Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka ja som rada ze sa to posunie niekam konecne.v mojom okoli samozrejme kazdy tehotny to jak naschval.
A vcera ked mi moje endokrinologicka povedala dost necitlivo ze na prirodzene splodenie to neni ani nahodou som rada ze dnes nejaky posun vpred.ale jasne ze sa bojim len ja som taky ten netrpezlivy typ co ked aa dlho nic nedeje je nervozny.tak uvidim ci najprv hormonmi zacnu al ako.spremiogram je v norme cize len/vdaka bohu iba mna treba riesit
@matuska133 ale oni urcite urobia znovu spermiogram..oni si vsetky vysetrenia budu robit sami nanovo...aj krv pravdepodobne od teba..
@butterfly333 tu je na str.157 len si preklikni nech tu nezaspamujem celú stránku mojim testom ,😁😁
@tifinka teraz nie som v robote na nočnej 😊
@butterfly333 ďakujem 😊 Hoc ja som stále v domienke že je to len kanálik 😁 na ducha mi to príde akosi až veľmi slabé. Neviem. Test je pepino 😁😁
@liliputka23 aj ja tam vidim //. 🙂 gratulujem a nech je kazdym dnom tmavsia. 🙂
@liliputka23 ale kdeže kanalik,dúšik je tam isto. Veľmi drzom palce nech mrcha nepríde a test silnie 😉
@lala1501 tak ak tomu dobre rozumiem, čo si myslím že vlastne nie 😀 meriam si každý deň, jedno ráno mi ukáže vyššiu teplotu, to znamená, že ovu prebehla ten deň pred niekedy medzi ránom a ďalším ránom? 😂 a teda keď sme sa v ten deň akurát nesnažili, stačí keď budeme až v deň kedy je akože po? Nesmej sa mi 😝

@butterfly333 joooj sm myslela že teraz to vyde 😉 ja ju čakám zajtra..Dnes som predsa urobila test a niečo tam bolo. Ale ja si myslím že to bol kanálik. Hodila som ho aj sem ráno. Videla si?