dni 🙂

ema163
19. feb 2017

@majka010 ahoj my odkedy sa snazime o bábo tak už sa mi stalo že som mala ms aj tri mesiace po sebe a každý mesiac trvala iba 2 dni co sa mi tiež nikdy nestalo. proste prisiel vikend a po vikende ms fuč 😂 Lekár mi povedal, že vraj to je stres a že velmi na to myslíme lebo ma aj prezeral a vraj že všetko je v poriadku 🙂

alilka
19. feb 2017

@adria88 no hej ale ja picham v kuse..Lebo keď to nevyjde tak sa snažíme ďalej.😁 No a inak mi nedalo tak som si teraz na ráno(som po nočnej) urobila ovu test a ten biely ako najbielsi sneh 😁😁 takže tehu niesom 😊 nevadí ide sa ďalej..Už aj prsia ma začali boliet 😁

adria88
19. feb 2017

@alilka juuuj, tak to mi je ľúto, som sa tešila, že tu pridáš čoskoro foto s //... ale nevadí, čo nie je, môže ešte kľudne byť 🙂 veď do ms máš ešte pár dní a možno ten test nebol dobrý...

alilka
19. feb 2017

@adria88 je to v pohode. Ja som ti predtým písala že prosto cítim že to teraz nevyšlo 😁 nevesam hlavu 😁 test bol určite dobrý 😉 snáď to vyjde budúci mesiac 😊

trinka
19. feb 2017

Ahojte babule, tak sa aj pridávam k "snažilkám", som zvedavá či sa nám konečne zadarí :-/ Pred dvomi rokmi mi zistili celiakiu a teraz som v septembri bola na operácii... cysty... dosť ma to potrápilo, ale už by to malo byť okej... tak sme sa rozhodli, že to teda skúsime do tretice... prvé dve na jeden šup... a ten náš tretí budúci drobec si dáva na čas :-/

majka010
19. feb 2017

@ema163 no ja momentalne nemam ziadne stresy ani v praci ani doma no uvydim koncom tyzdna si spravim test a uvydime

ema163
19. feb 2017

@majka010 tak drzim prsty 😉

tamarka9
19. feb 2017

@mimi_3 ano je to mozne,ak ovu bola neskor, aj uhniezdenie a produkcia hch zacalo neskor...vies kolky den si od ovulacie?

tamarka9
19. feb 2017

@simka2433
@lala1501 no ako kocky, uz sa nieco deje,alebo mrcha nedorazla zatial? Drzim vam palce!

adria88
19. feb 2017

@alilka ano, to už bude aj pekne, teplejšie - teda dúfam, mohlo by byť 😂 už a potom aj tá psychika sa zmení k lepšiemu a všetko je krajšie a viac úsmevu ako depresie a stresu, takže na jar by to mohlo byť vončo 😉

adria88
19. feb 2017

@trinka Vitaj 😉 a držím ti palce, nech to čím skôr vyjde 🙂

mirkovci
19. feb 2017

Tak minulý mesiac počas ovulacie bol mm chorý,bral antibiotika tak sme vyskúšali a tento mesiac zase ja ...dajak mi nevychádzajú plany

simka2433
19. feb 2017

@tamarka9 linda1984 lala1501 tak dievcata mne dnes prisla ale velmi sa tesim ze na 28den. Zle som to pozrela myslela som ze mala prist v piatok ale dnes je 28den takze juchuuu znova sme na poriadku 🙂

simka2433
19. feb 2017
miminkaaa3
19. feb 2017

Ahojte..mozem sa k vam pridat do skupinky?

lala1501
19. feb 2017

@linda1984
@simka2433
@tamarka9 tak ja som na tom zatial rovnako brucho pobolieva tak uz len cakam.uz som si bola aj tampony kúpiť 😀

simka2433
19. feb 2017

@lala1501 velmi ma tesi ze depky nie su ziadne🙂 sama zo seba mam radost a idem do dalsieho mesiaca so super naladou

linda1984
19. feb 2017

@simka2433 tak teda hor sa do ďalšieho mesiaca 😀 všetko sa deje z nejakej príčiny a ma to byt tak ako je. Ja som dnes 6 DC tak mam času dosť ešte 🙂 ale takto o týždeň začnem ovu testy a uvidíme 😊

linda1984
19. feb 2017

@lala1501 možno ešte nepríde 😉 nádej umiera posledná 😉 tak ci tak som rada, že si stále veselá 🙂 ja som teda prvý deň ms depkacila, ale na druhý deň úplne iná hlava, iné rozmýšľanie👏 ovládajú ma hormóny 😝

lala1501
19. feb 2017

@linda1984 tak co budem robit no myslim ze keby som depkovala bolo by to ovela horšie 😀 kamoska teraz plánuje dost akcii tak aspon sa budem môcť aktívne zapojiť ,vsetko zle je na nieco dobre😀

pucca144
19. feb 2017

Tak ja už som nedostala ďalšiu ms a v utorok na ultrazvuk a odber krvy a ak tam nič nenajde tak poobede na zákrok. Taká som vystresovaná ale snáď to dám, keby ste videli môj tlak a tep tak pomooc.Ešte toľko čakať.. och

pucca144
19. feb 2017

@mojezlate Ahoj čo nové, tak došla kamoška ms, mne nie..

miminkaaa3
19. feb 2017

Ja som si robila dnes test a jedna ciarka bola silna a druha slabucka a neviem co to znamena ci ano alebo nie