Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka Ahoj nemam doma este tehu testiky len BT meriam a stale mam 37.
ale rozmyslam ze asi v piatok spravim 🙂
@kotatko1232 a to už koľko si po ovu?Ms na prísť kedy?Ja tiež stále BT hore,ale nič to neznaci,rýchlo mi klesne keď má dôjsť mrcha 😊
@alilka No ms mi uz meska 2 dni..
a ak by som bola tehulka tak v piatok by som uz bola v 5tt cize uz by bolo mozno vidiet //
@kotatko1232 ooo tak ak ti už mešká malo by to už ukázať 😁 koľko dní máš už zvýšenú BT?Ale ty si nemerala od začiatku cyklu že?
@kotatko1232 nevidela kde ho maš?? A vieš kedy si mala presne ovu??ja dnes 3dc.
@matuska133 aj ja mam problem so stitnou zlazou a beriem euthyrox 125...mne uz ju nevedia ani nahmatat ako keby sa sama scvrkla az skoro zmizla...a mne endokrinologicka nevravela ze to moze sposobit problem s otehotnenim len ze mam prist hned ako sa podari... ma mrzi ze niektori lekari su taki necitlivi, preco ti to povedali? Akoze kvoli stitnej ze mozes mat problem?
@petribela
@tamarka9
mne nemeska..lebo mam 75dnove cykly :D cize mi meska stale..mam problemy so stitnou zlazou...robila som si ovu testy asi do 40DC, ani jeden pozitivny tak som to nechala tak ze kaslem na to, v septembri mame naplanovanu svadbu, ze nechame to na nahodu :D kupila som si tabletky Vitex beriem ich mesiac, a ze by to takto hned zabralo? no neviem stale neverim :D
@123choco123 no netes sa úplne že veľmi,aby si nebola smutná,ale urob test pozajtra ak vydrzis,malo by to tmavnúť,ak áno,potom už bude väčší dôvod na radosť 😉
@123choco123 aha,,ale treba si ešte urobiť test určite..Budeš múdrejšia a možno sa podarilo preto,lebo si na to nemyslela,ja to vždy hovorim
@tamarka9 ved beriem to s rezervou riadne 🙂 to je jasne..pri mne clovek nikdy nevie...

@tifinka 😀 zlataa, som rada, že som v tom neni sama... Preto sa tiež nepustam do takých akcií 😂