icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
liliputka23
22. feb 2017

@sonazitnanova dakujem pekne dufam ze sa to podari uz tentokrat

liliputka23
22. feb 2017

@nina4 dakujem velmi pekne .. lebo v druhej skupine je taka jedna co stale vyryva a ta ze to je urcite kanalik no neviem uvidim neskor ale uz mi meskaju 9dni takze sa aj bojim ze ak je to tehu preco je taka slaba

winnky1
22. feb 2017

Pridáva sa k vam snazilky 😉 my sa snažíme rok. V auguste sme mali MA 😢 a teraz nie a nie....uz som cvok a to som si myslela,že mne sa to nestane 🙂 tak teraz skusam inofolic vsetko ostatné som prestala brat a verím,že to tentokrát dáme. 🙂 držím nám palce

saninka33
22. feb 2017

@tifinka a mohlo to byt vidno uz na 11den?

winnky1
22. feb 2017

@liliputka23 neviem,ale podľa mňa to su //. Držím silno päste. 😉

tifinka
22. feb 2017

@saninka33 no mohlo..je to individualne..zalezi aky mas dlhy cyklus...

liliputka23
22. feb 2017

@winnky1 dakujem no hadam to bude to tehu

butterfly333
22. feb 2017

@winnky1 ahoj my tak podone v juni 2016 MA už 5x od vtedy sa nedarí. A to sa snažime 3 roky. Ja beriem Fertipronu je to to iste ako Inofolic len lacnejšie je tam 30ks a viac vitaminov. Tak uvidíme.

winnky1
22. feb 2017

@butterfly333 ešte aj BT meriam. Ale u mňa je to tak,že vždy sa hodinu pred budikom zobudim,pozriem hodinky a spim ďalej 🙂 tak netuším či po hodine keď meriam to ma význam,ale aspoň orientacne viem.🙂

saninka33
22. feb 2017

@tifinka skor mi ide o to ci ona to neodflakla lebo o dva dalsie dni ma uz neobjednala ci sa vlastne nemoze ujazat ten folik neskor a jej sa to nechce sledovat je to mozne?

dominika116
22. feb 2017

Dnesny ovulacny...co poviete baby? Mam ist nato aj ked sme sa snazili vcera? Aj ked teda nebudu dozrete spermie? Ci? Uz v tom mam bordel 😂

pucca144
22. feb 2017

@winnky1 držíme palčeky

alilka
22. feb 2017

@tifinka tak ja som ešte relatívne oka veď ešte len 3ti mesiac..Tak keď príde tak príde 😛

petribela
22. feb 2017

@dominika116 zvyčajne každý druhý deň,,ale záleží kedy ste včera či ráno alebo večer ak večer skúsila by som zajtra rano

pucca144
22. feb 2017

@dominika116 pekný testík, ja by som dala aj dnes 🙂

dominika116
22. feb 2017

@petribela no bolo to vcera vecer...takze neviem ze co teraz...bo rano o 5 to asi nedam kedze muz skoro odchadza 😂

butterfly333
22. feb 2017

@winnky1 ja tiež bt meriam už roky no sex pred ovu cez po a nič.

alilka
22. feb 2017

@butterfly333 dnes som na teba myslela ako to s tebou je 😁
@dominika116 sexujte aj každý deň v kľude,na "cestu" sa vyberú len spermie ktoré sú schopné ,😂 tak šup na to 😜

petribela
22. feb 2017

@dominika116 to býva dilema,,tak skúste neskôr večer...Vyložený nohy na 20 min...Ak má dobrý spermigram nebude problém,nech je tam stále zasoba😉

matuska133
22. feb 2017

@tifinka ideme do ISCARE v Martine.mame to z pd najblizsie asi a poslal ma tam moj gyn.
Vobec netusim co sa bude diat ale som zvedava uz nech je utorok.
neviem ci mam nieco ine este total nepravidelny cyklus,zlu stitnu beriem euthyrox 112...

tifinka
22. feb 2017

@matuska133 aj ja som z PD ale nejaky rocik tam uz nezijem..chodila som tam aj k zenskemu este donedavna, ty ku komu chodis? no ja keby som v pd tak idem urcite do heliosu v martine, podla mna je na sk najlepsi..ale mne je daleko teraz.. tak som zvedava co vam povedia, potom napis 😉 a drzim paste nech ti pomozu 🙏

tifinka
22. feb 2017

@matuska133 a pozeram ze ty uz mas jedneho zlatusika..to sa vam podarilo bez problemov? 🙂

butterfly333
22. feb 2017

@alilka moja ja dnes 2dc takže zasa nič

lala1501
22. feb 2017

@butterfly333 ja som tiez🙂

tifinka
22. feb 2017

@saninka33 a teraz si kolky den cyklu?

matuska133
22. feb 2017

@tifinka s predchadzajucim partnerom po vysadeni antikoncepcie kt mi dala byvala gyn tiez na problemy s cyklom.Ono ja som mala nepravidelnu MS odkedy vobec ju mavam.tak vi vdaka nej ze to jedno jedine vajicko co som mala sa uvolnilo v spravny cas 😂
Vies co chodila som k Mifkovej ta odisla prevzal ju Abutaima primar z Partizanskeho ale robim v nemocnici tak som presla k doc Laniymu...
Dakujem urcite dam vediet snad sa raz toho maleho vonaveho dockame vsetky :/

matuska133
22. feb 2017

@tifinka myslis ze Helios je lepsi?ja sa v tomto vobec nevyznam :/

tifinka
22. feb 2017

@matuska133 tak to je super..tak to si mala stastie 🙂 ..no ja mam tiez nepravidelnu ms odkedy ju mam..ja som chodila gazovi a ked som mu ukazala ako mi chodi ms (mala som to presne vypisane aj s poctami dni) tak mi povedal ze mam schudnut a to sa mi upravi 😨 a potom som prestupila k druhemu a ten mi hned hormonalne testy robil a zistil ze je problem..
presne tak, uvidime co bude, no ak nam sa to za tieto dva mesiace nepodari tak tiez pojdeme do CAR. mam z toho strach..

tifinka
22. feb 2017

@matuska133 keby si mozem vybrat urcite idem tam..ale hovorim ze ja som teraz v BA a mne je to na dochadzanie strasne daleko..ale na konzultaciu mozes ist do viacerych centier tak skus kludne aj aj a uvidis kde sa ti bude viacej pacit 🙂

saninka33
22. feb 2017

@tifinka iba 11dc